ostatnio zagrał w wielu bardzo słabych filmach,ale dlaczego upadł tak nisko i zgodził się na zagranie w tym bardzo bardzo słabym filmie?
bo oglądałem jedynkę i dwójkę i jedyne co się tam zmienia to aktorzy,trzecia część będzie na pewno taka sama albo i jeszcze gorsza.Wszystkie części są słabe bo jest tam za dużo gwiazd kina akcji.
co to za absurd? nie podoba się bo za dużo gwiazd kina akcji? Toż to o to chodzi głąbie od kapusty, nie podoba się to nie oglądaj proste
Było wiele filmów które były napakowane gwiazdami i były bardzo słabe tak samo jest z tą serią i tyle mogę mieć swoje zdanie!!!
Ale co wolałbyś nie&*%$bany pier%&lcu czy mam Cię przeprosić? Zwisa mi to co czujesz względem wyzwisk.
A które filmy akcji są dobre, Twoim zdaniem ??
JeST WIELE DOBRYCH A NAJLEPSZY TO Mr. & Mrs. Smith A WRACAJĄC DO NIEZNISZCZALNYCH POMIESZALI DO AKTORÓW Z ZŁYMI I DALI SŁABĄ FABUŁKĘ.
Nie wiem do końca co Ty do mnie rozmawiasz koleżko bo ciężko załapać jakąś sensowną składnię co dopiero argumenty czy cokolwiek ponad bełkot. Rozmowa zakończona. Pozdrawiam.
Ten film powstał właśnie po to, żeby spojrzeć na niego z uśmiechem i nieco przymrużeniem oka. Jest swojego rodzaju "hołdem" dla starych filmów akcji oraz ich fanów, ot co.
Argument w stylu "nie ma tam nic sensownego" moim zdaniem jest równomierny z Twoim gustem.
Pozdrawiam.
witam. pierwszy i ostatni mój post w tym temacie. założyciel tematu to troll i prowokator. łatwo się to domyślec. podbija własne tematy, wszędzie miesza.
ja też kiedyś próbowałem tłumaczyć że: "Ten film powstał właśnie po to, żeby spojrzeć na niego z uśmiechem i nieco przymrużeniem oka. Jest swojego rodzaju "hołdem" dla starych filmów akcji oraz ich fanów, ot co.". uwierz mi nie warto. gimbazie nie przepowiesz. odpuściłem sobie tak jak wiele osób bo to w końcu prowokatorzy, trolle których nieprzegadasz,
istnieje pewna zasada na tym portalu: nie interesuje mnie jakiś film (lub go po prostu nie lubie) to nie siedze na forum danego filmu cały czas (nie wypowiadam się na forum ani w newsach danego filmu). jeśli ktoś to jednak robi to jest po prostu zwykłym trollem (tak jak założyciel tematu) bo nikt normalny nie gada ciągle na temat filmu którego nie lubi (podobno).
rozumiem żeby raz wyrazić swoje zdanie ale bez przesady żeby ciągle pisać to samo + brak argumentów (tak jak w przypadku założyciela tego tematu)
pozdrawiam :) a założyciela tematu najlepiej ignorować i zgłaszać
p.s. napewnp pan sawlol coś mi odpisze ale zobaczysz jak go pieknie zignoruje (bo tak się robi w końcu z trollami :) )
Heh dziękuję za "objaśnienie". Niestety często nie myślę w ogóle w tych kategoriach. Zapominam, że istnieją tacy "trolle" i staram się rozmawiać jak z normalnymi ludźmi, ale rozumiem, że to daremne.
Dzięki i pozdrawiam kolegę ;)