PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.stallone.pl/obsada-niezniszczalnich4-cast-of-expendables4/

użytkownik usunięty

Stallone Statham Li Lundgren Ortiz Rousey Lutz Banderas Travolta Hogan Brosnan also Johnson with Seagal and Schwarzenegger.

ocenił(a) film na 6

Było by super pod warunkiem że do obsady nie trafią Lutz Powell i Ortiz. No i projekt dostanie normalnego reżysera.

ocenił(a) film na 6
frycek49

Lutz Powell ,Ortiz mogą faktycznie zagrać w 4 cześci bo mają już tatuaże Expendables .W pewnym sensie zostali przyjeci już do nowej ekipy Czekam w 4 cześći na ,,MegaSpine pomiedzy Ortiz vs Couture ,, .

ocenił(a) film na 6
bradock

Jak tak to za film niech się weźmie Uwe Boll, albo koleś co wymyślił Rekinado. Trzeba iść za ciosem.

ocenił(a) film na 6

Ale bez Seagala .Mówię już za wczasu żeby potem nie było .

ocenił(a) film na 9

Pomysł bardzo mi się podoba. Od dawna chciałem zobaczyć w tej serii Travoltę. Ale ciekawe czy to wgl wypali. Przed trzecią częścią też mówili , że będzie Jackie Chan , Nicolas Cage i Mila Jovovich , a żaden z aktorów nie zagrał , bo Stallone wolał młodzików;/ Seagal pewnie znów się rozmyśli. No ale jestem dobrej myśli do tych nazwisk

ocenił(a) film na 6

Sly chodzi i mówi różne rzeczy :) do momentu pojawienia się aktora na planie, można jego udział traktować jako bajki opowiadane przez dziadka, na razie nie wiadomo czy powstanie (chociaż w było info o zielnym świetle dla tego projektu), zobaczymy jak pójdą wyniki 3 części, ale w ramach zadośćuczynienia mógł by zrobić 4 część na normalnym poziomie (bez tych upierdliwych udziwnień). W marcu to było nawet info o tym, że Chan już jest chętny ;) ale jak by zebrał te postacie z linka to było by fajnie, pytanie czy by w budżecie na film się zmieścili, akurat Rock pewnie by skasował niezłą sumkę, zwróćmy uwagę, że na razie do serii były brane głównie postacie do odkurzenia, ewentualnie dla bardziej obeznanych w temacie.

ocenił(a) film na 8

Jeszcze Sly mówił coś o De Niro.

Michael Jai White jako czarny charakter a The Rock jako jego prawa ręka i nagle Niezniszczalni stali by się Zniszczalni.