PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Możliwe ,że Sly zgarnie 2 złote Maliny za "Kula w Łeb" i "The tomb" w kategorii najgorszy aktor

użytkownik usunięty
eragonmark

Raczej jedną tylko za 3 filmy. Jeszcze Legendy ringu.

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Sylwek rządzi !!!! I tyle w tym temacie !!!!! : http://www.youtube.com/watch?v=oKxD7mWWa5Q

użytkownik usunięty
bradock

Ciesz się, że Olimp w Ogniu nie dostał nominacji. :D

ocenił(a) film na 6

Nawet nie wiesz jak mocno się ciesze z tej wiadomości .... A ,,Świat w płomieniach ,, dostał nominacje czy nie ? Pytam się z ciekawości .

użytkownik usunięty
bradock

nie.
http://www.filmweb.pl/news/%22Jeszcze+wi%C4%99ksze+dzieci%22+faworytem+Z%C5%82ot ych+Malin-101847

ocenił(a) film na 6

Ok ,dzięki .

eragonmark

A niech nawet 10 takich nagród jeszcze zgarnie. Stallone pewnie się z tego i tak sam śmieje.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Obejrzałem dziś nowego ,,Ninja ,, z Adkinsem i wrażenia mogą być tylko jednę : FANTASTYCZNE KINO KOPANE !!!!! Walki w wykonaniu Adkinsa robią naprawdę piorunujące wrażenie !!!! Bez wątpienia ten film to jeden z najlepszych akcyjniaków ostatnich lat !!! Film sprawił że poczułem się jakby cofnął się do lat 80 ,do czasu niezapomnianych produkcji ery VHS z Van Damme ,Norrisem czy Dudikoffem .Co z tego że fabuła naiwna ,ważne że jest wartka akcja ,świetnie sfilmowane walki i co najważniejsze -całość kręcona jest analogowo bez dziadowskiego CGI rodem z gier komputerowych .Jednym słowem Prawdziwe Kino Akcji Pełną Gęmbą !!!

bradock

No nie wiem jak sobie przypomnę pierwszą część to mi się odechciewa zobaczyć drugą mimo że i tam były widowiskowe walki to jednak cała reszta bardzo kulała, ale może faktycznie poprawiło się wszystko w 2.

ocenił(a) film na 6
bradock

Świetny film, o wiele lepszy od jedynki.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Zgadza się ! Adkins to ,,Biały Bruce Lee ,, !!!!

ocenił(a) film na 6
bradock

Zobacz jak tu Adkins wymiata
http://www.youtube.com/watch?v=G76SgY946zM

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Adkins swego czasu napisał na facebooku, że jak Ninja 2 dobrze się przyjmie i się sprzeda, to możemy być pewni...... Boyki 4 !!! :D fap fap fap :D

ocenił(a) film na 6
szkielet1990

Byłoby super, tylko kogo na przeciwnika, może Stathama, miałby Adkins okazję do rewanżu za Exp 2 xD
A tak na powaznie, to ciekawe by było jego starcie a Yenem, mógłby być fajny pojedynek w parterze.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Świetne !!! A to że walki Adkinsa biją na głowę walki Van Damma ,Norrisa ,Lundgrena itp to jest sprawa postępu technologicznego ,dzisiaj kino daje lepsze możliwości niż kiedyś czy rzeczywiścię Adkins jest tak dobry i zajebisty w walce ?

bradock

Jeśli wierzysz, że on by się tak tłuk w realu to na prawdę masz bujną wyobraźnie.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

No właśnie nie wiem ,dlatego pytam się ActionManfilmaniak ? W każdym razie walki w wykoaniu Adkinsa w ,,Ninja : Shadown of a Tear ,, były nieziemskie !!!! Dla mnie ten to najlepsza kopanina od czasu ,,Niezawodna broń ,, !!!

bradock

Tak Adkins robi świetne sceny walk.

ocenił(a) film na 6
bradock

Pewnie nie, ale podejrzewam, że żaden z kopaczy , których oglądamy na ekranie nie radziłby sobie w realu z przeciwnikiem, tak jak w filmie. Pokonaliby pewnie jeden na jednego każdego niewićwiczonego rywala, ale nie tak efektownie.
Walki JCVD były super jak na tamte czasy, mi najbardziej do gustu przypadł z nim Kickboxer.
Obejrzyjsobie najnowszy z nim film- Enemy Closer, napieprza się bardzo podobnie do Adkinsa.

ocenił(a) film na 4
bradock

Dynamiczna praca kamery sprawia iż porusza się on aż ta szybko, to takie złudzenie chociaż umiejętności mu nie brakuje;)

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

http://www.youtube.com/watch?v=xjQpVXnABv0 wolę tego pana;) bardziej utytułowany jeśli chodzi o osiągnięcia w sportach walki;)

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Też go uwielbiam, nawet miałem go przez pewien czas w avku :) Szkoda, ze kręci tak malo filmów.
Najbardziej podobał mi się z nim film Blood and Bone.

ocenił(a) film na 7
eragonmark

Osobiście nie przepadam za kolegą White

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Zawsze to jakaś nagroda.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Bez komentarza

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Nie bulwersuj się tak, bo nie ma powodu, gdyż nie miałam nic złego na myśli. Zwykła ironia.

eragonmark

sly rzadzi w tej kwesti hehe

użytkownik usunięty
damianho15

Ty też rządzisz ale swoją głupotą :)

nieladnie o sb mowisz hehe kazdy wie ostry popier**** z cb.

użytkownik usunięty
damianho15

Ale Ty suchy jesteś..

a ty mokry

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
damianho15

Damianek, Damianek.. Wypierdalay : D

mord*

damianho15

Lol noob. Lol hacker. Lol aimbot.

thierryhenry0211

widze z gorem hehhehe

damianho15

Lol speedhacker.

ocenił(a) film na 4
thierryhenry0211

Przetłumaczysz mi, co napisał Damiano tam ''nad Tobą''?

ocenił(a) film na 4

A Ci pojechał :D haha

ocenił(a) film na 4
damianho15

Mokry jest w sam raz. :-D

karoman4

jak juz to mokra

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nie dla psa kiełbasa, synku.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Wiem, że jest Ci tego żal. Ale ja nic na to nie poradzę. Zapytaj jakąś dobrą koleżankę, może Ci pomoże.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Jemu raczej żadna koleżanka nie pomoże.

Iron_Maiden

cb napewno gimb****

ocenił(a) film na 8
damianho15

Idź spać dziecko. Na takie tematy nie będe z Tobą dyskotował bo to nie twoja dziedzina. I raczej nigdy nie będzie.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

No, to nie zrobi mu pompona. :-P

ocenił(a) film na 8
karoman4

"pompona" Świetne 10/10 :D

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Dzięki, ale to tekst zapożyczony od dr Marek (disco polo).