http://www.expendablespremiere.com/news.html
Sylvester Stallone zaproponował Christopher'owi Lambertowi rolę w ''Expendables 3''. Jego występ jest możliwy.
kurde nie widziałem :p pewno dlatego że prawie w tym samym czasie. różnica jest minuty
Oj spoko. Dobra już. nie gniewamy się. Jak widać mamy z Tomkiem świetne wyczucie czasu. A no i zwracam honor, bo to nie ja jego wyprzedziłam, tylko on mnie.
Żartowałem przecież tego nie zrobię. :)
Co do tematu, niech gra nie mam nic przeciwko.
W końcu to jest Nieśmiertelny. A Nieśmiertelny i Niezniszczalni, to idealne połączenie.
To niech spadnie to do archiwum, bo jak będą często zgłaszać Twoje tematy, to możliwe będą konsekwencje.
No nie, jestem oburzony. Zgłaszam temat oraz Twój post który także jest spamem (granat był pierwszy!). Jako iż mój post który właśnie kończysz czytać także jest spamem na temat zgłaszania (to już trzeci taki post!) zgłaszam samego siebie.
Teraz przegiąłeś z tym spamem!
Wnoszę skargę do sądu rejonowego o popełnieniu spamu w temacie na forum Niezniszczalnych oraz o braku poszanowania dla Stevena Seagala, który nie zagra w tym filmie a powinien. To wszystko wina Twoja, Stallone'a, Chucka Norrisa i Van Damme, bo on nigdy Seagala nie lubił! Tak w ogóle to nikt nie lubi Seagala i trolli więc czujemy się nielubieni.
nie jestem jakimś wielkim fanem lamberta. szczerze mówiąć nie widziałem z ni mwiele filmów. prawie że nic. wolał bym kogoś innego np. lamasa. dudikofa
Nie mam nic do Lambert'a, ale czekam aż udział W EX 3 potwierdzi Snipes, Dudikoff albo Cage.