"Już wkrótce możecie spodziewać się nowego zwiastuna. Tak jest, wygląda na to, że twórcy The Expendables 3 już na dobre rozpoczynają kampanię reklamową. Przed świętami widzieliśmy teaser, a już 2. lutego podczas amerykańskiego święta sportu i reklamy czyli finału rozgrywek NFL Super Bowl XLVIII zobaczymy nową zajawkę trzeciego filmu o przygodach Barney’a Rossa i jego kompanów. Jak wiadomo, emisje reklamy podczas tej imprezy są niebotycznie drogie, ale to wynika z ogromnej oglądalności wśród widzów. Wygląda na to, że Lionsgate wiele obiecuje sobie (przynajmniej jeśli chodzi o wynik finansowy) po tej produkcji, inwestując niemałe pieniądze w taką promocję. Trailer EX3 zadebiutuje w towarzystwie czwartej części Transformers, drugiego odcinka Niesamowitego Spider-Mana i adaptacji gry Need For Speed."
Nie wiadomo, czy nie będzie to raczej taki teaser/trailer jak w przypadku drugiej części, jakaś scenka i urywki przedstawiające konkretne postacie. Naprawdę się zdziwię jeśli będzie to pełny trailer.
"Expendables 3 trailer may air during Super Bowl".
z jednej strony masz racje. z drugiej storny myslisz żeby wydawali taką kase żeby pokazać "tylko" teaser?.
Właśnie po co tyle kasy na głupi teaser wydawać. Trailer to jednak coś więcej i łatwiej nim zachęcić ludzi.
Po za tym pokazanie takiego teasera z 2 cześci gdzie były scenki i urywki przedstawiające konkretne postacie z 3 cześći by się nie opłacało ! W 3 cześći obsada jest znacznie wieksza ,oprócz rdzenych twardzieli dochodzą jeszcze Lutz ,Orlitz ,Grammer ,Ronda ,Davi itp.Dużo tego jest ,trwało by to pewnie 2 minuty
Tam się płaci od sekund więc jak najbardziej. Raczej krótkie zwiastuny puszczają podczas Super Bowl.
w sumie w TV też zazwyczaj puszczają krótkie trailery. na wacken 2010 jak byłem to też pokazali pocięty trailer ex1
Ok ,dzięki za ten tekst .Czyli możemy raczej być pewni że dostaniemy pełny oficjalny trailer ? Czy to co mówił Caleb ? Choć w sumie taki teaser/trailer to już w grudniu mieliśmy ....
Najprawdopodobniej, Lionsgate chce wykorzystać tak masową imprezę i pokazać trailer jak największej grupie ludzi. Ciekawe.
http://www.expendablespremiere.com/1/post/2014/01/expendables-3-trailer-may-air- during-super-bowl-new-trailer-for-the-raid-2-reports-from-sylvester-stallone-qa- event.html
Dzięki za te nowe info !!! No i zwiastun ,,Raid 2 ,, wymiata !!! Bedzię ostra impreza !!!
We're always receiving comments asking us when the trailer for Expendables 3 will be released and now it seems that we finally have the answer: According to Superbowl-Commercials.org the first trailer for Expendables 3 will air during the Super Bowl on February 2nd!
Notka z Expendables Premiere. Byle do 2 lutego.
Wiele sobie obiecuję po tym zwiastunie. Tradycyjnie, jak przy każdej części EX, zanim obejrzę trailer to usiądę wygodnie w fotelu, naleję szklankę whisky i dam się ponieść demolce. Potem obejrzę go wielokrotnie, delektując się każdą sceną, ujęciem, tekstem...
W sumie zaraz luty fajnie jak by już zaczeli ostro promo. Skoro premiera sierpień. Mam nadzieje że na trzeciej części się nie skończy. No i oczywiście w miedzy czasie wersja rozszerzona części drugiej by się przydała. Z drugiej strony fajne że za dużo nie pokazują przez to film jest o wiele ciekawszy. Szkoda że Jean-Claude Van Damme już nie zagra bo naprawdę ciekawe w dwójce zagrał. Ale poczekamy do lutego i zobaczymy mam nadzieje pełny zwiastun.
5 min po północy się zaczyna. ten superbowl to ma w sumie 800mln widzów. nic dziwnego że reklamują tam ex3. ciekawe czy jutro coś będzie. jak nie będe spał to se z ciekawości włącze pro7 bo tam będą transmitowali. może trailer zobacze ;)
Ja podobnie;D Ciekawe co tam dadzą;D ja słyszałem ,że niby nie będzie tego trailerra na Super Bowl tylko Lionsgate puści jakiś inny
To w końcu bedzię ten zwiastun dziś po płónocy czy nie ? I kiedy pojawi się w sieci ? Kurde już nie mogę się doczekać !!!