PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Dałem 5. Z bolącym sercem dałem 5. Dlaczego? Ponieważ ta część porzuciła idee która towarzyszyła
od początku. Do tej pory był to wyciąg najlepszych aktorów z filmów akcji i umieszczenie ich w
jednym filmie. Tyczmasem w miejsce Bruce'a Willisa i Terrego Crewsa dostaliśmy... 4 randomowe
dzieciaki o zerowym dorobku filmowym. Co to miało być w ogóle? Laska która nie grała w żadnym
filmie akcji do tej pory? Koleś który jeszcze gorzej - grał w zmierzchu? Nie można już było wziąć
michelle rodriguez albo mili jovovich? Kogoś kto zasługiwałby na gre w tym filmie?

Druga sprawa - albo mi sie wydaje albo Dolph Lundgren nie rzucił ani jednego rasistowskiego tekstu
przez cały film. Hańba.

użytkownik usunięty
kuczaj

Popieram.

ocenił(a) film na 6
kuczaj

Również popieram .Po za tym brak kategori R i brutalności -cechy charakterystycznej filmów akcji lat 80 .

użytkownik usunięty
bradock

Jeszcze jedno zauważyłem. Niby kamizelka Wesleya trzyma się fabuły, ale Antonio jej nie mial. Przez to ruchy Wesley były ograniczone. Dziwny zabieg.

ocenił(a) film na 6

Wogólę ten film powinien mieć inny styl i inną formułe ,bardziej pod brutalne kino akcji lat 80 anie pod produkcje typu :,,Szybcy i Wściekli ,, czy ,,Mission : Impossible 4 .

użytkownik usunięty
bradock

MI 4 mi sie podobalo, ale fakt, że nie powinni robić ukłonów względem innych gatunków.