PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Odpowiedź w obrazku, na razie nie ma co gdybać i jest to domysł ludzi internetów, ale patrząc na umieszczenie..... zresztą zobaczcie sami.

(Wejście na własną odpowiedzialność, może zdradzać fabułę, ale nie znamy fabuły ;p więc nic nie potwierdzone)

http://i.imgur.com/uA84Jmd.jpg

;)

użytkownik usunięty
klepak69

On? Chociaż w sumie czemu nie, za dużo szarżował ze swoją omaya.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Omaya Kaboom zostanie wdową?

ocenił(a) film na 8
klepak69

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że podczas pierwszych dni na planie od razu zabijają jednego z głównych bohaterów. Jeżeli za tydzień wróci do USA to coś może być na rzeczy, ale wątpię.

ocenił(a) film na 8
zulombo

Nie jest powiedziane ze ta akcja co teraz kreca bedzie zaraz na poczatku. Nie jest powiedziane ze kreca pokolei. NP. Koncowa Aakcja z arn itd w ex 2 byla krecona na poczatku

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Wiem. Dlatego piszę o przyszłym tygodniu, a nie jutrzejszym dniu. Chyba od jakichś 10 miesięcy nie siedziałem na niezniszczalnych forach. Trzeba będzie znów tutaj się pokręcic.

ocenił(a) film na 6
zulombo

A nawet jak by zabili to co ? To chyba jest ostatnia część (chociaż moc zielonych zawsze może zadziałać), więc bardzo możliwe, że ofiary się znajdą, tym bardziej, jak ktoś czytał zarys fabuły i wie mniej więcej z kim mają walczyć. W 2 uśmiercili młodziaka, to tutaj w ostatecznym starciu mogą chyba kogoś z podstawowej ekipy, na razie nie znamy dokładnie fabuły by o tym pisać. Gorzej jak mu się koszulka podarła jak przez ogrodzenie przechodził ;)

klepak69

Może coś w tym być...zwłaszcza, że rolę Crewsa miał mieć od początku docelowo Snipes...z drugiej strony, w jedynce Lundgren też dostał kulkę:P

ocenił(a) film na 8
actionhero

A rolę Lundgrena docelowo miał dostać JCVD. Idąc tym tropem Crews porządnie oberwie, ale to Snipes zginie.

zulombo

Ale lepiej zrezygnować z Crewsa niż Lundgrena. Lundgren to legenda kina akcji, Crews nic nie znaczy w kinie akcji:)