Jakiś czas temu Sly powiedział że EX3 ma być w klimacie tego filmu, tylko jeszcze lepsze. Jak dla mnie to świetna informacja. Wczoraj oglądałem "Raid" i jestem pod dużym wrażeniem.
dla mnie również ciekawa informacja, jednak raid było miejscami przegięte i po prostu męczące w oglądaniu ale nie sądze żeby ex3 aż tak sfantazjowali
Tylko w Raid bylo duzo walk wrecz. Ciekawe czy i tą koncepcję Sly chce przenieść do Exów.
Myślę że raczej bedziesz zachwycony !!! .Najlepsze kino akcji od czasu Niezniszczalnych 2 !!! Tu masz krótki filmik gdzie twórcy i aktorzy mówią o tym filmie i są pokazane najlepsze momenty z filmu ! : http://www.youtube.com/watch?v=O8eULFsVEY0
Ja też muszę obejrzeć film ''Olimp w ogniu'' i mam nadzieję, że mi się spodoba.
Ps. Zwiastun filmu ''Olimp w ogniu'' jest świetny.
Zwiastun filmu jest świetny ale nie odaje tego samego co film !!! Głównie z tego ze w zwiastunie nie pokazali zbyt dużo drastycznych pojedynków oraz inych scen (Np Torturowanie zakładników czy wydobywanie informacji przez Banninga od terorystów )
Gdy oglądałem ten zwiastun przypomniały mi się takie filmy jak ''Szklana pułapka'' (1, 2), ''Nagła śmierć'' i ''Grom z jasnego nieba''.