PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Jak myślcie czy postać grana przez Terry Crewsa umrze? Na zdjęciach z filmu prawie go nie ma tylko
w jakiś scenach jakby w porcie i jak go Stallone i Couture prowadzą rannego. A moje drugie
pytanie brzmi - Jak będzie z Jetem Li? Jaką będzie miał rolę? Bo raczej od początku filmu go nie
ma. W zwiastunie jest tylko w jednej scenie

użytkownik usunięty
feliks35

Nie wiem jak z Crewsem, ale Jet Li podobnie jak Jackie Chan jako nic nieznaczące miernoty kina akcji musieli ustąpić miejsca nowym herosom typu Ortiz czy Lutz.

ocenił(a) film na 4

I słusznie. Przecież widzowie Niezniszczalnych chcą oglądać nowych, młodych i silnych, twardzieli, a nie jakieś stare pryki. W obsadzie i tak jest za dużo dziadków. Taki Schwarzenegger ma już 66 lat! Hahaha, :D, iks de xD. Do domu starców dziadu. Mam nadzieję, że w Ex4 zastąpią go kimś młodszym. Chociażby Robertem Pattinsonem albo tym gościem... jak mu tam... tym co gra Harrego Pottera.

użytkownik usunięty
Dentarg

Albo Colin Farrell Curuś.

A co ty masz do Colinka? ;O

użytkownik usunięty
granat5

Zbałamucił nasze dobro narodowe,.

A to drań.

ocenił(a) film na 4

Ale ci dwaj nie potrafią tak skakać na drabinach, jak to czynił Jet Li.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie obchodzi mnie to. Victor Ortiz to niekwestionowana gwiazda kina akcji i już.

ocenił(a) film na 4

Dobrze, że nie Janukowycz.

użytkownik usunięty
karoman4

Albo Zborowski.

ocenił(a) film na 7

hahah sam jesteś miernotą gibsonie

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4
feliks35

Na moje oko Crews zginie. Zapewne w scenie akcji, w której ekipa wpadnie w pułapkę Gibsona. Wtedy Stallone'a uzna, że są już starzy i do d*py, więc trzeba znaleźć młodziaków którzy pomogą rozprawić się z Gibsonem.

Wygląda na to, że Jeta Li będzie mało. Pewnie dostanie tyle czasu ekranowego co w dwójce, czyli tylko jedną scenę. Polata w helikopterze ze Schwarzeneggerem i Fordem, postrzela, pokopie kilku przeciwników i tyle.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

W dwójce, Jet Li zaserwował nam chińskie danie w przysłowiowe 5 minut. Czym nas zaszczyci tym razem?

ocenił(a) film na 4
karoman4

Słowa Schwarzeneggera, który kręcił scenę akcji z Jetem: "(...) nie mogłem do końca zrozumieć jak on to zrobił. Rozbroił jednego gościa, zastrzelił go, potem pięciu innych za jego plecami i zrobił to tak szybko, że nie mogłem nadążyć wzrokiem. "
Można wywnioskować z tego, że będzie zarówno okładał przeciwników piąchami i kopniakami jak i będzie używał broni palnej. Właściwie to czekam tylko na tę scenę i mam nadzieję, że jej nie spartolą ani nie wytną.
Wiem, że Schwarz musi wychwalać film przed premierą, że pewnie nigdy nie widział w akcji kogoś kto zdobył mistrzostwa w jakiejś sztuce walki, i wiem także, że pewnie przesadza, bo Jet już nie jest tak szybki jak kiedyś (a właściwie to jest poważnie chory)... ale kurde, jeśli dobrze to nakręcą, to będę miał z niej wiele frajdy. Więcej radochy mogłoby mi dać tylko spotkanie z nimi na żywo.

http://www.youtube.com/watch?v=8AzRg1BCjpM

Od 6:44.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

''(a właściwie to jest poważnie chory)''

Tak!? A co mu jest, bo nie wiem nic na ten temat.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Ma nadczynność tarczycy.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2531016/Jet-Li-reveals-Chinese-tale nt-recent-weight-gain-suffering-overactive-thyroid.html

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Dlatego taki mały jest.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Raczej nie dlatego. Jeśli nie będzie dbał o siebie i odpowiednio się leczył to za kilka lat będzie z nim bardzo źle.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Mój kuzyn też ma z tarczycą kłopoty. Głowę ma taką wielką, ale reszta ciał - istne chucherko.

ocenił(a) film na 7
Dentarg

Jet Li mistrzem na zawsze!!! jedyny Chiński aktor co naprawdę pokazywał co potrafi