PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

1. http://www.mmafighting.com/2013/7/23/4551432/ronda-rousey-to-make-acting-debut-i n-expendables-3

2. http://sports.yahoo.com/news/sylvester-stallone-announces-ufc-champ-042409818--m ma.html

3. http://bleacherreport.com/articles/1714338-sylvester-stallone-announces-ronda-ro usey-to-join-expendables-3-cast

4. http://www.sherdog.com/news/news/Sylvester-Stallone-Casts-UFC-Champion-Ronda-Rou sey-in-The-Expendables-3-54059

5. http://www.5thround.com/150027/ronda-rousey-gets-role-in-expendables-3-movie/

pare info na jej temat:

"Jej największe sukcesy sportowe to:
- 2004 i 2005 r. - złota medalistka w judo na igrzyska panamerykańskich (Isla Margarita, Wenezuela i Caguas, Puerto Rico) w wadze do 63 kg;
- 2006 r. - srebrna medalistka w judo na igrzyska panamerykańskich (Buenos Aires, Argentyna) w wadze do 63 kg;
- 2007 r. - srebrna medalistka w judo na igrzyskach świata w judo (Rio de Janeiro, Brazylia) w wadze do 70 kg;
- 2007 r. - złota medalistka w judo na igrzyska panamerykańskich (Rio de Janeiro, Brazylia) w wadze do 70 kg;
- 2008 r. - brązowa medalistka w judo na igrzyskach olimpijskich (Pekin, Chiny) w wadze do 70 kg;
- od 2012 r. - mistrzyni Strikeforce (Columbus, USA) w wadze koguciej (do 61 kg)."

oraz niejaki Kellan Lutz

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=106861 czyli coś jak hemsworth w ex2. przynajmniej niektórzy będą mogli sobie ponarzekać

użytkownik usunięty
Expendable91

Ja tutaj będę raczej narzekał. Gdy słyszę Zmierzch to krew mnie zalewa.

użytkownik usunięty

Dodam, że sprawdza się powiedzenie ,,ciesz się z tego co masz, bo zawsze może być gorzej''. Narzekałem, że w Ex2 było za dużo gagów i komedii to teraz mam. Tam przynajmniej byli aktorzy JCVD, Norris, Adkins, a tutaj znowu daje o sobie znać starzenie się Sylvka i jego zamiłowanie do młodych wraz z rosnącym wiekiem. Na Liama nie psioczyłem, ale jak mi dają jakiegoś pajaca ze Zmierzchu, boksera. Co to ma być? Niech zrobią EX4 i dadzą Tysona, Kliczko, Pudziana. Jeszcze kilku aktorów można obsadzić, a oni jakiś sportowców tyu biorą. Sportowców bez doświadczenia w filmach, bo Vinnie Jones jak najbardziej.

użytkownik usunięty

Z tych młodych wolałbym już Chrisa Hemswortha bardziej niż tego typa.

użytkownik usunięty

No jasne, ze tak. Słowa Adkinsa z premiery ,,It's not for a critics, it's for fans''. Nie wiem czy fans skoro dostajemy takiego newsa.

użytkownik usunięty

Jest wysoki, dobrze zbudowany lepszy niż brat. ;)
Tyson, Kliczko lepiej uważaj bo wywołasz.

użytkownik usunięty

Mam nadzieje, ze Snipes oderwie mu łeb w pierwszej scenie.

ocenił(a) film na 8

Wiecie co gdyby wzięli Tysona to jeszcze bym się cieszył ale ci niby sportowcy przecież mało kto ich zna cieniasy same jakieś.

użytkownik usunięty
Rambo022

Ja nawet Tysonowi mowie nie. To film dla legend aktorstwa, a nie sportowcow.

ocenił(a) film na 8

Rendy Couture też jest byłym wielkim zawodnikiem MMA ! i co przeszkadza ci ?

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Gdy słyszę Zmierzch to mam ochotę odejść z tego świata..

użytkownik usunięty

A jakże. Spokojnie Snipes go załatwi.

ocenił(a) film na 8

zobacz co odpisałem henremu bo nie chce się powtarzać

ocenił(a) film na 8

tylu twardzieli oraz jeden laluś (jak hemsworth)

to co cieszymy się jak normalni ludzie z twardzieli czy narzekamy na lalusia jak małe dzieci?

i tak zniknie on w cieniu tych twardzieli jak kaskaderzy i statyści

jeżeli w ogóle narzekać będe to po filmie jak mi się nie spodoba. tak samo było w przypadku hemswortha "laluś co umawia się z hanną montaną"

użytkownik usunięty
Expendable91

Tylko sam fakt. Czy on tam potrzebny?

ocenił(a) film na 8

nie jest potrzebny i mi nie przeszkadza. niech se dostanie role jak hemswort życze mu jak najlepiej. żeby zmienił branże filmową.

użytkownik usunięty
Expendable91

Okey, ale pod warunkiem, że zostanie zabity a'la Hemsworth.

ocenił(a) film na 8

lub jeszcze lepiej np gibson wsadzi mu granata w pysk. wyciągnie zawleczke i zrzuci go z okna.. po drodze wybuchnie i flaki wszędzie będą latać

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Lepsza była by śmierć z rąk Bonda -Mordercy ! : http://www.youtube.com/watch?v=V4iRW-VgGDc

ocenił(a) film na 8
bradock

ja craiga zupełnie nie trawie. chyba tylko przy nim bym narzekał jakby miał tutaj zagrać

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Wiadomo ,jeden woli żonę a drugi teściową .

użytkownik usunięty
Expendable91

Ja też craiga nie trawie, nie wiem czy kiedyś jak będę oglądał bondy to wytrwam na jego seansach.

ocenił(a) film na 8

ja go nie trawie ogólnie nie tylko w bondach

użytkownik usunięty
Expendable91

Ciekawe czy mogliby go załatwić wespół ze Snipesem jak JCVD z Adkinsem.

użytkownik usunięty
Expendable91

Niby masz rację ale do końca nie mogę się zgodzić. Tak jak mowi Henry czy on jest tam potrzebny ? Na pewno nie bo to film dla prawdziwych twardzieli więc nie wiem w ogóle po co Sly angażuje tam takich "aktorów". To jest trochę irytujące

użytkownik usunięty

A kto powiedział, że ten koleś nie może zagrać twardziela? Jest aktorem to może takiego zagrać. No zależy od roli jaką dostanie.
Ten Rysiu z Klany zagrał w reklamie twardego gangstera i pokazał, że można.

użytkownik usunięty

Niby może ale powiedzmy sobie szczerze czy on tam pasuje ?

użytkownik usunięty

Wiesz wolałbym o wiele kogoś innego na jego miejscu, ale mówi się trudno.

użytkownik usunięty

Dobra ja już nie narzekam. Mam nadzieje że nawet go nie zauważymy przy starych wyjadaczach.

ocenił(a) film na 8

moja odpowiedź to ten temat: http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/tylu+tw ardzieli+oraz+jeden+lalu%C5%9B+%28jak+hemsworth%29,2251298#post_10319343

a mi przeszkadza że w tym filmie grają statyści i kaskaderzy których nikt nie zna.

no ludzie ogarnijcie się. masa twardzieli i jeden nieznany. to kogo jesteście fanami? nowego czy twardzieli? chyba tak naprawde nowego skoro na nim psy wieszacie

użytkownik usunięty
Expendable91

Psy wieszamy bo on tu nie potrzebny jest. Chyba że do zabicia.

ocenił(a) film na 8

już mi się rzygać chce tematami kto nie potrzebny kogo brakuje. to zaczyna być gorsze od tych co zakładają ciągle tematy od seagalu

ano. bo widzieliście film już cały dlatego wiecie że jest niepotrzebny. aktora doskonale znacie i dlatego wieszacie na nim psy. tak samo było z hemsworthem. co za dziecinada tutaj na forum. ludzie po prostu mu zazdroszczą że zagra w takim filmie.

żałosne jest to że zamiast skupić się twardzielach to skupiacia się na jednej osobie. jak jakieś nolify co mu zazdorszczą. dokładnie to samo było z hemsworthem. dokładnie ta sama gatka. widać kto jest prawdziwymy fanem klasyki. prawdziwy fan skupi się na legendach a nie na nowych.

użytkownik usunięty
Expendable91

Jak ci się chce rzygać to ich nie czytaj i nie udzielaj się w nich. Niektórzy mają swoje życzenia i chcieliby by ich idol wystąpił to normalne. ( nie mówię tu o trollach). I to naprawdę nie jest trolling jak raz tak o moim temacie powiedziałeś jak spytałem o seagala.

ocenił(a) film na 8

ta lista życzeń jest do porzygania. czytając niektóre posty mam podejrzenia co do alterkont. to nie jest normalne że te same osoby ciągle tym samym trollą odpowiadają. sory ale ja jestem jednym z niewielu co tutaj normalnie się wypowiada to po pierwsze. sly za bardzo was rozpieścił. na jego miejscu bym wchodził na forach i widząc takie narzekanie przerwał bym produkcje. naprawde tak ci przeszkadza występ tego gościa? naprawde jego występ i wieszanie na nim psów jest dla ciebie ważniejsze niż reszta obsady? mam przypomnieć ze szczegółami co było z hemsworthem

o seagala można spytać raz albo dwa. po raz któryś to jest spam, trolling, flood czy jakoś tak.

użytkownik usunięty
Expendable91

Tak bardzo mi przeszkadza ten laluś tutaj. Jak dziś znajomemu pokazałem tego newsa to nie powiem jak odpowiedział na niego. Może i spam ale co ty jakiś moderator filmwebu że ci to przeszkadza? to nie czytaj

ocenił(a) film na 8

niestety jestem zmuszony czytać spam albo trolling jak mi powiadomienie przyjdzie. pewno kolega wielki znawca kina. przestań z tym moderatorem. więcej wnosze tutaj na forum jednym postem niż niektórzy np. ty 10 tematami.

ocenił(a) film na 6

Ja już radzę zakończyć tą wyczerpująca rozmowę na temat kto ma być a kto nie powinien być .Ważniejszę jest od tego ,jak styl i formułe obierzę ten film akcji ? Ostatnio nachodzą mnie takie myśli że wzorowanie się na Raid to może nie być dobry pomysł ? ,,Zamknieta przestrzeń ,,ogranicza sfobode działania ale nie ogranicza skuteczności działania .Mimo wszystko mam wielką nadzieje że film bedzie bardzo dynamiczny i widowiskowy jak ,,Niezniszczalni 2 ,, ,,Komando ,, czy ,,Czerwony Skorpion ,, Tego ostatniego bardzo lubię i uwielbiam !!! : http://www.youtube.com/watch?v=bzXTG5cLs0g

użytkownik usunięty
bradock

Ja już dawno zakończyłem.

ocenił(a) film na 6

Ok ,Spoko .

użytkownik usunięty
Expendable91

Zachowujesz się jakbyś był jakimś adminem tego portalu.

ocenił(a) film na 8

bo pisze prawde? zachowanie normalnego człowieka. naliczyłem do tej poru 6 normalnych wypowiedzi od 6 użytkowników. skoro lubisz chlew to się w nim udzielaj. jeżeli wolisz to niż normalne duskusje

użytkownik usunięty
Expendable91

Że ktoś ponarzeka to od razu chlew? Od tego jest ten portal żeby dyskutować czy nawet ponarzekać.

ocenił(a) film na 8

raz albo dwa ale nie w każdym poście. kończmy te eee "dyskusje" w dniu premiery wróce do tego tematu. zobaczymy czy się sprawdził czy nie.

chcesz ponarzekać lub się wyżalić to jest psychiatria itd. sam tam miałem EEG :)

użytkownik usunięty
Expendable91

Oczywiście będzie na twoim...

ocenił(a) film na 4

Nie kłóćcie się z tak błahego powodu, bo to nie ma sensu.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja się nie kłócę, ja tylko piszę swoje zdanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
koperfas128

Babochłop? ty chyba nigdy babochłopa nie widziałeś,i wole właśnie tego "Babochłopa" niż aktora z Zmierzchu

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Cisza na temat Seagala i Li, sprzeczne informacje o Cage'u a teraz laluś ze Zmierzchu i sportowcy... zalatuje mi to celowym robieniem zamieszania wokół filmu niczym Chuck który mieszał, żądając pgi-13 dla Ex2.
Jeśli jednak okaże się to prawdą to przestaje się dziwić czemu Seagal, Li, Eastwood, Connery i inni zapraszani, nie pchają się do tego filmu. Wiele, wiele znieść mogłem, ale Zmierzchu nie zniesę! Sly, przesadzasz :|

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Obyś miał rację.