Odpowiedź w obrazku, na razie nie ma co gdybać i jest to domysł ludzi internetów, ale patrząc na umieszczenie..... zresztą zobaczcie sami.
(Wejście na własną odpowiedzialność, może zdradzać fabułę, ale nie znamy fabuły ;p więc nic nie potwierdzone)
http://i.imgur.com/uA84Jmd.jpg
;)
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że podczas pierwszych dni na planie od razu zabijają jednego z głównych bohaterów. Jeżeli za tydzień wróci do USA to coś może być na rzeczy, ale wątpię.
Nie jest powiedziane ze ta akcja co teraz kreca bedzie zaraz na poczatku. Nie jest powiedziane ze kreca pokolei. NP. Koncowa Aakcja z arn itd w ex 2 byla krecona na poczatku
Wiem. Dlatego piszę o przyszłym tygodniu, a nie jutrzejszym dniu. Chyba od jakichś 10 miesięcy nie siedziałem na niezniszczalnych forach. Trzeba będzie znów tutaj się pokręcic.
A nawet jak by zabili to co ? To chyba jest ostatnia część (chociaż moc zielonych zawsze może zadziałać), więc bardzo możliwe, że ofiary się znajdą, tym bardziej, jak ktoś czytał zarys fabuły i wie mniej więcej z kim mają walczyć. W 2 uśmiercili młodziaka, to tutaj w ostatecznym starciu mogą chyba kogoś z podstawowej ekipy, na razie nie znamy dokładnie fabuły by o tym pisać. Gorzej jak mu się koszulka podarła jak przez ogrodzenie przechodził ;)
Może coś w tym być...zwłaszcza, że rolę Crewsa miał mieć od początku docelowo Snipes...z drugiej strony, w jedynce Lundgren też dostał kulkę:P
A rolę Lundgrena docelowo miał dostać JCVD. Idąc tym tropem Crews porządnie oberwie, ale to Snipes zginie.