PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Tom Cruise 

ocenił(a) film na 6

Ja bym tu widział Toma Cruise'a w ekipie Sylwka. Mógłby zagrać jakiegoś speca od gadżetów, broni itd.

użytkownik usunięty
DawidSt

Pewnie większość będzie przeciwna jednak ja lubię go za serie Mission Impossible dlatego nie mam nic przeciwko. :)

ocenił(a) film na 6

Tylko że producentów Niezniszczalnych 3 raczej nie bedzię stać na zangażowanie Toma do takiej produkcji ..Tak samo Damona ,Craiga itp

ocenił(a) film na 6
bradock

Damon to też byłby ciekawy. Mógłby zagrać np. nowego snajpera.
Szkoda, że scenariusz EX2 wykreślił fajnych aktorów. Van Damme i Adkins byli świetni w jako czarne charaktery.

ocenił(a) film na 6
DawidSt

Oni już byli ,czas na nowe ,ciekawe twarze .

ocenił(a) film na 6
bradock

Właśnie te legendy się powoli wykruszają z czego lwia część już jest w obsadzie i raczej będzie. Przydaliby się jakieś nowe pokolenie aktorów kina akcji. Tylko kto?

Z tych dawniejszych widziałby Snipesa albo Gibsona.

ocenił(a) film na 6
DawidSt

Może jeszcze Neeson.

użytkownik usunięty
DawidSt

Wszyscy chca Neesona bo raz zagral w akcyjniaku i do tego nowym, dla mnie dziwny wybór

użytkownik usunięty

NIE raz.

użytkownik usunięty

Ktoś kiedys trafnie napisał. ,,To dajcie jeszcze Zamachowskiego za ogniem i mieczem'' To moj ulubiony cytat przy okazji wymyslania nazwisk do trojki

hehe to ja ;d;d Neeson też się moim zdaniem nie nadaje, Cruise tak samo, kojarzy mi się z Hollywoodzkim lalusiem, w ex3 powinien dołączyć moim zdaniem Snipes, Seagal i może Gibson, i będzie zajebiście :)

użytkownik usunięty
anonim7

Mamy takie same poglady widze

Na to wygląda :) I widzę po avatarze, że lubisz Thierrego Henry, Ja tak samo, zajebisty piłkarz!! ;))

użytkownik usunięty
anonim7

To znaczy po nicku jak juz i tak uwielbiam gościa

Właśnie, sorry dziś nie myślę normalnie jakoś hehe ;p no Ja tak samo go bardzo lubię :)

użytkownik usunięty
anonim7

Luzik

ocenił(a) film na 6

W sumie Nesson ma już 4 akcyjniaki na końcie :Uprowadzona 1,2 ,Tożsamość ,i Drużyna A .

ocenił(a) film na 6

Co ja mówie ? Nesson w sumie ma 6 akcyjniaków na końcie ,bo jeszcze Pula śmierci i Prawo Krwi .Idealny kandydat do Niezniszczalnych 3

użytkownik usunięty
bradock

Można jeszcze zaliczyć Batman Początek tam też trochę zagrał i stoczył walkę z Batmanem.
Neeson dopiero się rozkręca w wieku 60 lat, w tym roku ma wyjść jakiś film Non-Stop.

ocenił(a) film na 6

To fajnie ,zobaczymy co z tego dobrego bedzie .

użytkownik usunięty
DawidSt

Neeson tak, świetnie zagrał w taken 1,2.

ocenił(a) film na 6
DawidSt

Szkoda że nie żyje Charles ,,Anioł Zemsty ,, Bronson .Ten to był prawdziwy madafaka ! Idealnie by pasował do Niezniszczalnych 3 http://www.youtube.com/watch?v=wOtGpfI_Qs0

użytkownik usunięty
bradock

I Bruce Lee..

ocenił(a) film na 6

Też

użytkownik usunięty
bradock

Ten to napierniczał... do dziś nie widzę kto mógłby mu dorównać.

DawidSt

to juz wymyslanie,sa lepsi.

ocenił(a) film na 8
DawidSt

osobiście mi on nie pasuje ale to moje zdanie

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Podpisuję się pod tym.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

W sumie z tych rasowych aktorów kina akcji w Niezniszczalnych nie zagrali jedynie Seagal i Snipes .Gibson wiadomo to już inna półka aktorska .

użytkownik usunięty
bradock

W sumie to tak.

ocenił(a) film na 6

Oby zagrali razem ,to wtedy byli by wszyscy najważniejsi aktorzy w trylogi .

ocenił(a) film na 8
DawidSt

Jestem za. Ale ja cche BOLO YEUNG'A :)

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

kto by go nie chciał ;d