PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

PG-13

ocenił(a) film na 7

- Żenada jeżeli ten film , faktycznie nie będzie miał mordobicia i trochę krwi jak w poprzednikach , to
aż się boję .....

użytkownik usunięty
bart9416

Słusznie, że się boisz.

ocenił(a) film na 6

Podczas akcji w pociagu gdy Wesley patrzy na Sylwka i potem zmienia zdanie i zaczyna uciekać i bić się z tym żołnierzami na pociągu ,podczas jednej akcji Wesley rzuca w kolesia nożem ale my tego nie widzimy jak wyciąga nóż ,bo tak szybko to robi ,po czym widzimy jak koleś który dostał niby nożem leci na dół ,tak szybko zlatuje że ani nie wiadamo skąd nadeszedł ,mógł z lecieć np z innego helikoptera .Ten film mógł by mieć nawet kategorię PG -7 ,Serio .Dzieci w przedszkolu mogły by go obejrzeć jako rozrywkę .

użytkownik usunięty
bradock

Nie wiem tez po co robić takie sceny jak te fikołki dublera Wesleya. Gdyby mial 35 lat mógłbym zrozumieć, ale teraz to widac, ze to kaskader robił.

bart9416

No i nie ma...

ocenił(a) film na 7
piczympoom

A i jeszcze jedno , dodanie kilku młodzików ( podobno jeden jest ze zmierzchu czy czegoś tam... ) tylko pogarsza sytuację ....choć mam nadzieję że się mylę . Wszystko się okażę za 3 tyg....

bart9416

Już to na cda możesz z napisami obejrzec.

bart9416

Tak, tą młodą ekipkę mogliby lepiej dobrać....

ocenił(a) film na 6
Johny777

Moim zdaniem ta ekipa jest spoko. Nie wiem czego się czepiacie.

bart9416

Masz rację, tak jest, film stracił cały urok.

ocenił(a) film na 4
bart9416

Nie chciało mi się wierzyć ale film na serio ma kategorie Pg-13 sprawdzałem na zachodniej stronie imdb, Stalonne który zrobił mocno krwistego Johna Rambo, i za cholerę nie chciał iść z tym filmem na kompromis przy trzeciej części Niezniszczalnych aby chodziło mu o większe dochody z kina bo napewno pójdzie dużo młodzieży, nie zdziwie się jak nowy Rambo który powstanie już na 99% będzie miał kategorie również PG-13

ocenił(a) film na 4
Gibson69

Boli serce, gdy to wszystko okaże się prawdą.

ocenił(a) film na 7
bart9416

Właśnie obejrzałem na cda . Muszę przyznać że moje obawy były niesłuszne , mimo tych wymoczków film jest bardzo dobry . Zachował w miarę klimat poprzedniczek . Tak jak pozostałe części 8/10 ( przy każdej części zawsze dodawałem +1 za końcowa rozpierduchę ).

ocenił(a) film na 3
bart9416

Chyba coś ci się pomyliło,ta część jest najsłabsza,brutalność zminimalizowana prawie do zera oprócz tego fabuła cienka i humor wysilony,nie to co w poprzednich dwóch częściach.

ocenił(a) film na 7
aronn

Są gusta i guściki ....