Trochę inny klimat ale nie mogłem się powstrzymać :)
Wrzuciłem z dwójki i trójki aby nie było kłótni (osobiście i tak mi brakuje Seagal'a).
http://2.bp.blogspot.com/-XXWwei3s5l0/UBJx4-9P4hI/AAAAAAAAENc/Q2aTgdLrXGk/s1600/ the-expendables-2-actors-1680x1050.jpg
https://www.facebook.com/457891524253804/photos/a.707550862621201.1073741835.457 891524253804/739273399448947/?type=1
http://images.onset.freedom.com/ocvarsity/blogs/ocvarsity.freedomblogging.com/Ga ngsta_Supper_Razor_Rob_gloves.jpg
Swoją drogą kozak obraz :)
Coś herosi z trójki nie chcą wchodzić...
https://www.facebook.com/457891524253804/photos/a.707550862621201.1073741835.457 891524253804/739273399448947/?type=1
http://www.facebook.com/457891524253804/photos/a.707550862621201.1073741835.4578 91524253804/739273399448947/?type=1
''Simon mówi....'' ~ (Die Hard 3)
Lutz jest na plakacie, ale Roberta Davi nie ma - szczyt!
http://collider.com/wp-content/uploads/die-hard-with-a-vengeance-bruce-willis-sa muel-l-jackson.jpg
No tak,zapomniałem o Robercie bo czytałem tylko nazwiska z plakatu...swoją drogą ciekawe dlaczego go tam nie ma ?
Adkinsa też nie było na plakatach promujących Ex2. Czasem tak jest, że dany aktor jest związany jakimś kontraktem i swoją twarzą nie może promować innego filmu.
Najlepiej by było zrobić własny plakat ,tak jak to w przypadku mafiosów ...Wybrać najlepszych z dwójki i trojki + dodać niektóre nazwiska i można wieszać na ścianie :)
Widział ktoś Roberta Davi na jakimś zdjęciu, plakacie czy zwiastunie? Może ten człowiek w ogóle nie gra w Ex3 :D
"Adkinsa też nie było na plakatach promujących Ex2. Czasem tak jest, że dany aktor jest związany jakimś kontraktem i swoją twarzą nie może promować innego filmu."
No nie wiem. Może to jakieś wytłumaczenie, ale mnie faktycznie mocno zastawiało, dlaczego Adkins nie załapał się na miejsce na plakacie. Jest aktorem kina akcji, obecnie walczy najlepiej z całej obsady Expów, jest dużo lepszym materiałem na twardziela niż Hemsworth, a z jakiegoś powodu go nie doceniono.
No skoro nie może promować w danym czasie czegoś innego, oprócz tego, co jest uznane w kontrakcie, który podpisał, to nie może występować na plakatach danego filmu <coś jak klauzula/warunki>. Plakat to swego rodzaju reklama, promocja filmu.
Nie ma EDIT na tym portalu. :-(
''Widział ktoś Roberta Davi na jakimś zdjęciu, plakacie czy zwiastunie? Może ten człowiek w ogóle nie gra w Ex3 :D''
Sugerujesz, że wymienili go na jakiegoś pi2dusia, jak to zrobili z Chanem?
Nie do końca. Mogli zrobić tak, że Davi miał dostać małą i nic nie znaczącą rolę, odegrał ją, a w post-produkcji uznali, że lepiej będzie nie marnować na niego czasu ekranowego. Ktoś coś pisał na forum, że materiału mają na 4 godzinny film, a przecież wiadomo, że więcej niż 2 godzin nie dadzą. Jakby nie patrzeć to tylko moje podejrzenia - zero dowodów ;)
Albo po prostu może mieć drobne, nic nieznaczące cameo. <Swoją drogą to byłoby lekkie* przegięcie. Zaprosić kogoś do filmu, żeby zrobić go potem w konia.>
Gażę i tak mu raczej muszą odpalić, skoro już był na planie. Nie znam się, ale tak to chyba działa. A skoro kasę zapłacą to chyba go całkiem nie wytną. Przynajmniej, z logicznego punktu widzenia, nie powinni, ale kto ich tam wie.
Sly: - Hej Lutz! Możesz poświecić zębichami na plakatach?
Lutz: - Spoko, Mistrzu.
Sly: - Ale pamiętaj, że z filmu zostajesz wycięty, a twoje miejsce zajmie Robert Davi.
Davi bedzię w Exp3 ,w jednym z spotów Tv było na końcu umieszczone jego nazwisko a na plakacie go nie ma bo jest jednak zapomnianym aktorem ,mało znanym dziś ale nie dla koneserów kina spod znaku VHS .
Wiesz na czym polega najwiekszy problem Lutza - zagral w Zmierzchu ...i to bedzie sie za nim dlugo ciagnelo.Druga rzecza jest to ze ma "twarz modela". Jednak mozna temu zaradzic.Zgolic wlosy,dodac jakas blizne,tatuaz na szyi,kilkudniowy zarost,cos jak w przypadku Boyki ktorego gral Adkins.Za kilka lat pewnie naruralnie twarz Lutza poprzez zmarszki czy inne stanie sie troche "bardziej grozna".Ma na sobie sporo miecha i cos tam potrafi pokazac w filach w walce..Wiec jakies warunki spelnia.Do konca bym go nie przekreslal biorac pod uwage ze nie ma nikogo innego w jego wieku czy mlodszego grajacego w filmach akcji.Pytanie tylko czy w przyszlsci ludzie w ogole beda chcieli ogladac takie produkcje bo ten gatunek powoli powoli umiera tak jak kiedys Westerny ...Acyjniaki przeksztalcaja sie teraz w kino sensacyjne gdzie liczy sie dobre aktorstwo a 90% naszych Niezniszczalnych ma z tym problem...Mysle ze za 10 lat typowe filmy akcji znikną...albo beda krecic jakies klasy C z wnukiem Trejo :)
,,Do konca bym go nie przekreslal biorac pod uwage ze nie ma nikogo innego w jego wieku czy mlodszego grajacego w filmach akcji.''
Nie musi być nikogo w jego wieku. Są goście będacy w wieku zbliżonym do Adkinsa i to wystarczy. W tej serii akurat nikt go nie potrzebuje. Zajmuje miejsce należne innym. Aha i jak mają w przyszlosci robić akcyjniaki z jemu podobnymi i Lautnerami to lepiej niech ten gatunek umrze i zostanie skremowany, a w wyszukiwarce filmowej dać adnotacje p.n. L i n.L.
Nie mowie ze to jakis kozak, tylko ze z charakteryzacja twarzy moze moglby cos tam zdzialac w jakims filmie acji...Niekoniecznie dawalbym go do obsady Ex..bo tutaj powinni byc sami kozacy i osobiscie nawet Ford i Banderas tu zajmuja miejsca lepszym...
Jeśli ,,Niezniszczalni 3 ,, w PG -13 osiągną ogromny sukces kasowy ( A jest to możliwę ) to bedzię oznaczało to już definetywny koniec tego gatunku .Bo po tem producenci wogólę nie bedą chcieli krecić prawdziwych filmów akcji w R -kę ,np jak ,,Pozdrowienia z Paryża ,, ,,Olimp w ogniu ,, czy ,,Strzelec ,, R -ka jest niezbedna do świetnego filmu akcji ,bo daje wiekszę pole manewru twórcom ,daje wiekszą sfobodę działania .W moim Top 10 Action Movies po 2000 roku wiekszość filmów zajmuję z R -kę ,wyjątek stanowi Marine z PG -13 ale to i tak pewnie po 10 ,chyba Top 12 ,lub 15 .
Obejrzalem przed chwila z ciekawosci film" Niezgoda", alez to byl gniot dla Gimbow...
Mam do Ciebie pytanie - czemu nie lubisz azjatyckich filmow ?
Chodz Ci o wygląd aktorow,ich jezyk czy moze cos innego ? :)
Jak dla mnie na Amerykanow nie me za bardzo co liczyc,sam widzisz co sie dzieje.
Zobacz co znalazlem z 2013 r ,przypomina mi to film "Goraczka".
http://youtu.be/DgmDygBIRJU
Raczej nie lubie ich kultury ,sam już nie wiem ? Ogólnie to azjatyckie filmy akcji nie były aż tak znane ,dopiero teraz stały się popularne gdy Amerykanie przestali ich mniej krecić ,chodzi o akcyjniaki .Z Azjatyckich filmów akcji lubię ,,Ong Bak ,, ,,Raid ,, Ten co dałeś to niezle się zapowiada ,warto obejrzeć .
Oj ,dzięki ci Granat za tą świetną wiadomość !!! To było by coś jak by nakrecili jakiś czadowy pościg
w nowym Bondzie !!! No i żeby było wiencej akcji ,dynamizu w nowym Bondzie .
A co sądzisz o filmie ,,Hitman ,, z 2007 roku ? Jaki typ kina akcji on prezentuje : Nowoczesnego czy Klasycznego ?
Wszystko co wiesz to powiedz mi o tym filmie .Pytam się ciebie bo lubię ten film ,taka fajna porcja lekiej rozrywki
plus 2 moich ulubionych aktorów
Tak.tam był tom Hardy :)
Bardzo go lubię.Dodatkowo ta krótko ostrzyżona laska to Charlize Theron.Na Hardy'ego liczę tak samo jak na Butler'a że pokażą w przyszłości na co ich stać w filmach sensacyjnych.Rasowe akcyjniaki raczej upadną a do sensacyjniaków trzeba też będzie dobrze zagrać i nawet Statham czy Diesel raczej nie dadzą rady...
Co do Hitman'a...Również mi się ten film podobał.Chyba bardziej jeszcze klasyczny styl...
A wiesz co mają ze sobą wspólnego poniżej wymienione produkcje,oprócz tego że to akcja/sensacja oczywiście ?
Transporter
Uprowadzona
Hitman
Tożsamość
Blitz
Pozdrowienia z Paryża
Kontrabanda
Non-stop
To też,chociaż nie wszystkie wymienione filmy...
Chodziło mi to że były to produkcje USA/Francja.Wydaje mi się że właśnie Francuzi dodają tego fajnego klimatu w tych nowych akcyjniakach...
Możliwe .Kontrabandy nie widziałem jeszcze .Teraz aby czekać na ,,Niezniszczalnych 3 ,, Idziesz na to do kina ?
Kontrabanda jest z Wahlbergiem więc powinna Ci się spodobać...
Nie wiem czy pójdę do kina na Niezniszczalnych 3.Już się wybierałem na Godzille,Na skraju jutra i Transformersów 4 (tylko dla efektów specjalnych oczywiście) i na żaden nie dotarłem...
Jednak myślę że dla takiego fana akcyjniaków jak ja bilet na EX...wypadałoby kupić bo to może być zmierzch tego gatunku...