PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

W jedynce prawą ręką czarnego charakteru był Stone Cold, w dwójce Scott Adkins...zdaje mi się, że Gibson nie będzie miał tutaj odpowiednika, w miarę znanego? Swoją drogą ciekawe, czy finałowa walka będzie Sly vs Gibson...jeśli tak, na pewno będzie ciekawsza od "pojedynku" Sly vs Roberts, ale na pewno nie pobije Sly vs Van Damme.

ocenił(a) film na 7
actionhero

Nie ma jasno nakreślonej prawej ręki Gibsona, może Mel będzie miał jakąś wtyczkę w ekipie Sly'a (np. Banderas albo Snipes) co do finałowej walki to na pewno nie przebije Sly vs VD, ponieważ Gibson to nie "fighter" i bić się nie umie, więc raczej cos na poziomie jakiejś przepychanki albo klasyczny finiszer jak na Robertsie.

ocenił(a) film na 6
actionhero

Robert Davi zagra w ,,Niezniszczalnych 3 ,, Bługarskiego Ganstera .Ale czy bedzię prawą reką Gibsona tego nie wiadamo .Na razie nie wiadamo ...

bradock

No ale Davi nie będzie się bił:P

ocenił(a) film na 6
actionhero

No nie wiadamo ,może dadzą mu jakość walkę .

ocenił(a) film na 6
actionhero

dla mnie najlepsza solówa w expach to sylvek vs. austin

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

Liczyłem na naprawdę dobrą akcję Statham vs Adkins, wiadomo, obaj panowie umieją walczyć, ale niestety...

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

niestety ta walka to jedna wielka poracha

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

Taki potencjał zmarnowany, to mogła być ikona walk filmowych. Mam nadzieję, że jeszcze się ze sobą zetrą w jakimś filmie.

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

wolałbym pojedynek adkinsa z yenem.
Zobacz sobie to, jeśli jeszcze nie widziałeś
http://www.youtube.com/watch?v=G76SgY946zM

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

Widziałem, Adkins potrafi :D