PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Bo słyszałem, że w porównaniu do jedynki jest wielkim zawodem. Tak napisał min. admin
Manlymovies, a akurat ufam ludziom z tej strony. Podobno walki mają ciekawą choreografię, ale
wykonanie to amatorszczyzna - syndrom trzęsącej się kamery ponownie wraca.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Nie oglądałem ale ktoś tu pisał na forum że podobno ,,Raid 2 ,, zbiera świetne recenzje ,wiec komu ufać ? Ja skolei czekam na rozpoczeńcie
,,Londyn w ogniu ,, ,podobno mają ruszyć 8 maja -Tak kiedyś pisali ale czy to prawda ? Jakbyś coś wiedział w tej sprawie to daj mi znać .Pozdrawiam .

ocenił(a) film na 5
bradock

No właśnie patrząc po klipach z The Raid 2 faktycznie coś jest niedobrego w scenach walk i ogólnie stylu kręcenia scen akcji. Jedynka także nakręcona kamerami ręcznymi miała stabilne ujęcia, a tutaj niestety jest bardziej w stylu Bourne'a 2 i 3, oraz Quantum of Solace. Co do Londynu w ogniu to nie oglądałem jedynki, ale Butlera powinni wziąść do EX4, chyba że ma problemy z ego i zaczął się wozić, że jest lepszy od weteranów kina akcji.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

W nowym ,,Robocopie ,, też jest scena w której Alex Murphy (Jeszcze nie Robo) bierze udział w strzelanie w restauracji z swoim partnerem i też niestety ta akcja jest rwana ,nakręcona trzęsącą się kamerą .Inne sceny akcji już chyba nie zauważyłem żeby były tak nakręcone .Co do Butlera to chyba jeszcze go nie weżną do Exp bo mimo że zagrał w kilku fajnych filmach to jeszcze nie jest aż takie mocno kojarzonę nazwisko z kinem akcji .Bardziej już Liam Nesson ! (Szok ! ) Chyba nikt przed 2008 rokiem nie spodziewał się że ten aktor tak daleko zajdzię w tym gatunku .Tego samego życzmy Geraldowi Butlerowi !!!

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Jeszcze nie oglądałam. Ale mimo wszystko, dzięki Caleb za ostrzeżenie.

ocenił(a) film na 7
caleb_83

Nie wszystkie walki są "rwane", jest kilka ujęć z trzęsącą kamerą, ale są tez i doborowe walki (np. Hammer Girl/Baseball Bat MAn vs Rama)

ocenił(a) film na 8
caleb_83

Nie widziałem jeszcze, ale muszę sam obejrzeć żeby się wypowiedzieć na ten temat. Na razie nie sugeruje się zdaniem innych.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

Ja juz widzialem, ale wersja cam, nie była taka zła bo ważyla prawie 3 Giga (napisy angielskie). Jednak z wystawieniem oceny powsztrzymam do jakiegos porządnego ripa. Jedynie co mogę powiedzieć, to osobiście sie zawiodlem, jedna zayebista walka, a tak to nic specjalnego. Chyba jednak jedynka in plus.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Czyli wynika z tego że tak hucznie zapowiadany akcyjniak jakim miał być ,,Raid 2 ,, stanie się słabszym filmem niż na to się zanosiło ?

bradock

Ja słyszałem, że Raid 2 jest kur*ewsko chwalony. Na imdb ma ocenę 8.9 na 11 203 głosów. Na Rotten Tomatoes ma 79 %. Więcej niż RAID 1.

użytkownik usunięty
granat5

Raid był idealny na komary.

Hehe no tak. xd

ocenił(a) film na 6
granat5

Tak naprawdę trzeba obejrzeć samemu żeby się przekonać jak jest naprawdę .Chociaż ActionMan widział już i stwierdził że się zawiódł ,wiec różnie może być .

ocenił(a) film na 6
granat5

Ciekawe jak wypadnie kontynuacja Olimpu w ogniu ? Gdzieś wyczytałem że w 2 cześci Mike Banning dostanie partnera do pomocy ,agenta brytyjskiego wywiadu M.I6 ,razem bedą działać .Jakość to mi nie pasuje ,wole żeby Gerald sam się napi*er*ni*czał ,jest w tym dobry !!! : http://www.youtube.com/watch?v=vACVKgjWMTc

bradock

Skoro akcja ma się toczyć w Londynie to wiadomo, że musi dostać jakiegoś brytola do pomocy.