http://nukethefridge.com/2013/01/24/wesley-snipes-and-jackie-chan-are-in-negotia tions-for-the-expendables-3/
Słowa Lundgrena: "they do want Wesley Snipes. They want Jackie Chan, Nicolas Cage".
Nic nie jest jeszcze pewne, ale skoro Stallone "want" te nazwiska, to ja jestem o nie spokojny :)
Kasiu ,dzisiaj po 20.na TVP 1 ,,Twierdza ,, znowu zacznie działać ! http://www.youtube.com/watch?v=SW8RSmauuVE
A ja właśnie skończyłam oglądać ''Dawno temu w Chinach 2'', a teraz miałam zamiar ''Życzenie śmierci 2'' obejrzeć.
Aha .Teraz to teraz bierzesz się za Życzenie śmierci 2 tak ? To jak obejrzysz to napisz czy ci się podobało .
Właśnie włączam. Oczywiście, jak obejrzę, to napisze Ci kilka słów o filmie. ;-)
Miałam napisać kilka słów po obejrzeniu ''Życzenia śmierci 2''. Bardzo udana kontynuacja, chyba nawet bardziej brutalniejsza od pierwszej części. No i ten tekst: ''Wierzysz w Jezusa? To zaraz go spotkasz.''
Dokładnie udana kontynuacja ale nie ma już tego zajebistego, ,mrocznego klimatu z pierwszej części.
W ogóle ten policjant z Nowego Jorku niepotrzebnie się wmieszał w to. Nikt go tam nie prosił.
Życzenie Śmierci 3 może ci się bardziej spodobać więcej trupów i rozwałki.
Co ciekawe w jedynce zadebiutował Denzel Washington, zagrał tam jakiegoś czarnego oprycha.
Pojawia się tam dosłownie na krótką chwile wiadomo dlaczego. :)
http://www.youtube.com/watch?v=L-pu31S4EEY
Tak ,Zyczenie śmierci 2 jest fajnym filmem .Dobry był też tekst Bronsona do jednego gości co chciał go przejechać tym wóżkiem widłowym ,Goodbye ,po czym Chares strzela .A gdzie twoim zdaniem Kasiu było wiencej akcji i lepszy film akcji jest :Zyczenie śmierci 2 czy Kod Milczenia z Chuckiem ?
Życzenie śmierci, to w sumie kryminał. Ale wiesz, jaką mam słabość do roz pier duch, więc stawiam na ,,Kod milczenia''.
Aha ,ok Charles Bronson raczej miewał filmy o zabawieniu sensacyjno -kryminalnym .Muszisz jeszcze z nim obejrzeć ,,Zło które czyni człowiek ,, naprawdę mocny akcyjniak ,też właśnie o zabarwienie sensacyjno -kryminalnym .
Mam zamiar zabrać się z jego filmografię i jeszcze za McQueena, którego polecał mi nasz znajomy @musicmovie.
tak samo przy al pacino oraz dudikofie napisali "want". snipes niedługo wychodzi a podobno latem mają już zacząć kręcić
No tak ale chyba mało prawdopodne żeby Steven się zgodził (Zaproszenie już dawno dostał ) ,chociaż kto wie dopóki nie zaczną krecić potecjalnie wszystko jest możliwe
Jeżeli dojdzie do rozmowy ze Snipesem to nie sądzę, żeby odrzucił taką propozycję. Tymbardziej że będzie potrzebował kasy po wyjściu z więzienia. Co do Cage'a to może być ale pod warunkiem jeśli zagra albo jednego ze złych - może kogoś w stylu Erica Robertsa z pierwszej części, albo jakiegoś krawaciarza który zleci naszym bohaterom nową misję do wykonania. Dudikoff albo na jednego z bad guyów ale do teamu Expendables:) Chociaż tam ma już być Chan, a co za dużo to nie zdrowo.
A nie obawiasz się ze jak Snipes wyjdzie z wiezienia to może być rozbity ? I niemieć od razu ochoty na granie w filmach .