PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

stallone się pyta o zdanie fanów. co sądzie? w sumie znana jest z obcego

użytkownik usunięty
Expendable91

Jak najbardziej.

użytkownik usunięty
Expendable91

trochę stara ;d

użytkownik usunięty

Pewnie przydała by się młoda seksi niunia? :-D

użytkownik usunięty

no raczej :D

ocenił(a) film na 8

młoda taka ale tylko w roli dla laski setnej dla rourke

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Mogłaby zagrać dawną sympatię Rourki, która pojawia się po latach.

ocenił(a) film na 4

Stara, ale jara. ;-)

Jeśli o mnie chodzi, to może zagrać. Choć np. w ''Zimne światło dnia'' nie wykazała się zanadto.

ocenił(a) film na 7
Expendable91

twarda baba , pasuje tutaj 100 razy lepiej niż ta azjatka z drugiej części.

ocenił(a) film na 8
Lizmak

ale ta azjatka dobrze też zagrała mimo że wielu się pluło. tak samo w przypadku hemswortha

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Zagrała ok, ale jak dla mnie tylko ok - czegoś mi u niej zbrakło. I to "coś" ma w sobie Sigourney :)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Ja bym chciał Linde Hamilton .A tak po za tym fajny avatar ! Cobra to jeden z najbardziej ulubionych filmów akcji ze złotej ery VHS .

ocenił(a) film na 4
bradock

Popieram, Linda byłaby mile widziana.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Zaraz idę oglądać Likwidatora ,mam nadzieje że bedzie dobre boom .

ocenił(a) film na 4
bradock

Tam gdzie pojawia się Arni, zawsze jest dobre boom.
Miłego oglądania.

ocenił(a) film na 7
bradock

A jak! "Cobra" czysty kult i jeden z najlepszych filmów sylwka :) Do tego Bridget Nilsen, która również spokojnie pasowałaby do "Niezniszczalnych" :)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

W tym filmie, Sylvek był najprzystojniejszy. Te okulary i zapałka w ustach.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Tak, taki "niegrzeczny chłopiec" - wyluzowany twardziel ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Zazwyczaj jest tak, że kobiety zwracają uwagę właśnie na tych niegrzecznych chłopców. ;-)

ocenił(a) film na 7
karoman4

No tak, ciepłe kluchy to nic ciekawego, a emocje to podstawa :)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Ważne, by facet znał umiar oraz wiedział, kiedy i jak ma się zachowywać.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Jeżeli ma własne zasady, wie czego chce od życia i nie boi się po to sięgać a do tego jako - tako wygląda, to już z reguły nie ma problemu z niewiastami ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Musi być odpowiedzialny i konsekwentny. A jak spotka swoją kobietę, to musi być wierny. Oczywiście to wszystko dotyczy też kobiet.
Dobra, ale myślę, że takie tematy można poruszać np. na forum Seagala, bo tam i tak jeden wielki młyn jest. A tu tematu nie psujmy Expendable91, bo nam kota pogoni. ;-P

ocenił(a) film na 7
karoman4

Eee tam nic nie musi:P Wszystko zależy na jakim jest etapie w swoim życiu i czego szuka ;) I na jaką kobietę trafi, bo nie wszystkie kobiety chcą monogamicznego związku, a np otwarty itp :P Ważne żeby był sobą i działał zgodnie ze własnym sumieniem i zasadami , i miał swoje zdanie ;)

No racja takie tematy to bardziej pasują na fora dotyczące relacji damsko-męskich :P

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Chyba mi podpadła Twoja wypowiedź dotycząca facetów. ;-p Moim zdaniem, nie może on być takim pędziwiatrem, gdy chce być w stałym, poważnym związku z kobietą. Tak się po prostu nie da.

U Seagala ostatnio @Hans Gruber założył temat o skórzanym płaszczu Seagala i wątek jak zwykle zamienił się w pole bitewne. Forum Seagala, to drugie forum INNE.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Jeżeli facet jest szczery z kobietą i jasno daje jej do zrozumienia, że np szuka przygody to nie ma w tym nic złego :P Wbrew pozorom wiele kobiet na to przystaje :) A jeżeli szuka związku to również powinien najpierw poznać wiele kobiet żeby móc wybrać najbardziej odpowiednią dla siebie a nie taką, którą dał mu los :P

Moim zdaniem pędziwiatrem nie powinien być gdy JUŻ jest w związku, bo inaczej to zdrada. Chyba, że jest to związek otwarty aczkolwiek nie da się założyć np rodziny będąc w związku otwartym i na takie jazdy już bym sobie nie pozwolił ;)

A forum Seagala i te wieczne kłótnie to dramat, niestety :) Zawsze się będą kłócić o bezdepy ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

I dlatego ja obstaję przy samotności.

No niestety.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Już widzę te pulsujące żyły na skroniach Expendable91 gdy to czyta :p

Kasiu, wcale nie musisz obstawać przy samotności, prawdziwy facet nie manipuluje i nie kłamie. Jeżeli rzeczywiście chce związku i jest w porządku to nie ma problemu - będzie to manifestował. Tak samo da się wychwycić gościa , którego interesują po prostu przygody . Analogicznie, jeżeli jest w porządku (bo szukający przygody goście wcale nie muszą byc zli i zakłamani), to nie będzie manipulował a jak facet okaże swoje szczere intencje. A czy kobieta na to przystanie - jej wybór ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Facet szukający przygód, to nie dla mnie. Dla mnie idealny byłby Bond Daltona, ale takiego, to ciężko znaleźć.

ocenił(a) film na 7
karoman4

No to faktycznie możesz mieć ciężko :P

A Brigitte wygląda obecnie tak, że pasowałaby na czarny charakter w EX3 i na końcową potyczkę ze Stallonem ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Zdaję sobie z tego sprawę.

Jak myślisz, po czyjej stronie stanęłaby: po stronie byłego narzeczonego - Schwarzeneggera, czy po stronie byłego męża - Stallone'a?

ocenił(a) film na 7
karoman4

W obecnej formie pewnie ubiłaby obu i stała się niekwestionowaną ikoną kina akcji ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Femme fatale albo Lady Makbet. ;-)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Masz racje Bridget Nielsen pasowała by do Niezniszczalnych bo grała w filmach akcji i była kojarzona jako silna ,twarda babka .Moje ulubione filmy z nią to Rocky 4 ,Cobra ,Gliniarz z Beverly Hills ,Misja Sprawieliwości .Czerwonej Soni nie widziałem ale obiecuje że nadrobie .

ocenił(a) film na 7
bradock

Czerwona Sonja bardzo Ci się spodoba, jeżeli lubisz oba Conany z Arnoldem :) To bardzo podobny film :) Od siebie polecam, bo warto.

A widziałeś jak Bridgete obecnie wygląda? Prawie jak Dolph Lundgren :p Ale coś Sylvek nie pali się żeby dać angaż swojej ex żonie ;)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Wyobrażasz sobie, gdyby Brigitte miała spotkać się na planie zarówno ze Sylvkiem, jak i z Arnim? ;-)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Przecież w życiu Sylwek nie weżnie Bridgete na plan do Niezniszczalnych 3 .Ona jest dla niego wrogiem numer 1 .Nie wiem czy wiesz ale w filmie ,,Tango i Cash ,, Sylwek wypowiada takie słowa ,,Nie lubię Duńczyków ,Dunek też ,, Z innych ciekawostek jest to że podobno Arni i Brigitte mieli romans na planie filmu ,,Czerwona Sonja ,,

ocenił(a) film na 4
bradock

Arni był zaręczony z Brigitte, więc to musiało być coś poważniejszego.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Serio ? Kiedy ? W 1986 roku oba była żona Sylwką .

ocenił(a) film na 4
bradock

W 1985 roku byli jeszcze zaręczeni, a potem Brigitte zainteresowała się Sylvestrem. Ich miłość rozkwitła na planie Rocky 4.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Aha ,dzięki .Tego to nie wiedziałem że byli zareczeni .

ocenił(a) film na 4
bradock

U Brigiite Nielsen w ciekawostkach jest nawet o tym napisane.

bradock

M.in dlatego chodziły plotki, że Sly i Arnold się nie darzyli się sympatią kiedyś.

ocenił(a) film na 7
bradock

Ależ oni mają zamiłowanie do męskich kobiet. Nie wiem jak w twoim przypadku Bradock, ale Nielsen jest totalnie nie w moim typie, autentycznie wygląda jak facet ;)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

No ona też nie jest moim typie ,tak jak napisałeś ,taki typowa meska budowa .Aczkolwiek twarz i nogi ma ładne .Bardziej wole kobiety o normalnej ale seksownym wyglądzie np Sharon Stone ,Demi Moore czy Kim Basinger .

ocenił(a) film na 4
bradock

Pasowałaby do Lundgrena. Oboje wysocy, blond włosy.

Lizmak

Teraz to by żadna z nich nie pasowała.

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Jestem za. Uwielbiam Sigourney.

Expendable91

No nie wiem.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Jestem za .W niektórych rankingach na najlepszych herosów kina akcji Weaver było umieszczana ,oczywiście za Obcego .

Expendable91

Wątpię żeby tak nisko upadła.