PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Utrzymany klimat z poprzednich części,dający prawie 2 godziny niezłej rozrywki.Sylvek nie byłby
sobą,jakby nie nawalił czegoś w scenariuszu.Wymiana starej załogi na nową leży totalnie,gdyż
leci pojmać bardzo groznego przestępcę,a zarazem założyciela Niezniszczalnych z ludzmi bez
doświadczenia,zgrania,a więc całkowicie dla siebie obcych.
Co do aktorstwa-gdyby Ford i Snipes nie pojawili się wcale nic,by się nie stało,bo nic do filmu
nie wnoszą.Obsadzenie Roundy Rousey,to totalna pomyłka,bo każde jej pojawienie się na
ekranie mnie na przykład strasznie irytowało.Najbardziej w tej części eksponuje się na ekranie
sam Sylvek,ale cały show skradł Banderas,który gra kapitalnie.Gibson na swoim standardowym
dobrym poziomie.
Troszkę zawodzi walka finałowa,także mniej mamy śmiesznych dialogów niż w poprzedniej
części,ale tekst pod koniec filmu Sylvka do Arniego i Jeta Li mnie rozwalił...

pawelk1504

I jeszcze 2 błędy,które w poprzednim wpisie zapomniałem dodać,a rzucały się w oczy:
1.KAMERZYSTY-tuż po uwolnieniu Snipesa spójrzcie na udającego się do helikoptera Stathama-mamy kilkusekundowe pokazanie osoby ubranej,jak Jason,ale patrząc na twarz widzimy...dublera-moim zdaniem duży błąd...
2.SCENARIUSZOWY-gdy Snipes udaje się do lokomotywy,mimo tego,że kilka minut strażnicy byli ostrzeliwani z helikoptera,to stoją na straży w tym samym miejscu,jakby wcześniejsze ostrzeliwanie nie miało w ogóle miejsca-komicznie,to wygląda,jakbyśmy grali w grę,a nie oglądali film...

ocenił(a) film na 6
pawelk1504

ZIOMUS A JA ZAUWAZYLEM INNE BLEDY... PO1 scena w PORCIE i wyraznie widac ze dol kontenera do ktorego wszedl SYLVEK z ekipa ma w dolnym lewym roku linki. Zrobili to zapewne dlatego aby nie kiwalo tym zbyt mocno... PO2 scena przed hangarem jak SYLVEK samolotem sie zblizyl... raz mamy scene jak oba silniki pracuja a po chwili prawy silnik nie pracuje...za chwile mamy znow ujecie na samolot i oba silniki pracuja... PO3 scena w helikopterze jak ARNOLD strzela z karabinu... raz widzimy go w OKULARACH P.SLONECZNYCH a w kolejnym ujeciu okularow nie ma... i po tej scenie znow widzimy ARNOLDA w okularach...