PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Powiem tak, wkrótce zacznie sie wielkie wymieranie "śmietanki lat 80-tych" Sylwek pisząc kolejny
scenariusz juz 3 czesci Niezniszczalnych otwiera furtkę nowemu pokoleniu, w skład weszły 4 osoby
ktore mam nadzieje ze dobrze wybrał i osoby te nakreca wkrotce swoje filmy na poziomie tych
sprzed kilku lat z aktorami z 3 czesci, jestem bardzo szczesliwy ze moglem obejrzec ten film (tak
przed premiera - wiem) ale i na pewno pojde do kina na premiere z szacunku dla aktorów którzy
moim zdaniem odwalili kawał dobrej roboty... krótko mówiac film swietny Mel grajacy zlego
podobnie jak Jean C-V-D w drugiej czesci no i świrniety Banderas :) licze na 4 czesc oby jak
najszybciej zanim te "stare pryki" sie rozleca

użytkownik usunięty
AKIRA85

,,Sylwek pisząc kolejny
scenariusz juz 3 czesci Niezniszczalnych otwiera furtkę nowemu pokoleniu, w skład weszły 4 osoby
ktore mam nadzieje ze dobrze wybrał i osoby te nakreca wkrotce swoje filmy na poziomie tych
sprzed kilku lat z aktorami z 3 czesci'' A mówią, że Polska to smutny kraj.

Kto nie szuka w zyciu pozytywow zawsze bedzie smutny nie wazne ile i czego by miał

użytkownik usunięty
AKIRA85

Może być.

ocenił(a) film na 8
AKIRA85

Ja w tych nowych gościach (niekoniecznie z tego filmu) nie widzę nadziei.Raczej jest to mało prawdopodobne aby ktoś nowy nagle spodobał się fanom akcyjniaków...
Teraz tylko można liczyć na tych panów :

Sylwek
Arnold
Liam Neeson
Statham
Vin Diesel
The Rock
Adkins
Gerard Butler
Tom Hardy
może Snipes

Mam nadzieję że Rambo 5 będzie qrewsko mocną R-ką :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

,,Ja w tych nowych gościach (niekoniecznie z tego filmu nie widzę nadzei ,,Ortiza ,Lutza ,Ronde itp to w kinie akcji biją na głowę takie
lamusy jak Damon ,Cage ,Cruise itp

ocenił(a) film na 8
bradock

Bradock odświeżyłem sobie ostatnio trylogię "Pusher". Jest to kryminalna opowieść o duńskich gangach,które nie są zorganizowane na taką skalę jak np. te ukazane w Ojcu Chrzestnym czy Czlowieku z Blizną.Jednak film ciężkim,mocnym i prawdziwym klimatem przebija te drugie...Produkcja raczej nie dla nastolatków http://youtu.be/X6m9B-xk3sk

http://www.filmweb.pl/film/Dealer-1996-33076
http://www.filmweb.pl/film/Pusher+II+-+Krew+na+r%C4%99kach-2004-187479
http://www.filmweb.pl/film/Pusher+III+-+Jestem+anio%C5%82em+%C5%9Bmierci-2005-18 7480

Zayebista trylogia

ocenił(a) film na 6
simon3333

Ok .może kiedyś obejrzę .Wracając jeszcze do tematu co kiedyś poruszyłeś Kto powinien być a kto nie ,,Action Heroes ,, to polecam ci film z Charlesem Bronsonem ,, Zło które czyni człowiek ,, Ten film to bardziej Action -Thiller niż Wybuchowa Jatka w stylu Rambo ,choć akcji nie brakuje ale za to jest Bronson !!! Ależ on tam zagrał straszliwego twardziela !!! Dla mnie PODERECZNIKOWY TWARDZIEL !!!! Ta jego gra aktorska ,mimika twarzy ,gesty ,ruchy ,pewność siebie itp Normalnie coś pięknego .Ja ten film obejrzałem dopiero kilka lat temu ale zrobił ogromnę wrażenie !!! Polecam jeśli lubisz stu -procentowych samców alfa .W przypadku Bronka w tym filmie to 150% procent testosteronu !!!! https://www.youtube.com/watch?v=foWhCLwwPFA

ocenił(a) film na 8
bradock

A ten film widziałeś ?Tom Hardy zagrał niezłego twardziela (tylko już w innym stylu).Ogólnie bardzo dobra produkcja,jest również kilka innych dobrych znanych nazwisk (oprócz Shia).. http://youtu.be/4Zl7S1LaPMU

ocenił(a) film na 6
simon3333

Nie ale zapowiada się bardzo ciekawie .Chyba go niedługo obejrzę .Chce jeszcze obejrzeć Sagę o Riddicku z Vin Dieselem .

ocenił(a) film na 8
bradock

Trylogia Riddick'a bardzo dobra :)
Diesel idealnie pasuje do takiego twardziela samotnika...
W "Synowie Mafii" zagrał niezłego kozaka.W 1:09 sek mówi kolesiowi że ma już 500 walk ulicznych za sobą :) http://youtu.be/tgEEn75JEuY

użytkownik usunięty
bradock

Serio jeśli w czwórce nie bedzie Vina to znaczy, ze ta seria jest gówno warta.

ocenił(a) film na 6

Heniu : Mi się wydaje że Vin bedzię w 4 cześći .Wogóle wybór ,,The Rock ,, na głównego bad -guya ,,Exp4 ,, jest dobry i nie dobry .Dobry bo The Rock nadaje się do tej roli ,jest przypakowany i ma grożny wygląd .Nie dobry z tego powodu bo to może być kolejna zagrywka do Gimbazy ,Młodzików .,,The Rock ,, jest obecnie najbardziej dochodowym aktorem Hollywood ,jego filmy w 2013 zarobiły 1,3 miliarda dolarów !!!! A kto dziś głównie chodzi do kin ? Młode gówniarze ,młodziki ,gimbaza .Zresztą wiekszość filmów ,,The Rocka ,, i ,,Vina ,, ma PG -13 czyli dla młodzieży .Pewnie też weżna VIn i jeszcze kilku innych młodzików .Czemu np Sylwek nie weżnie na głównego złego np Rutger Hauera ,Kurta Russela czy Pierce Brosnana ? To są osoby jednak kojarzone z Erą VHS i tamtymi czasami .

użytkownik usunięty
bradock

To znaczy wiesz. Dla mnie Snipes, Mel i Vin musieli znaleźć się w tej serii. Dwoch już wystąpiło pora na trzeciego. Co do Dwayne'a to bardzo się ciesze z jego angażu. Bardzo byłem za jego kandydaturą. Może dostanie jakichś pomagierów. W ogóle powinna być jakaś ogólna ankieta z wypisanymi aktorami i kogo by chcieli widzowie, bo ja nie chce już zadnych lutzów i innego syfu.

ocenił(a) film na 6

Z Vinem mogą być problemy bo on jest na Topię i pewnie bierze dużo kasy ,chyba że się zgodzi zagrać charytatywnie lub producenci wyłożą mu kasę jak zrobili to z Fordem .Tam wedle mnie to Vin,The Rock mogą sobię grać ,tylko niech ,,Exp4 ,, wygląda na klasyczne oldschooldowe kino akcji a nie na klon ,,Szybkich i Wściekłych ,, czy klon ,,Bournea ,,

użytkownik usunięty
bradock

Czy Vin jest na topie to nie wiem. Wg mnie to Statham jest aktualnie bardziej rozchwytywany. Kurde taka seria zdarza się raz w życiu, a ci fochy strzelaja idioci.

ocenił(a) film na 6

Heniu na pocieszenie mam do ciebie walkę Chuck Norris vs Gary Busey którą kiedyś nakrecili na potrzeby ,,Strażnika ,, Nieżle się chłopaki klepią xD : https://www.youtube.com/watch?v=VgM_WFUPhBM

użytkownik usunięty
bradock

Busey to taki biały Tagawa.

ocenił(a) film na 6

Tak ,idealny do zimnych drani .

ocenił(a) film na 4

Dla mnie, białym Tagawą był David Carradine tylko i wyłącznie.

użytkownik usunięty
karoman4

Chciałbym umrzeć tak jak on.

On niepotrzebnie zagrał Billa.

użytkownik usunięty
granat5

On niepotrzebnie wsiadł do wanny.

karoman4

O tak, Carradine !!!!

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia : A kto według ciebie był najlepszym filmowym przeciwnikiem Chucka w jego filmach ? Carradine ? Widziałaś prawie wszystkie filmy z Chuckiem wiec się ciebie pytam ?

ocenił(a) film na 4
bradock

Jeśli chodzi o kino kopanie, to na pierwszym miejscu jest Bruce Lee, a na drugim David Carradine.
Ale jeśli chodzi o kino strzelane, to tylko i wyłącznie Richard Lynch.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Bruce Lee to nie bo to była postać pozytywna a właśnie Chuck był negatywną postacią .Chodzi mi o czarny charakter gdzie Chuck grał główną rolę w filmie i miał na przeciwko siebie mocną ,charyzmatyczną ,wyrazistą postać ,którą można powiedzieć ze nawet go przyćmiła .Obojetnie czy to było kino kopane czy strzelane .Taka jedna najbardziej czadowa postać ?

ocenił(a) film na 4
bradock

A więc niech to będzie Carradine - dobrze się bił i miał charyzmę. Choć np. ten Soon-Tek Oh, co grał pułkownika Yina w ''Zaginionym w akcji 2'' też był charyzmatyczny.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja bym też postawił na Soon -Tek Oh albo Billy Drago .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ooo, zapomniałam o tym draniu. Najpaskudniejsza facjata obok Richarda Lyncha, Cary-Hiroyuki Tagawy i Roberta Davi.

bradock

Cage rządzi, żaden lamus.

ocenił(a) film na 8
granat5

Dokładnie :)

ocenił(a) film na 6
granat5

No Cage rządzi tylko chciałem napisać że on dla niektórych fanów kina akcji jest trochę za cienki na herosa kina ( Ale nie dla mnie ) ale i tak bije na głowe te nowe młodziki z Exp3 .Podobnie Damon ,Cruise .Zanim jeszcze te młodziki zagrały w kinie akcji to właśnie niektórzy się czepiali że Cage ,Damon ,Cruise itp niedorastają do piet starej gwardzie itp A teraz rzekomo te młodziki mają wejść w nową lige kina akcji ...

bradock

To czemuś tak dziwnie napisałeś. Może ty cytowałeś wypowiedź simona?

ocenił(a) film na 6
granat5

No tak na szybko posłużyłem się właśnie cytatem Simona .Brakowało mi właśnie tego odpowiednika typu ,,Cage słabszy ale ciągle doskonały ,, xD

bradock

No cytowałeś ale to o lamusach ty chyba już pisałeś.

Cage może i nie jest Van Dammem czy Stallonem, ale w swoich filmach akcji wypada dość wiarygodnie.

ocenił(a) film na 6
granat5

Tak

ocenił(a) film na 5
AKIRA85

Mel i Antonio to jedyne plusy tego filmu, jak zobczyl jak Snipes goli sie nozem Dolpha to juz wiedzialem ze bedzie przegiecie paly.........duzo gorsza czesc od poprzednich 5/10