Padaja tu hasla ze to moze byc inna wersja od kinowej itp itp.
Oceniajac ta wersje to uwazam ze jest naprawde slabo.
Dwie poprzednie czesci mialy Kategorie wiekowa R i budzety 80 oraz 100mln dolarow.
Tutaj mamy PG13 wiec budzet powinien byc lepszy z racji ze wiecej ludzi przyjdzie ALE
wydaje mi sie ze tutaj to jest z 40mln wrzucone.CGI tak slabe ze dawno tego nie widzialem.
Wali green boxem strasznie.
Na dodatek sam film to taki powycinany i bezsensowny wlacznie z ostatnia walka.
Naprawde slabo z naprawde slabym rezyserem.
Jak dla mnie to 4/10
Bezdyskusyjnie wszystkie części na równym poziomie... dobre kino akcji z lekkim przymrużeniem oka...
Oglądacie jakieś super hiper WebRipy HD 720p, a potem płacz i zgrzytanie zębów bo coś wycięte, bo green boxy...
No błagam.
Co za blyskotliwy komentarz , jestem zalamany glupota ludzi.
Jakosc efektow specjalnych jest taka sama na dvd i w kinie chyba ze wg ciebie renderowany helikopter wyglada realistycznie tylko w kinie a na plycie juz nie.
Brak slow
Jakość efektów jest taka sama. Ale jakość obrazu zgoła odmienna.Nie ta ostrość, nie ta rozdzielczość, nie ta kolorystyka.
gościu oglądasz wersje kinową jakąś z kamery i oczekujesz dobrej jakoś... litości ręce opadają ..
Kolega chyba niewie o czym pisze.
Nie ma zadnych wersji kamer jest tylko wersja DVD - DVD moze czytac nie umiesz dlatego napisalem dwa razy.
Moze wyjasnic ci roznice miedzy CAM a DVD?
Oczywiscie moga byc pewne zmiany ale to co najwazniejsze jest widoczne i efekty sa tu naprawde slabe.
Sam jestes dobry zart niewiesz o czym mowisz . Nie ma sensu z toba dyskutowac idz sobie na forum pudelka
Jakość efektów nie naprawi całego filmu. Jest słaby z wielu powodów, np.: za mało jest aktorów takich jak Schwarzenegger, Li, Lundgren, a za dużo młodziaków albo nie ma konkretnych i dobrych walk wręcz albo PG-13 zamiast R-ki... to czy czołg będzie realistyczniej wyglądał czy mniej realistycznie nie naprawi powyższych błędów.
Jak za malo aktorow? praktycznie ze starej ekipy byli wszysy. Niestety nie da sie dac tak rol aby kazdy w filmie wystapil tyle samo ktos musi grac drugoplanowe role. A watek mlodych niezniszczalnych nie byl juz tak dlugi i przesadzony.....
No daj spokój. Jeta i Arniego prawie nie było w tym filmie. Wątek młodych był zdecydowanie za długi. Niezniszczalnych oglądam dla Lundgrenów i reszty starych legend, a nie dla jakiś Lutzów. Rozumiem, że mieli taką a nie inną fabułę. Nawet był to jakiś pomysł, ale to jak przydzielili czas ekranowy młodym i starym to jakaś żenada.
Moim zdaniem powinno być tak w Ex3:
Pierwoplanowe role: Stallone, Schwarzenegger, Gibson (najwięcej czasu ekranowego)
Drugoplanowe role: Banderas, Statham, Li, Snipes, Ford, Lundgren
Trzecioplanowe role: Crews, Couture, Grammer, Davi i młodziaki (najmniej czasu ekranowego)
Porównaj sobie ile czasu miał Hemsworth w Ex2, a ile Lutzy mają w Ex3. Do tego jeszcze Snipes, Statham i Li obowiązkowo powinni dostać po jednej scenie walki.
Ale czemu najszlabsza? Bo nie bylo efektow, ogladajac na komputerze wersje scr i laptopowych glosnikach czego oczekujecie. Nie wazne jaki film ale kazdy obejrzany w kinie robi inne wrazeni, nawet komedia romantyczna wyglada lepiej. A co do fabuly nie mam zastrzezen dobry pomysl, kilka dobrych watkow, szybka akcja bez zbednego przedluzania, a co najlepsze akcja rozciagnieta na 120 min. No i rola banderasa najlepsza:) wiadomo ze kilka scen wrecz niesamowitych wzietych z filmow marvela o super bohaterach ale wlasnie o to chodzi. Dziadki trzymaja poziom.
Może dlatego, że budżet był mniejszy niż przy dwójce i całą historie wymyślił Sly. Przy dwójce on tylko pisał scenariusz na podstawie gotowej historii.
Wlasnie bezsens z tym budzetem.
Patrz ze 2 poprzednie czesci to kategoria R a tutaj mamy PG13 czyli powinien byc najwiekszy budzet bo wieksza widownia wlacznie z dziecmi przychodzi.
A tu kupa
Ja myślę, że ten cały wyciek to był wyciek kontrolowany, wiedzieli, że film fatalny i że mało zarobi to dzięki temu będą mieć wymówkę, że to dlatego, że ludzie obejrzeli w sieci ;)