PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

"Już wkrótce możecie spodziewać się nowego zwiastuna. Tak jest, wygląda na to, że twórcy The Expendables 3 już na dobre rozpoczynają kampanię reklamową. Przed świętami widzieliśmy teaser, a już 2. lutego podczas amerykańskiego święta sportu i reklamy czyli finału rozgrywek NFL Super Bowl XLVIII zobaczymy nową zajawkę trzeciego filmu o przygodach Barney’a Rossa i jego kompanów. Jak wiadomo, emisje reklamy podczas tej imprezy są niebotycznie drogie, ale to wynika z ogromnej oglądalności wśród widzów. Wygląda na to, że Lionsgate wiele obiecuje sobie (przynajmniej jeśli chodzi o wynik finansowy) po tej produkcji, inwestując niemałe pieniądze w taką promocję. Trailer EX3 zadebiutuje w towarzystwie czwartej części Transformers, drugiego odcinka Niesamowitego Spider-Mana i adaptacji gry Need For Speed."

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

W końcu, świetna wiadomość :)

ocenił(a) film na 7
Iron_Maiden

12 days left... to begin

ocenił(a) film na 5
Iron_Maiden

Nie wiadomo, czy nie będzie to raczej taki teaser/trailer jak w przypadku drugiej części, jakaś scenka i urywki przedstawiające konkretne postacie. Naprawdę się zdziwię jeśli będzie to pełny trailer.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

"Expendables 3 trailer may air during Super Bowl".

z jednej strony masz racje. z drugiej storny myslisz żeby wydawali taką kase żeby pokazać "tylko" teaser?.

użytkownik usunięty
Expendable91

Właśnie po co tyle kasy na głupi teaser wydawać. Trailer to jednak coś więcej i łatwiej nim zachęcić ludzi.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Po za tym pokazanie takiego teasera z 2 cześci gdzie były scenki i urywki przedstawiające konkretne postacie z 3 cześći by się nie opłacało ! W 3 cześći obsada jest znacznie wieksza ,oprócz rdzenych twardzieli dochodzą jeszcze Lutz ,Orlitz ,Grammer ,Ronda ,Davi itp.Dużo tego jest ,trwało by to pewnie 2 minuty

Expendable91

Tam się płaci od sekund więc jak najbardziej. Raczej krótkie zwiastuny puszczają podczas Super Bowl.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

w sumie w TV też zazwyczaj puszczają krótkie trailery. na wacken 2010 jak byłem to też pokazali pocięty trailer ex1

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

A skąd masz takie informacje ? Są one wiarygodne ?

ocenił(a) film na 7
bradock

http://www.superbowl-commercials.org/32261.html poczytaj

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Ok ,dzięki za ten tekst .Czyli możemy raczej być pewni że dostaniemy pełny oficjalny trailer ? Czy to co mówił Caleb ? Choć w sumie taki teaser/trailer to już w grudniu mieliśmy ....

ocenił(a) film na 7
bradock

Najprawdopodobniej, Lionsgate chce wykorzystać tak masową imprezę i pokazać trailer jak największej grupie ludzi. Ciekawe.

ocenił(a) film na 8
bradock

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2014/01/expendables-3-trailer-may-air- during-super-bowl-new-trailer-for-the-raid-2-reports-from-sylvester-stallone-qa- event.html

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Dzięki za te nowe info !!! No i zwiastun ,,Raid 2 ,, wymiata !!! Bedzię ostra impreza !!!

ocenił(a) film na 7
Iron_Maiden

We're always receiving comments asking us when the trailer for Expendables 3 will be released and now it seems that we finally have the answer: According to Superbowl-Commercials.org the first trailer for Expendables 3 will air during the Super Bowl on February 2nd!

Notka z Expendables Premiere. Byle do 2 lutego.

Iron_Maiden

Świetna wiadomość.Nareszcie będzie Trailer!

ocenił(a) film na 7
aza_0_9_z_

Mam nadzieje, że jego epickość rozpi****li mi monitor.

Shockwave_91

Ja również.Dobrze to ująłeś.

Iron_Maiden

Wiele sobie obiecuję po tym zwiastunie. Tradycyjnie, jak przy każdej części EX, zanim obejrzę trailer to usiądę wygodnie w fotelu, naleję szklankę whisky i dam się ponieść demolce. Potem obejrzę go wielokrotnie, delektując się każdą sceną, ujęciem, tekstem...

ocenił(a) film na 7
Spooky82

Co do szklaneczki whiskey to popieram.

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

Dobra wiadomość .. Oby im się to opłaciło

ocenił(a) film na 7
Iron_Maiden

Wiadomo o której ogólnie będą emitowane te reklamówki?

Iron_Maiden

W sumie zaraz luty fajnie jak by już zaczeli ostro promo. Skoro premiera sierpień. Mam nadzieje że na trzeciej części się nie skończy. No i oczywiście w miedzy czasie wersja rozszerzona części drugiej by się przydała. Z drugiej strony fajne że za dużo nie pokazują przez to film jest o wiele ciekawszy. Szkoda że Jean-Claude Van Damme już nie zagra bo naprawdę ciekawe w dwójce zagrał. Ale poczekamy do lutego i zobaczymy mam nadzieje pełny zwiastun.

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

5 min po północy się zaczyna. ten superbowl to ma w sumie 800mln widzów. nic dziwnego że reklamują tam ex3. ciekawe czy jutro coś będzie. jak nie będe spał to se z ciekawości włącze pro7 bo tam będą transmitowali. może trailer zobacze ;)

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Około 9:00 AM naszego czasu

ocenił(a) film na 7
Shockwave_91

Poprawka, jednak tak jak mówisz o północy dziś.

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

To już dzisiaj;)

ocenił(a) film na 7
eragonmark

Dziś o północy, ja poczekam i obejrzę sobie zwiastun jak wstanę jutro rano :D

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Ja podobnie;D Ciekawe co tam dadzą;D ja słyszałem ,że niby nie będzie tego trailerra na Super Bowl tylko Lionsgate puści jakiś inny

ocenił(a) film na 6
eragonmark

To w końcu bedzię ten zwiastun dziś po płónocy czy nie ? I kiedy pojawi się w sieci ? Kurde już nie mogę się doczekać !!!

Iron_Maiden

Już nie mogę się doczekać :D

Iron_Maiden

nie mogę się doczekać, nie idę spać !! :)