Na demotach ujrzałem całkiem fajny obrazek:
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1383815231_qmaspq_600.jpg
Ząb czasu chyba najbardziej dziabnął Van Damme'a i Schwarzeneggera, nie sądzicie?
A mam takie pytanie : Stallone grając w Rocky w 1976 już wtedy trenował kulturystykę czy dopiero póżniej ? W Rocky świetnie wyglądal ale dopiero póżniej był bardziej skoksowany np w Rambo 2 w 1985 .
Ok .W sumie ja aż takim mocnych mieśniaków nie lubię ,bardziej wolę sylwetkę w stylu Van Damma albo Stathama .
Na moje oko to Van Damme bardzo się postarzał. Pewnie duży wpływ na jego wygląd miało ćpanie. Brawo dla niego, że zdołał się z tego wygrzebać i wrócić do ćwiczeń. Może i jego "helicopter kick" w Ex2 nie był tak imponujący jak za młodu, ale był i to się liczy :)
Wiem o ćpaniu od samego Van Damme'a :P. W JCVD, w jednej scenie, żalił się widzowi jak zmarnował część swojego życia m. in. przez narkotyki.
Nie no tym to mnie rozwaliłeś :) Chłopie przecież "JCVD" to nie jest film na faktach. Z jego Biografiom nie ma prawie nic wspólnego. Że też ty wiozłeś to na poważnie.. Ja słyszałem, że Van Damme kiedyś dużo pił, nie ćpał.
W JCVD Van Damme gra przecież samego siebie. Była w tym filmie scena w której Van Damme zszedł z planu i opowiadał o swoim prywatnym życiu (m. in. o tym ćpaniu). Chcesz mi powiedzieć, że to była zmyślona historyjka? Jeśli tak to możesz wyjaśnić, po co to zmyślali?
Tak to była zmyślona historyjka w 100%, ale ok mogłeś się pomylić. To był film typu jak np. http://www.filmweb.pl/film/Joaquin+Phoenix.+Jestem,+jaki+jestem-2010-539060
W takim razie sorki za pomyłkę. Nadal nie pojmuję czemu tak negatywną historyjkę podpisał własnym nazwiskiem.
Tak czy siak Van Damme się obecnie nieźle trzyma.
Wiesz coś może na temat jego realnej walki z Kamsingiem?
Żaden problem. Sam film jak i Van Damme był chwalony. Z tym Kamshingiem to już jest raczej nieaktualne. W sumie to po co mu to ? Dziadkiem jeszcze nie jest, ale ma już te pięćdziesiąt parę lat i mimo, że nadal trenuje to walki na ringu ma już dawno za sobą a Kamashing jest sporo młodszy i nadal walczy.
Van Damme ćpał i to ostro ,takie są fakty .Wciągał kokę jak odkurzacz .O tym czesto się mówiło ,nawet wtedy kiedy był na topie .Ogladałem kiedyś z nim film biograficzny i tam było pokażane zdjecie artykułu z 1992 roku i pisało coś o jego problemach,skandalach narkotykowych itp Ale kto w dzisiejszych czasach nie ćpa ? Lundgren ,Seagal czy inni też pewnie próbowali nie raz .
Co takie zdziwienie ? Przecież on brał narkotyki i to było powszechnie znane ,szczególnie w latach 90 .Miał mieć przeznie potem jakość depresje dwubiegunową ,czy coś takiego ...
Ja nie przypominam sobie z tamtych lat żadnych plotek, ani informacji o tym, a potem już przestałem sie tak nim interesować i stąd moje zdziwienie, jestem w ciężkim szoku:)
Nie mów mi, że wierzysz we wszystko co czytasz ? Dowodów 100% na to nie ma. To już częściej było, że pił do czego sam się przyznał. Po za tym co z tego nawet jak by to była prawda? Bo on pierwszy zdecydowanie większość gwiazd Hollywood robiła podobne życzy albo i nawet gorsze. Więc nie ma się czym podniecać. Van Damme mówił, że miał pewne problemy, ale już z nich wyszedł.
,,Po za tym co tego nawet jakby by była to prawda ? ,, Nic by nie było ,ja nie mam żadnych do niego pretensji że sobie przypudrował trochę nosek ,jest człowiek takim samym jak my ,ma prawo do słabości ,zresztą on wyszedł już z nałogu czy tam innych problemów jakie miał .Generalnie lubię bardzo Van Damma bo jest miłym fajnym gościem ,ma śietny wygląd i ciekawe filmy akcji .Tyle odemnie w tej sprawie .
A co miał być taki sam jak 20 lat temu.Ja tam w tym kopie nie widziałem wielkiej różnicy.Bardzo dobry był.
Była różnica. Dawniej robił szpagat w powietrzu podczas tego kopnięcia.
Ale i tak trzeba przyznać, że ładnie machnął w Ex2.
Fajne znalezisko, u JCVD i Arniego widać ten upływ czasu, Jet i Jason nieźle zakonserwowani, Łysy również. Zdjęcie Sylwka chyba jeszcze sprzed czasów jak zaczynał przygodę z poważnym kinem (do Rocky'ego chyba troszkę mimo wszystko był przygotowany, i widać, że chyba z Arnim się jeszcze nie poznał ;) ) Norris to jest jednak specyficzny - tyle czasu minęło, a wygląda jakby tylko tryb brody miał off/on.