http://www.filmweb.pl/news/Mickey+Rourke+ponownie+jako+Niezniszczalny-95751
przecież nie wiadomo jeszcze czy będzie uczestniczył w akcji, może dostać taką rolę jak w 1 części.
dla mnie to nawet lepiej że cage nie będzie, ciekawe co z jackie chanem będzie ?
Ależ to była by sensacja jakby Jackie Chan nie zagrał !!! Przypominam że z oficjalnych zródeł wynikało że Sylwek tylko z nim prowadził rozmowy i obydwaj byli tylko przyjażnie nastawieni do tego projektu .
Cage musi być jego twarz pasuje wszędzie.
Tutaj dowód
http://film.org.pl/a/artykul/nicolas-krol-internetu-cage-24477/
Czy to jest pewne, że nie zagra to nie wiem, w ciekawostkach jest napisane, że odrzucił propozycję zagrania.
Odzrucił a później znowu gdzieś napisał/powiedział że się zastanawia. Niewiadomo co z nim będzie.
Według mnie Cage za bardzo tu nie pasuje, bardziej wolałbym Dudikoffa, Lamasa, Travolte, Snipes'a i Hauera.
A według Ciebie w jakiej roli Cage by się lepiej sprawdził, w roli pozytywnej czy negatywnej ?
Ale Lamas i Dudikoff nie są aż tak znani ,w sumie to nie są aktorzy z głównego kinowego nurtu ,tylko z świata budzetówek .Snipes jak najbardziej .A Huer to kojarzy się głównie z Czarnymi Charakterami (Czarny Jastrząb ,Autostopowicz )
Daniels nie był bardzo znany a zagrał i też nie był aktorem z głównego kinowego nurtu. Hauer zagrał pozytywną rolę w filmie ''Ślepa furia''.
No tak tylko że Danielsa w sumie to na nawet na plakacie reklamującego film nie był umieszczony a Austin który dopiero zaczyna kariere z kinem akcji był .Oni chyba nawet nie wiedzieli kim był Daniels w przeszłości .W sumie mógłby nawet Dudikoff zagrać bo kilka kinowych filmów to on ma na końcie jak ,,Amerykański Ninja 1,2 ,Siła Pomsty czy Dowódca Plutonu i wyraził cheć zagrania ! Ale pewnie komercja wygra i mogą zaniego wejść młode wilczki .Natomiast Hauer oprócz Ślepej Furi to grał także w takich sensacyjnych filmach jak ,,Poszukiwany żywy lub martwy ,Obroża czy W Mgnieniu oka .Ale to też nie była taka sława kina akcji jak Van Damme czy Seagal .
Eric Roberts jest bardziej znany niż Austin, a też go nie było na plakacie. Ja chcę, żeby Dudikoff zagrał rolę pozytywną a nie taką jak Daniels. A z Hauerem oglądałem ''Ślepą furię'', ''Autostopowicza'', ''Nocnego jastrzębia'', ''Zaklętą w sokoła'' i ''Sin City''.
Wątpię żeby Dudikoff miał jakaś dużą rolę ,podobno już Jackie Chan miał mieć epizodzik a gdzie Dudikoff do Chana ?
No mogliby już potwierdzić obsadę. A najlepiej do tego filmu pasowałby Charles 'Mściciel' Bronson (niestety nie zagra).
zdjęcia podobno mają ruszyć na przełomie lipca i sierpnia więc obsada powinna być już dawno znana, ciekawe czemu tak z tym zwlekają
czuje że w tej części będzie najwięcej akcji, a mam takie przeczucie bo stallone wspominał o raid :)
mi się podobał bardzo, jak lubisz ostre kino akcji (chodź momentami za bardzo przesadzone) to ci się spodoba.