Ja bym tu widział Toma Cruise'a w ekipie Sylwka. Mógłby zagrać jakiegoś speca od gadżetów, broni itd.
Pewnie większość będzie przeciwna jednak ja lubię go za serie Mission Impossible dlatego nie mam nic przeciwko. :)
Tylko że producentów Niezniszczalnych 3 raczej nie bedzię stać na zangażowanie Toma do takiej produkcji ..Tak samo Damona ,Craiga itp
Damon to też byłby ciekawy. Mógłby zagrać np. nowego snajpera.
Szkoda, że scenariusz EX2 wykreślił fajnych aktorów. Van Damme i Adkins byli świetni w jako czarne charaktery.
Właśnie te legendy się powoli wykruszają z czego lwia część już jest w obsadzie i raczej będzie. Przydaliby się jakieś nowe pokolenie aktorów kina akcji. Tylko kto?
Z tych dawniejszych widziałby Snipesa albo Gibsona.
Wszyscy chca Neesona bo raz zagral w akcyjniaku i do tego nowym, dla mnie dziwny wybór
Ktoś kiedys trafnie napisał. ,,To dajcie jeszcze Zamachowskiego za ogniem i mieczem'' To moj ulubiony cytat przy okazji wymyslania nazwisk do trojki
hehe to ja ;d;d Neeson też się moim zdaniem nie nadaje, Cruise tak samo, kojarzy mi się z Hollywoodzkim lalusiem, w ex3 powinien dołączyć moim zdaniem Snipes, Seagal i może Gibson, i będzie zajebiście :)
Na to wygląda :) I widzę po avatarze, że lubisz Thierrego Henry, Ja tak samo, zajebisty piłkarz!! ;))
W sumie Nesson ma już 4 akcyjniaki na końcie :Uprowadzona 1,2 ,Tożsamość ,i Drużyna A .
Co ja mówie ? Nesson w sumie ma 6 akcyjniaków na końcie ,bo jeszcze Pula śmierci i Prawo Krwi .Idealny kandydat do Niezniszczalnych 3
Można jeszcze zaliczyć Batman Początek tam też trochę zagrał i stoczył walkę z Batmanem.
Neeson dopiero się rozkręca w wieku 60 lat, w tym roku ma wyjść jakiś film Non-Stop.
Szkoda że nie żyje Charles ,,Anioł Zemsty ,, Bronson .Ten to był prawdziwy madafaka ! Idealnie by pasował do Niezniszczalnych 3 http://www.youtube.com/watch?v=wOtGpfI_Qs0
W sumie z tych rasowych aktorów kina akcji w Niezniszczalnych nie zagrali jedynie Seagal i Snipes .Gibson wiadomo to już inna półka aktorska .