Możliwe ,że Sly zgarnie 2 złote Maliny za "Kula w Łeb" i "The tomb" w kategorii najgorszy aktor
Sylwek rządzi !!!! I tyle w tym temacie !!!!! : http://www.youtube.com/watch?v=oKxD7mWWa5Q
Nawet nie wiesz jak mocno się ciesze z tej wiadomości .... A ,,Świat w płomieniach ,, dostał nominacje czy nie ? Pytam się z ciekawości .
nie.
http://www.filmweb.pl/news/%22Jeszcze+wi%C4%99ksze+dzieci%22+faworytem+Z%C5%82ot ych+Malin-101847
Obejrzałem dziś nowego ,,Ninja ,, z Adkinsem i wrażenia mogą być tylko jednę : FANTASTYCZNE KINO KOPANE !!!!! Walki w wykonaniu Adkinsa robią naprawdę piorunujące wrażenie !!!! Bez wątpienia ten film to jeden z najlepszych akcyjniaków ostatnich lat !!! Film sprawił że poczułem się jakby cofnął się do lat 80 ,do czasu niezapomnianych produkcji ery VHS z Van Damme ,Norrisem czy Dudikoffem .Co z tego że fabuła naiwna ,ważne że jest wartka akcja ,świetnie sfilmowane walki i co najważniejsze -całość kręcona jest analogowo bez dziadowskiego CGI rodem z gier komputerowych .Jednym słowem Prawdziwe Kino Akcji Pełną Gęmbą !!!
No nie wiem jak sobie przypomnę pierwszą część to mi się odechciewa zobaczyć drugą mimo że i tam były widowiskowe walki to jednak cała reszta bardzo kulała, ale może faktycznie poprawiło się wszystko w 2.
Adkins swego czasu napisał na facebooku, że jak Ninja 2 dobrze się przyjmie i się sprzeda, to możemy być pewni...... Boyki 4 !!! :D fap fap fap :D
Byłoby super, tylko kogo na przeciwnika, może Stathama, miałby Adkins okazję do rewanżu za Exp 2 xD
A tak na powaznie, to ciekawe by było jego starcie a Yenem, mógłby być fajny pojedynek w parterze.
Świetne !!! A to że walki Adkinsa biją na głowę walki Van Damma ,Norrisa ,Lundgrena itp to jest sprawa postępu technologicznego ,dzisiaj kino daje lepsze możliwości niż kiedyś czy rzeczywiścię Adkins jest tak dobry i zajebisty w walce ?
No właśnie nie wiem ,dlatego pytam się ActionManfilmaniak ? W każdym razie walki w wykoaniu Adkinsa w ,,Ninja : Shadown of a Tear ,, były nieziemskie !!!! Dla mnie ten to najlepsza kopanina od czasu ,,Niezawodna broń ,, !!!
Pewnie nie, ale podejrzewam, że żaden z kopaczy , których oglądamy na ekranie nie radziłby sobie w realu z przeciwnikiem, tak jak w filmie. Pokonaliby pewnie jeden na jednego każdego niewićwiczonego rywala, ale nie tak efektownie.
Walki JCVD były super jak na tamte czasy, mi najbardziej do gustu przypadł z nim Kickboxer.
Obejrzyjsobie najnowszy z nim film- Enemy Closer, napieprza się bardzo podobnie do Adkinsa.
Dynamiczna praca kamery sprawia iż porusza się on aż ta szybko, to takie złudzenie chociaż umiejętności mu nie brakuje;)
http://www.youtube.com/watch?v=xjQpVXnABv0 wolę tego pana;) bardziej utytułowany jeśli chodzi o osiągnięcia w sportach walki;)
Też go uwielbiam, nawet miałem go przez pewien czas w avku :) Szkoda, ze kręci tak malo filmów.
Najbardziej podobał mi się z nim film Blood and Bone.
Nie bulwersuj się tak, bo nie ma powodu, gdyż nie miałam nic złego na myśli. Zwykła ironia.
Wiem, że jest Ci tego żal. Ale ja nic na to nie poradzę. Zapytaj jakąś dobrą koleżankę, może Ci pomoże.
Idź spać dziecko. Na takie tematy nie będe z Tobą dyskotował bo to nie twoja dziedzina. I raczej nigdy nie będzie.