Były i są dobre filmy akcji w PG -13 np Bondy ,Uprowadzona ,Tożsamość Bourne'a ,The Marine ,Trylogia Indiana Jones ,Samotny Wilk McQ
Ten nowy akcyjniak Nessona ,,Non Stop ,, ponoć jest bardzo chwalony .Nowy Robocop też w sumie dobry ,choć szału nie ma .Ale nie zmienia to faktu że R -ka to R-ka ,to jest coś : http://www.youtube.com/watch?v=7EAuLL9n42s
No nie wiem ? Była jedna scena w której Cena podczas walki z murzynem kołu domku wbija mu szoczyście nóż ,ta scena podczas emisji na Polsacie została wycieta ... Ogólnie sceny walk i akcji były tam bardzo dobre ,choć niekiedy zostały trochę przegiete ,przesadzone .Ale ogólnie jako film akcji daje radę .Ciekawe co ty się spodziwałeś po tym filmie ? Że bedą ze sobą rozmawiać przez cały film ,że bedzie wspaniała gra aktorska ? Tak wogóle w Marine to powinien grać Van Damme ,Seagal albo Lundgren .Wtedy był czas żeby grać jeszcze w kinówkach i dobrych filmach akcji .
Juz sie tak nie bulwersuj bo sobie monitor zaplujesz. Slabizna i tyle. A Cena to dla mnie porażka w kinie akcji.
Nic, ale przesadą jest takie irytowanie sie. Az taki "zły" to nie jest, ale dobry wcale. Co do Ceny nic nie mam ale do filmow akcji wg mnie sie nie zabardo nadaje mimo ze kawal z niego byka.
Mi Marine nawet się podobał, dla mnie najlepszy film z tym aktorem, zobaczymy, może jeszcze zagra w czymś ciekawym.
Bez wątpienia ,,Marine ,, był fajnym akcyjniakiem ,takim oldschooldowym a Cena fajnie zagrał .Wolę to niż te ostatnie wypociny Seagala i Van Damma .
"Bliski wróg" widziałem i zgadzam się nuuda! Natomiast za "Obóz integracyjny" nie mogę się "zabrać". Odstraszają mnie negatywne opinie.
Ja muszę sobię przypomnieć ,,Skażanego na Piekło ,, Dawno tego nie widziałem już .
No 6 kul dobre ale i tak Marine jest lepsze ,miał jednak lepszy budzet i to było widać niestety .Lepsze sceny akcji ,Cena w szczytowej formie ,Wtedy był jego Czas Prime
Dla mnie "6 kul" jest lepsze od "Marine". Marine to typowy średniak, a Cena jak dla mnie nic specjalnego.
Nie widzialem. I nie mam za bardzo teraz mozliwosci bo mi komputer i laptop siadl. Pisze z telefonu. Jak obejrze to dam ci znac.
Najlepiej napisać słabizna i nie podawać żadnych argumentów ... Cena oprócz tego że ma świetny wygląd to jeszcze się świetnie bije ,walki były fajne i dobre w Marine .Ponato ma to ,,Coś ,, -przynajmiej dla mnie .Po za tym gdy był tak zły jak piszesz to nie dostał by drugiej szansy w ,,12 rund ,,
A co mam pisac ze scenariusz taki sobie? Aktorstwo slabe? Glowny bochater zero charyzmy ? Zero tego czegos ? Jak dla mnie to widac ale ok.
Akurat aktorstwo i scenariusz w filmach akcji nie są aż tak ważne ,scenariusz praktycznie służy do ukażania ostrej rozwałki i tak było akurat w tym przypadku ale Ok .Mam prawo tobie się niepodobać film .
https://www.youtube.com/watch?v=CGPxlMpzqYQ
Tak jak w musicalu: "Pg-13 is for pussies"
A to jest oficjalnie potwierdzone? Bo EX2 miało mieć ten sam problem, który nawet zapowiadał sam aktor, a jednak nic z tego nie wyszło ;)
Zapowiedział to na konferencji w Cannes. Jednak mam cichą nadzieję, że to jest taki marketingowy trik, aby fani sami rozreklamowali ten film. Póki co MPAA nie ogłosiła oficjalnie, że film jest PG13.
Mi też raczej wydaje się że to trick marketingowy ,po 2 kasowych czesciach w R -ke mieli by dawać w PG -13 ? Dopóki nie ogłoszą oficjalnie że bedzie PG 13 jest nadzieje .
Poza tym czy oni są aż tak głupi i naiwni myśląc, że młodzież pójdzie na film z dziadami po pięćdziesiątce zamiast na Żółwie Ninja czy Guardians of the Galaxy. A z tego co czytałem EX3 wyjdzie pomiędzy jedną, a drugą produkcją. Przecież to tydzień czasu. Fani tacy jak my oleją ich, a przynajmniej większość z nas, natomiast młodzież jak już mówiłem wcześniej nie obchodzą dziady, oni wolą filmy komiksowe okraszone efektami specjalnymi.
Ale nie dla fanów komiksów, a dzisiaj to właśnie oni mają największy wpływ na boxoffice.
Ja osobiście lubię ekranizacje komiksów, ale bardziej te nakręcone w poważniejszym tonie (Batmany, Sin City). Sin City 2 to dla mnie jeden z najbardziej oczekiwanych filmów roku.
"Poza tym czy oni są aż tak głupi i naiwni myśląc, że młodzież pójdzie na film z dziadami po pięćdziesiątce" - A ile jest fanek Lutza w wieku poniżej 13 lat?
I wesprą go tak samo jak nowego Herculesa? A tam grał główną rolę. Tutaj gra bardziej poboczną, przynajmniej w porównaniu do dziadów. Więc tym bardzije gówniary nie będą zainteresowane takim filmem.