PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Teaser!!!!!!!

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=OuXkXJ1fPuk

pierwszy heheh

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja bym na to liczył .

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Jak są sceny po napisach końcowych, to mogli by coś takiego zrobić przed napisami początkowymi ;)

No niezłe.

ocenił(a) film na 8

Niby nic a cieszy. Już nie moge się premiery doczekać.

ocenił(a) film na 7

http://fbcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1527031_661868627198731_181 1425379_n.jpg

fotka Sly'a i Lutza z planu

użytkownik usunięty

Trochę człowiek na ten teaser czekał, ale on nic nie przedstawia konkretnego. Pokazali wszystkich jednocześnie wszystkich, muzyka podp*ierdzielona z jednego z filmów i tyle. To już lepiej wyglądał z EX 2. Tam chociaż pokazali urywek rozmowy Willisa ze Stallone, a aktorów pokazali z osobna. Przynajmniej było ich bardziej widać.

użytkownik usunięty

Ale z drugiej strony dobrze, że nie ma tu żadnych, chociaż najmniejszych spoilerów. Dla mnie ten teaser jest taki 50x50. Naliczyłem 15 osób i 16 nazwisk. Brakuje nazwisko Roberta Davi'ego, a jego samego oraz Kelseya Grammera brakuje wśród osób wchodzących do hangaru. Gibson chyba ukradł strój od Van Damme'a, a Banderas i Ford zabawnie się tutaj prezentują. Snipes i Schwarzenegger fajnie tu wyglądają, no i oczywiście jedyny cukiereczek wśród tego grona - Rousey.

ocenił(a) film na 6

Ale konkretny zwiastun pokazujący co nas czeka podczas senasu też jest potrzeby .Ciekawi mnie ten film jaki on bedzie ? Czy zbliżony do 1 i 2 cześci gdzie była solidna ,efektowna naparzanka i śmieszne one linery ,czy bardziej do ,,Raid ,, czyli przesadzona akcja w zamkniętnym budynku plus klaustrofobiczny klimat .Albo jeszcze coś innego ,może jakieś fizjologiczne nudziarstwo w stylu ,,Skyfall ,, Tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi ?

A mi tam się podoba:)

ocenił(a) film na 6

Zacny teaser Panie Granacie.

Cieszy mnie postac Forda - w kombinezonie lotniczym - prywatnie lata swoim huey'em, ciekawe czym w filmie?
Ciekawe czy pojawi antek którego dostali pod koniec 2 części :)

ocenił(a) film na 4
mkociarz

Wydaje mi się ,że Ford i kilku z nowych którzy dołączyli do obsady będą w ekipie Arniego