Można powiedzieć, że ten gość uratował kino. Chciwi producenci chcieli okroić ten film i pokazać środkowy palec fanom tych legend. No to teraz czeka ich surowa kara. Jeszcze nie obejrzałem filmu, ale ci co już mieli okazję, twierdzą że sceny walki mają potencjał, ale przez pg13 są tak okrojone, że właściwie wszystkie sceny z nożami nie są widoczne na ekranie. A Statham nawet nie zabija typa z którym walczy a jedynie go nokautuje. Śmiechu warte. Ale za darmo można obejrzeć.
Kolejny raz się potwierdza, że Sly stracił rozum po śmierci syna. Obejrzałem narazie samo intro z pociągiem i jest absolutnie nieporównywalne z tym co widzieliśmy na początku dwójki. Maksymalnie lajtowe, wszyscy strzelają ale zupełnie bez żadnego uderzenia. Wiele filmów z kategorią PG13 jest bardziej hardcorowych niż EX3. Ten film jest skazany na porażkę i tak musi być za to co zrobili z ostatnią częścią trylogii.
Zyski będą mniejsze, ale raczej swoje ten film zarobi. Dla producentów to z jednej strony źle, a drugiej strony mają szczęście, że film ma jednak PG-13. Gdyby miał R-kę, po wycieku jeszcze mniej by zarobili na kinach.
Oby nie zarobił ,bo nastepnym razem bedzięmy oglądać ,,Londyn w ogniu ,, w PG -13 a nowego Bonda w PG -9 .Nie chciał bym tego ,to może się przyczynić do całkowitego zaniku kręcenia filmów akcji w R .Dzisiaj chyba jedynie regularnie Statham kreci akcyjniaki w R -kę ,inni
już rzadziej .,,Ageńci ,, w PG -13 byli by słabszym filmem .R -ka to jest R kę ,to jest coś .Wystraczy że nowy ,,Robocop ,, zarobił sporo w PG -13 .Nie wiem co dalej bedzię z kinem akcji ? Ale to co się stało z ,,Niezniszczalnymi 3 ,, to wola o pomstę do nieba !!! PG -13 ,Młodziki ,Lutz ,Ortiz ,Brak Seagala ,Chana ,Dudikoffa ,Wyciek do sieci tydzień przed premierą itp Wtopa w Chu*j !!!!
Ja tam im źle nie życzę.
Londyn w ogniu mi wisi w jakiej kategorii będzie, bo szczerzę nie spodziewam się za wiele po tym filmie. O Bonda nie trzeba się martwić.
A Akcyjniaki z R-ką będą nadal kręcone, ale rzadko, tak jak teraz.
Robocop nie zarobił aż tak sporo.
Filmy z takimi obsadami jak Niezniszczalni kręci się głównie dla kasy, a nie dla garstki fanów, dlatego dla mnie PG-13 nie jest zaskoczeniem.
No tylko że Stallone mówił przed premierą ,,Exp1 ,, że zdecydował się na taki krok ,ponieważ dziś powstaję mało prawdziwych
mocnych filmów akcji w stylu lat 80 ,teraz pełno tych komputerowych superprodukcji .I cześć naprawdę była prawdziwym mocnym akcyjniakiem z soczystą R -ką .Po co to zmieniali ? To miał być powrót do kina akcji lat 80 ,czasów gdzie PG -13 dla filmu akcji było nie do pomyślenia !!!!! To miał być HOŁD DLA KINA AKCJI .A wszystko się popi*esz*ło .I raczej garstka fanów ten film nie oglądała ,bo jednak 2 cześći w R sporo zarobiły w kasie .
Hołdem to może miała być pierwsza część, ale skoro tyle zarobili to poszli dalej, ale w kasę. Gdyby nie sukces EX 1 nie było by najpewniej tych sequeli.
Założę się, że większość ludzi poszła do kin na EX 2 ze względu na zajebistą obsadę. To obsada jest motorem napędowym. Z film na film obsadowo jest coraz lepiej.
Teraz dali PG-13, bo widocznie uznali, że poprzednik, w Stanach wystarczającej ilości pieniędzy nie zarobił.
The Rock i Steven Putin chca zagrać w czwórce hehe http://www.expendablespremiere.com/news/the-rock-and-steven-seagal-on-the-expend ables-trailer-for-special-force-wolf-warrior-with-scott-adkins-first-poster-for- mad-max-fury-road
Nie wiadamo czy 4 wogóle powstanie ? Zobaczymy ile zarobią w kasie po tym wycięku ? Ja jak zdobedę dobrą wersje z napisami to raczej do kina się nie wybiorę ,chociaż zawsze chciałem zobaczyć Wesley'a i Mela w filmie kinowym ...
Kurde ale chciałem obejrzeć sobię całą trylogię w kinie .Nad dwóch poprzednich byłem w kinie i to dwa razy .Teraz już sam nie wiem ?
Jedno mnie ciekawi, bo Sly zalatwil Gibsona w specyficzny sposób i nie wiem czy to też jakieś oczko do widza nie było.
Ja obejrze najprawdopodobniej w domu jesli mi sie spodoba to pojde do kina, ale po opinich coś wątpie.
Tak czy siak samemu trzeba obejrzeć. Nawet jesli bedzie ch*jnia to ci co to obejrza w domu nie stracą kasy chyba, że na transfer do chom.ika. Ja sie od początku nie napalalem na tą częśc bo wiedzialem jak sie to może to skonczyć.
Dla producentów to katastrofa. Myślę że to co się stało zmniejszy zyski z filmu o 20-30%. Gdyby to były Transformersy 3D albo kolejny klon sagi Zmierzch to straty byłyby mniejsze bo młodzież i tak by zapełniła kina ale tu odczują to mocno.
Już jest dostępny w sieci w angielskiej wersji językowej :) To się nazywa zakrzywienie czasu. Premiera 31 lipca :D
Zastanawiam się czy jakiś aktor podpisał kontrakt na % z zysków filmu, bo jeśli tak, to w zaistniałej sytuacji mu współczuje :D