PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Clint Eastwood
Chuck Norris
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Steven Seagal
Dolph Lundgren
Van Damme
Bruce Willis
Mel Gibson
Wesley Snipes
Harrison Ford
Vin Diesel
Jet Li
Jackie Chan
Jason Statham
Scott Adkins
Dwayne Johnson
Tom Hardy
Cynthia Rothrock
Linda Hamilton
Michelle Rodriguez

Lamusów typu :
Nicolas Cage,Keanu Reeves,Antonio Banderas czy Matt Damon bym sobie darował.

ocenił(a) film na 6
simon3333

Zgadza się obsada idealna ale nawet te lamusy których wymieniłeś też by się nadawali bo zagrali w kilku świetnych akcyjniakach ! Napewno lepszi niż ten cały Lutz .

ocenił(a) film na 8
bradock

To prawda ,Kellan Lutz,Robert Pattinson czy Taylor Lautner w filmach akcji to profanacja gatunku.Niedługo jeszcze zacznie grać Justin Bieber...

ocenił(a) film na 8
simon3333

Przydałby się jeszcze Sean Connery.Szkoda że nie gra od 10 lat i Św. pamięci Charles Bronson...

ocenił(a) film na 6
simon3333

O tak ! Ci dwaj to byli mega ku*re*ws*ko twardzi !!!!

ocenił(a) film na 6
simon3333

Nie dawno pomyślałem sobię o Lutzie i naszła mnie taka refleksja : Co bedzie jak rzeczywiścię powstanie 4 cześć ? Obok Dwayne Johnsona i Vina Diesela pewnie bedziemy rzeczywiścię oglądać Roberta Pattinsona ,fuj .A tak może być bo przesledzmy genze Niezniszczalnych : Rourke > Hemsworth > Lutz > ?

ocenił(a) film na 5
simon3333

W obsadzie powinni się jeszcze znaleźć:
Michael Dudikoff
Lorenzo Lamas
Rutger Hauer
Carl Weathers
Richard Norton

ocenił(a) film na 8
joang68

W takim razie jeszcze Kevin Costner :)

ocenił(a) film na 4
joang68

Ta.. Prawdziwe legendy nie ma co....

ocenił(a) film na 5
eragonmark

''Ta.. Prawdziwe legendy nie ma co....'' - Statham, Crews, Couture, Hemsworth, Austin, lutz, powell, ortiz, Grammer są legendami kina akcji ? Nie, a jednak grają w trylogii ''The Expendables''. Michael Dudikoff i Rutger Hauer w latach 80-90 mieli dużo dobrych filmów akcji, więc powinni zagrać w którejś z części ''The Expendables''.

ocenił(a) film na 6
joang68

Powinien być Jeff Speakman w zastepstwie za Stevena Seagala ! Pamietam jego walkę z Profesorem Tanaka w ,,Niezawodnej Broni ,, Jeff ładował i ładował w profesorka ciosy a ten ciagle stał .Rzeżnicka walka ,że aż oczy bolały od patrzenia .Dziś już takich filmów nie krecą .: http://www.youtube.com/watch?v=5zZr7xsrifM

ocenił(a) film na 5
bradock

Speakman też mógłby zagrać.

ocenił(a) film na 4
joang68

Speakman ostatnio przybrał image Stevena Seagala. Spasł się jak nie wiem. Może się mylę, ale podejrzewam, że to może być efekty uboczny sterydów.

ocenił(a) film na 4
bradock

Widziałeś, jak brał się za nogę Tanaki? Chciał go osłabić, żeby mieć przewagę.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tak ,szukał innego czułego miejsca .Mi podobała się Jeffa obrotówka z wysoku w sekundzie 0: 18 .Coś pieknego .Ciekawe jak jak by ta walka wyglądala jak by oni walczyli na serio ? Kiedyś mi mówił jeden dzienikarz sportowy zajmujcy się tematyką bokserką że tacy olbrzymy ,mieśniacy nie mają szans z kimś co trenuje boks czy sztuki walki ,ten ktoś uderzy byle jak a fighter już wie naprzód jak chcę przeciwnik zadać cios .Ale trzeba przyznać że profesorek to kawał olbrzyma ....

ocenił(a) film na 4
bradock

Kawał kloca z niego. Może był zawodnikiem sumo w latach swojej świetności.

ocenił(a) film na 4
joang68

Ale nikt ich nie pamięta już:( Więc te nowe nazwiska są już bardziej znane szerszemu gronu

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Ja wiem, może dzisiejsza gimbaza nie pamięta, ale docelowa grupa tej serii, czyli fani vhs i dawnego kina akcji już jak najbardziej.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Zaangażowanie do Exp 1 Gary Danielsa , Chucka Norrisa do Exp 2 i Roberta Davi do Exp 3 pokazuje że producenci jak chcą to potrafią ściagnoć na plan zdjeciowy aktorów zapomnianych (Daniels ,Davi ) czy na emeryturze aktorskiej (Norris ) .O ile Chucka wzieli że wzgledu na jego dokonania w kinie akcji to o tych dwóch to nie wiem czy już tak wzieli ich za tamten wkład w budzetówki ? Potrzebowali akurat do zagrania do wzieli kto się na winie .Wątpię że dzisiejsza gimbaza pamietała Roberta ,,Zakazana buśka ,, Davi w jakich filmach grał na przełomie lat 80/90 .To wiedzą tylko koneserzy ery VHS .A producenci chą najjaśniejszych mord ,dlatego jest Ford ,Gibson ,Snipes ,Lutz itp .

ocenił(a) film na 6
bradock

oprócz lutza i kilku innych, pozostali to znani z hiciorów i budżetówek kaset vhs,owszem gibson czy ford rozwinęli swoje kariery bardziej, ale ja nadal pamiętam ich jako wściekłego maksa, czy solo lub indiego :) Daniels praktycznie nic sie nie zmienił i jak widac bylo dalej jest w formie, jesli inni "kasetowcy" zachowali podobną swieżość to nadaliby się do fajnej, zbiorowej nawalanki.

ocenił(a) film na 5
eragonmark

Ci co wychowywali się w czasach VHS pamiętają tych aktorów. Aktorzy, których wymieniłem powinni zagrać w ''The Expendables'', ponieważ występ w tym filmie im się należy, mogli by zagrać taki epizod jaki zagrał Chuck Norris (wyjątkiem jest Dudikoff, który powininen mieć dłuższą rolę).

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Ja ich pamiętam, więc nie pisz, że nikt - strasznie uogólniasz. ;-) A tak poza tym, to @ActionMan_filmaniak idealnie to wytłumaczył.

użytkownik usunięty
joang68

A gdzie Ted Prior największy z nich

ocenił(a) film na 6

Ted Prior wcale nie był taki dobry na jakiego go kreujesz .Przecież podczas pościgu za nim najlepszy Żołnierz gen Dona Michaelsona dorwał go i skopał mu dupsko .Był by już martwy gdy nie to że Don chciał z nim pogadać .Ponato były też dwie sytuacje dzięki którym Ted przeżył chyba dzięki szcześciu .Jedna to ta ,w której jego dawny kolega z wojny uratował mu życie .Rambo i Matrix myślę że bez problemu by go pokanali .Nikołai Rachenko żresztą też .James Braddock mógłby mieć problemy wiekszę ale też Ted był by w jego żasiegu .Szczególnie gdyby walczyli w dzungli .Nie mówię że Ted Prior nic nie umiał ,bo umiał sporo ale niebył nikim niezwykłym co czyniło by żeby go brać do ExP .

użytkownik usunięty
bradock

Nie był dobry masz racje. Był najlepszy.
Skopał mu dupsko, dlatego, że Ted jest tylko człowiekiem. Ma chwile słabości. Później urządził ich jak trzeba. Rambo i Matrix przy nim to i tak cioty. Braddock to podróbka Johna Rambo, czyli jeszcze gorszy. Zwykłe maszyny które strzelają w byle co się rusza. Ted natomiast to inteligenty człowiek. Zabijał w mądrzejszy sposób od pozostałych panów. Nikt inny nie potrafi stać się tak niewidzialny jak on. Gość z klasą, który niedawno powrócił!!!

ocenił(a) film na 6

Tylko że Ted nie trenował sztuk walk ,a Matrix ,Braddock i Rachenko trenowali i umieli .Po za tym w ucziecze z namiotu pomógł mu kolega a Rambo ,Rachenko i Braddock sami uciekali z obozów które były jeszcze bardziej strzeżone i niebezpieczne .Ponato byli też torturowani ale nie pozwoli się złamać .Ted załatwiał tylko kandydatów na najemników ,czyli tak naprawdę żołnierzy -amatarów .A Rambo w Afaginstanie rozwalił prawię całą armię radziecką .To jest gość !!!

użytkownik usunięty
bradock

Ted trenował sztuki walki. W końcu to były komandos. Twój argument odpada.
Skoro pomógł mu kolega to jest dowód na to, że Ted nie jest samolubny i docenia każdą pomoc.
Nie jest ważne kogo zabijał Ted, ważne w jaki sposób to robił.
Rambo jest cholernie przereklamowany. Nie robi na mnie wrażenia rozwalenie całej armii radzieckiej. To bajki dla dzieci. Prawdziwe męskie kino to Żywy Cel. Ted Prior to mistrz.
Dawaj dalej.

ocenił(a) film na 6

Ted nie trenował ,sztuk walk bo bił się strasznie prymitywnie jak chłop podczas imprezy dożynkowej .Zresztą sam napisałeś że ,,Żywy Cel ,, to słaby film .A jak słaby film ,to i musi być słaby główny bohater .xD Dalej nie widzę już sensu prowadzenia tej dyskusji .

użytkownik usunięty
bradock

No bo to tani film, nie było kasy na porządną realizacje, ale Ted potrafi się bić. Rambo i tak jest przereklamowany. xD

ocenił(a) film na 6

W sumie tak ,bo jeśli przyjoć że był Komandosem to zapewne podstawy sztuk walk znał .,,Żywy Cel ,, z pewnoscią ma jedną wielką zaletę tzw ,,Rambowy styl ,, Czyli dużo akcji ,strzelania ,biegania ,wysadzania ,no i ten twardy ,gotowy na wszystko główny bohater .Tak powiny być kręcone dziś filmy akcji a nie jakieś dziwactwa .Np ,,Tożsamość ,, z Nessonem jest fajna ,ciekawa ale już nie daje takie frajdy jak te stare akcyjniaki z lat 80 i początku lat 90 .

użytkownik usunięty
bradock

Tożsamość to bardziej thriller, a nie kino akcji. Dziwne porównanie.

ocenił(a) film na 6

Ale jest żaliczany do kina akcji .Za dużo akcji żeby był to thiller .

ocenił(a) film na 6
bradock

w sumie to nawet cobra przyznala, że rambo to pipa XDD

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

To był Tango. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

nie będę się zbyt zawzięcie sprzeczał, ale bylem pewien, że to tekst z cobry :)

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Twoje sprzeczanie się poszłoby na marne, bo to tekst z ''Tango & Cash''. To było przy cysternie z narkotykami.

ocenił(a) film na 6
karoman4

coś kurde pomyliłem hehe
przynajmniej aktor sie zgadza ;)

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

To najważniejsze. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

wiedzialem, ze sylwek sobie pojechał w jakimś filmie, tylko tytuly mi się pomerdały hehe

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Wyjątkowo Katarzyna ma racje. :D

ocenił(a) film na 4

Dlaczego wyjątkowo?

użytkownik usunięty
karoman4

A czy ja kiedykolwiek innym razem przyznałem ci racje?

ocenił(a) film na 4

Nie potrzebuję Twojego poparcia, gdy mam rację.

użytkownik usunięty
karoman4

Potrzebujesz. Wtedy oponent w dyskusji ma pewność, że go nie okłamujesz.

ocenił(a) film na 4

Ja lepiej wiem, czego potrzebuję, a czego nie potrzebuję.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie chcesz docenić pomocy to nie.

ocenił(a) film na 4

Od Ciebie jej nie potrzebuję.

użytkownik usunięty
karoman4

Tylko się tak tobie wydaje.

ocenił(a) film na 6

nosz masz, chcialem zabłysnąć, a tu niewypał hehe
a nie jak zwykle? ;)

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Zwykle nie chwaląc się to ja miałem racje. Niestety nie każdy to dostrzega.

ocenił(a) film na 6

nie śledzę zbytnio waszych zażartych wymian zdań, tudzież sprzeczek