PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/uploads/4/2/6/4/4264382/956711226.jpg

Jak się Wam podoba nowy wygląd Lundgrena? Ale byłaby jazda, gdyby taką charakteryzację miał w Expendables 3. Jeśli chodzi o film, to jak wiadomo, zdjęcia rozpoczynają się już za trzy miesiące.
Więcej informacji na: http://www.expendablespremiere.com/news.html

ocenił(a) film na 8
karoman4

Trochę śmiesznie jak dla mnie, ale może być. W Expendables lepiej niech nie zmienia image'u.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

A kto wie. Może mu palma odbije, bo będzie na głodzie.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Na głodzie? Dolph ćpie? O_O

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Ale mi chodziło o filmowego Gunnera ;-) Niby przeszedł odwyk, ale wiadomo, jak to jest z ludzkimi słabościami. Może zatęsknił za czymś mocniejszym, bo alkohol już mu nie wystarcza.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Widziałem to na Facebooku. Trochę przypomina tego kaznodzieje z filmu z 1996r. Johnny Mnemonic. Ja ososbiście wolę go w krótkich włosach, bez zarostu.

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

O właśnie. Nie widziałam jeszcze tego filmu, ale przeglądałam fotki i właśnie widziałam, że Dolph miał tam bujną fryzurę. Ja osobiście również wolę go w krótkich włosach, które ładnie podkreślają te jego skandynawskie rysy twarzy.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Ja też nie, ale tam jedynie był tak ucharakteryzowany.

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Zapewne tak.

użytkownik usunięty
karoman4

Wąs jak Shang Tsung

ocenił(a) film na 8
karoman4

no teraz to przypomina trochę Wikinga :D

ocenił(a) film na 4
Rambo022

Dobrze, że o tym przypomniałeś. On chciał być pochowany jak Wiking, to teraz chociaż wygląda jak Wiking. Brakuje mu tylko hełmu. ;-p

ocenił(a) film na 8
karoman4

No wersję reżyserską oglądałaś :)

ocenił(a) film na 4
Rambo022

Oczywiście, że tak. Nawet bardziej wolę reżyserską wersję od tej zwykłej.

ocenił(a) film na 8
karoman4

No mi też bardziej podoba się reżyserska mam nadzieję że ex2 za niedługo wyjdzie reżyserska.

ocenił(a) film na 4
Rambo022

Może przed premierą Ex3 pojawi się reżyserska. A może wcześniej. W każdym bądź razie mam chrapkę na tą wersję i liczę na dodatkowe sceny z Jetem Li.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Wygląda jak krzyżówka kowboja z wikingiem. Do tego jeszcze ta mina: "Jak ja kurna wyglądam..."

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Już wyobrażam sobie docinki ekipy Barney'a na temat wyglądu Gunnera: ''Kiedyś wyglądałeś jak wielki uczony, a dziś wyglądasz jak małpa''.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Tak, też tak mam.
Li: "Długo mnie nie było. Kupiliście sobie używanego mopa"
Willis (do Lundgrena): "A ten co, z muzeum? Pierwotny człowiek umie mówić?"

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Wchodzą do baru Li i Chan. Podchmielony Gunner patrzy na nich i mówi:
- Rozmnożyłeś się, czy jestem aż tak nawalony?
Li na niego spogląda i odpowiada:
- Mój kuzyn chciał poznać fajną blondynkę w Ameryce... i widzę, że dobrze trafiliśmy.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Hihi :P

Jackie Chan włóczy się po pijaku. Trafia do baru, przy ladzie siedzi jakaś postać... wysoka, długie blond włosy, fajna w biodrach... Chan tak patrzy mglistym wzrokiem, patrzy... w końcu idzie. Podchodzi do lady i zagaduje:
- Ekhm. Jest pani tak urocza, że aż ośmielę się spytać: czy mogę wyświadczyć pani przysługę?
Blond postać odwraca się. Jest nią mocno wkurzony Gunner z wąsiskami mokrymi od piwa.
- Tak. Możesz nastawić ryj, chętnie go obiję - grozi Chanowi.
Chan mruży oczy i odpowiada:
- Pomyłka. Wąsate kobiety nie są w moim typie.