http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/12/poster-2nd-official-trailer-hi ts-for-arnold-schwarzeneggers-sabotage-steven-seagal-talks-expendables-3-says-sl y-called-him-the-other-day-this-weeks-action-highlight-is-christmas-themed.htmll
"Według IGN udział Stevena Seagala w serii Niezniszczalni jest możliwy. Podczas rozmowy z IGN Seagal powiedział, że Sly kontaktował się z nim więcej niż raz (Stallone opublikował tweeta, w którym potwierdził kontakt z Seagalem, by ten dołączył do ekipy trzeciej części), podobno nawet obiecano wysłać mu skrypt (wskazał na dobre kontakty z Sylvkiem: ‚Hey buddy, you’re my friend, let me know.’ powiedział do Sly’a odpowiadając na zainteresowanie jego udziałem w produkcji). Spekuluje się, że jego udział nie doszedł do skutku wskutek niezbyt dobrych kontaktów z producentem Avi Lernerem, z którym aktor już współpracował przy kilku produkcjach. Należy wspomnieć, że sam Seagal jest zainteresowany udziałem w produkcji. Być może Seagal pojawi się jeszcze w „trójce” (podczas reshootów mogą dodać pewne fragmenty), albo w jakiejś sekwencji po napisach zapowiadając czwartą część."
mi też. weług mnei to jest plotka tak jak pg13 w ex2. jakos muszą reklamować film
No powinien ,tu nie ma żadnego cienia wątpliwości ale on nie chce bo ma swoje tam widzimiśie .Chan podobnie .
A no taka, że on mówił że zagra jak dostanie większą rolę. Musiał dostać mniej niż chciał i stwierdził że jednak jest z dużo "gwiazd". On przynajmniej się nie zblamił jak Seagal, który miał być już w pierwszej części.
Co do Seagala w pierwszej cześci to ja słyszałem że były dwa powody czemu nie zagrał : Jeden ze był ponoć skłócony z producentem a drugi to taki że był zajęty kręceniem ,,Maczety ,, W 2 cześć miał nie grać bo Van Damme sobię tego nie życzył .Co do 3 cześći to już sam nie wiem ,jak to było ...
Chan z tego co pamiętam to miał propozycję zagrania w którejś wcześniejszej części, ale kręcił inny film w tamtym momencie, a np w takiej jedynce mógłby mieć więcej czasu antenowego, bo mniej znani aktorzy dla zwykłego widza byli.