to samo Seagal... Każdy już wie, to po co nadal oszukują? ._.
Stallone nigdzie się nie chowa, a Seagal jakby chciał się schować, to i tak nie dałby rady, bo jest trochę za duży.
Po pierwsze to nie sarkazm tylko ironia, a to dwie różne rzeczy, po drugie nadal jesteś na minusie, pozdrawiam.
Ironia jest jedną z odmian sarkazmu. Gdybyś zajmowała się nauką w szkole, a nie trollowaniem na filmwebie, to byś o tym wiedziała.
Ale porównując jedną i drugą do siebie, widać, ze to dwie różne rzeczy. Nie wygrasz ze mną mała, więc odpuść i bierz się do nauki bo pewnie ciężko ci poszedł egzamin szóstoklasisty.
1. ''Ale porównując jedną i drugą do siebie, widać, ze to dwie różne rzeczy.'' <--- To nie są dwie różne rzeczy, skoro ironia jest sarkazmem.
2. ''Nie wygrasz ze mną mała,'' <--- Nigdy nie śmiem rywalizować z trollami.
3. ''bierz się do nauki bo pewnie ciężko ci poszedł egzamin szóstoklasisty.'' <--- Do nauki to Ty się weź póki jest jeszcze pora i zaliczaj te zagrożenia, bo same one się nie poprawią.
Dla twojej wiadomości, moja edukacja dawno się zakończyła. Teraz nie trolluję, wejdź w google i napisz "czym się różni ironia od sarkazmu". Kiedy już się dowiesz, przyznasz mi rację, a nie że piszesz bzdurki.
Dla Twojej wiadomości, ja nie muszę szukać w internecie wyjaśnienia czegoś, co jest mi znane. I na tym, zamierzam poprzestać dalszą konwersację z Tobą.
Poprostu kompletują obsadę i w odpowiednim czasie ją wyjawią czy potwierdzą .Zresztą już są mocne nazwiska :Snipes ,Seagal ,Rourke ,Chan .Gdyby tylko doszli Gibson i Gage ale był bym szcześliwy !!!
Chodziło ci o Cage'a? E, tam w porównaniu do tamtych to Cage nie jest aż tak dobry, ale Gibson pasowałby ;d Jeszcze Pitta mogliby dodać:)
Caly moze nie, ale z tym Pittem to przesada jak dla mnie. Nie ta polka. To przeciez aktor
No w sumie, to przecież aktor. A reszta tutaj ch*ja umie grać. Zgadza się, nie potrzebnie stawiam Pitta na niższej półce z tymi kolesiami.
To ma być film w którym powiny grać głównie ostre napinacze z lat 80/90
Stallone
Schwarzenegger
Wills
Gibson
Seagal
Snipes
Van Damme
Lundgren
Norris
Cage
Travolta
Hauer .
A nie Ciepłe Kluchy typu Brad Pitt .
A gdzie Chan, Jet Li i Eastwood. Gdyby żyli Bronson i Bruce Lee by się nadali.
Co do Pitta to wiadomo dobry aktor a nie koleś od kina akcji, ale twardziela zagrać na pewno potrafi więc to raczej nie klucha. Osobiście wolałbym już Toma Cruise.
Sorry zapomniałem o Chanie ,natomiast Bronson ,Eastwood i Bruce Lee kojarzą mi się bardziej z kinem akcji lat 70 .Aczkolwiek ,,Karol Bronson ,, kilka świetnych aktionerów nagrał w latach 80 (Death Wish 2,3,4 ,Prawo Murphego ) Też bym wolał Toma Cruise .Mam nadzieje że wszystko już wyjaśniłem .
A kto powiedział że mają grać sami z lat 80 i 90? Nie wiem kto tę bzdurę wymyślił.
No ale sama seria ,,Niezniszczalni ,, swoją stylistyką ,formułą nawiązuje do kina akcji lat 80/90 ,wtedy kiedy kino sensacyjne to był najpopularniejszy gatunek filmowy .Inni też mogą grać ale moim zdaniem herosy z lat 90 typu Gibson ,Snipes ,Seagal ,Cage najlepiej by tu pasowali .No nie ?
No tak pasują. Wiemy że Seagal i Snipes zagrają. Cage i Gibson chyba nie, a szkoda bo mają właśnie kilka świetnych filmów sensacyjnych. Najbardziej i tak bym chciał Eastwooda. To najstarszy twardziel i mu się należy. W latach 80 też miał kilka filmów sensacyjnych jeśli ktoś by się czepiał. :)
Jeśli chodzi o filmy akcji Eastwooda w latach 80 to lubię takie jak ,,Nagłe zderzenie ,, ,,Pula śmierci ,, ,,Firefox ,, ,,Lina ,, ,, Zóltodziób ,, ,, Na lini ognia ,, Clint to arcymistrz !! Dobry w każdej epoce !
Gdyby mieli brać samych z lat 80 i 90 to by się nie starali o Eastwooda, Connerego a przecież ich też chcieli. Tutaj raczej chodzi o wymieszanie legend kina akcji i twardzieli z nowymi: Statham i Adkins. Nigdy nie ma mowy wyłącznie o latach 80/90.
W sumie masz racje ,tutaj chodzi o zebranie wszystkich najlepszych aktorów kina sensacyjnego z różnych epok .Aczkolwiek Eastwood i Connery nie zagrają ,po za tym są już podeszłym wieku .Jakby w 3 cześci zagrali Gibson ,Chan ,Snipes ,Seagal ,Cage i Diesel było by super .Mogli by zakończyć na tej trylogi .Tylko żeby film dorównywał 2 cześci a nie był słabszy .
O obsadę się nie boje będzie jeszcze lepsza niż w drugiej części. Ciekawe kto jeszcze dojdzie. Może Trejo?
No zobaczymy. Mnie zastanawia co w końcu z tym Dudikoffem. Chłop sam chce zagrać, a nie widać pogłosek by miał znaleźć się w obsadzie.. W Olimp w Ogniu i G.I. Joe: Odwet zagrał króciutko.
To zależy od Stallone.Mam nadzieje że jak już Sly zwerbuje Dudikoffa do EX 3 to nie będzie to kilku sekundowy udział.
Zauważyłem, że Dudikoff ogólnie che wrócić do filmów. Zagrał już w 2 dużych produkcjach "G.I. Joe 2" i "Olimp w ogniu".
Moim zdaniem nie zagrał w ,,Olimp w ogniu ,, Byłem na tym dwa razy w kinie a ni razu przez chwilkę nie widziałem go .To pewnie jakiś błąd ,tak samo jak kiedyś pisali że Van Damme miał malutki epizodzik w Zaginionym w akcji a potem się okazało że był kaskaderem .
Albo tak jak mówisz ,mogli go wyciąć .No ja w każdym razie go nie widziałem ,spytaj greggmm ,on też ten film widział ,może go dostrzegł .
Jeśli w tej cześć Travolta nie zagra to w 4 cześć on ,Cage i Gibson muszą obowiązkowo ,bo jak nie to w ciemno 1 !
Teraz Seagalowcy bedą mieli nowe hasło reklamowe tego filmu ,, Za Cameo Seagala daje w ciemno ! .He ,he .
Pitt jest kure@sko dobrym aktorem. Zadna klucha, nie pasuje tylko do tej konwencji.