PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 8
aza_0_9_z_

chyba tak. ręki se nie dam uciąć. myśle że na święta będzie teaser

ocenił(a) film na 6
Expendable91

1 cześć nie miała teasera ,tylko porządny zwiastun .Mogli by wrócić do tej tradycji .

ocenił(a) film na 8
bradock

druga miała teaser i potem zwiastun który nas zmiażdżył.

zobaczymy jak będzie w tym przypadku. może odrazu na święta będzie trailer ;) ale to by było zbyt piękne

Expendable91

Wytłumaczcie mi trochę bardziej co to jest teaser?Wstyd się przyznać,ale tak do końca to nie wiem.

ocenił(a) film na 8
aza_0_9_z_

teaser to zapowiedź oficjalnego trailera ;) zazwyczaj tylko nazwiska podają

Expendable91

A no to przecież teaser już dawno jest.

ocenił(a) film na 8
aza_0_9_z_

to był fanowski ale nie oficcjalny

Expendable91

No tak.Bo to były migawki z innych filmów.Wszystko rozumiem.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

,,Zazwyczaj tylko nazwiska podają ,, Tak było tylko w przypadku ,,Niezniszczalnych 2 ,, i to było błedem ,czy wrecz porażką .Bo żadnych nowych ujeć zwiastujących co może przynieść film nie było w tym klipie bo trudno to nazwać teaserem .A Teaser to jest taki mini zwiastun pokazujący krótko najciekawsze fragmenty z filmu ! Prawdziwy teaser tak wygląda !!! : http://www.youtube.com/watch?v=LozaiZBdji0

ocenił(a) film na 8
bradock

chyba nie rozumiesz różnicy między trailere, clipem a teaserem.... czemu bradok tak zmieniasz ostatnio zdanie? pamiętam jak wychwalałeś trailer i teaser expendables 2, jakie to wielkie emocje były, a teraz taka reakcja. i nie wklejaj mi tu jakiś linków co craigowskich linków bo gościa nie lubie

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ale to za krótkie było ,tylko same nazwiska pokazali choć napewno ciekawie wtedy to się prezentowało .Zobaczymy co teraz nam czas przyniesie .Ja w każdym razie czały czas liczę na jakiś poważny ,oficjalny trailer .Przecież nie wszystkie filmy mają teaser ,bo np ,,Olimp w ogniu ,, miał tylko jeden oficjalny trailer .Jeżeli teraz już skończyli kręcić zdjecia to do świąt są całe 2 miesiące ,mogą by już stowrzyć pełen trailer .

ocenił(a) film na 8
bradock

może dostaniemy prezent na gwiazdke

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Myślę że tak ! Ogromny prezent !!!