Na oficjalnej stronie EX na Facebooku pojawiło się potwierdzenie obsady + mały spoiler roli Gibsona.
"Think you're ready for this?
The Expendables 3 to begin principal photography TODAY - Set for release August 15th, 2014!
Mel Gibson will join the cast as former founding member of the Expendables-turned-ruthless arms dealer Conrad
Stonebanks...
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews and Arnold Schwarzenegger
will be returning to their roles, with Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson and Harrison Ford joining the all-
star cast..."
Gdzieś na anglojęzycznych stronach można wyczytać że faktycznie Chan nie zagra, podobno miał dostać za krótką
rolę i się nie zgodził. Nie nastawiałbym się na obecność wymienionych w tytule, chociaż to dopiero początek zdjęć a i
tak nie wszyscy pojawili się już na planie. Jeśli coś negocjują to długo to nie potrwa w końcu takie rzeczy wpływają na
scenariusz.
Obsada bez rewelacji, ale jeśli Arni, Snipes i Benderas dostają duże role to będzie fajnie
To jednak 2 cześć bedzie miała bezwątpienia najlepszą obsadę z całej trylogi !!!!
No dobra szczerze? Jovovich mi zwisa i powiewa, Chan powinien być, ale jeśli nie to nie będę płakał. Cage no cóż kocham Con air i Twierdzę ciężka sprawa z nim mógłby zagrać, Rourke to samo co Chan, Seagala chciałbym chociaż w epizodziku.
Na Jovovich mi tez nie zależy. Trochę się zawiodłem, to byłoby zbyt piękne aby ci wszyscy zagrali.
Nie jest żle ,Jest Gibson ,Ford ,Snipes i Banderas .W sumie to tylko Seagala i Chana brakuje z tych najważniejszych ,no może jeszcze Hauera .
Dopisuję życzenia kolegi do własnej listy. Chyba najlepszą kombinację brakujących nowych postaci zaprezentowałeś. Nie da się nie zgodzić.
Znalazłem też inne oficjalne oświadczenie i jest to samo plus podali tych mniej ważnych:
THE EXPENDABLES 3 will feature Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews and Arnold Schwarzenegger returning to their roles in the first two films with Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson and Harrison Ford joining the all-star cast along with Kellan Lutz, MMA star Ronda Rousey, welterweight boxing champion Victor Ortiz and Glen Powell.
@bradock
To chyba nawet powiedział kiedyś Stallone, że obsada EX 2 nigdy nie zostanie przebita.