Sly podczas dzisiejszej premiery EX3 w Londynie potwierdził, że EX3 w wersji bluray ukaże się w
wersji R. W dodatku będzie dłuższa o 7 minut. Film od początku był kręcony pod R-kę więc na
szczęście nie będzie tylko i wyłącznie dodanej krwi cgi, ale dodatkowe hardcorowe ujęcia i pewnie
walki.
Jakość w to nie wierzę .Przecież tam PG -13 było tak dotkliwę że nawet film mógł by być od 11 lat .Widać że jak krecili to bardzo im zależało oby było PG -13 .A mam pytanie ? Dzisiaj jest premiera w Londynie ? Kiedy zaczyna bić licznik Box Office ?
Montaż w EX3 jest tak beznadziejny bo film był od początku kręcony pod R-kę. Więc musieli bardzo dużo kombinować i ucinać, skracać poszczególne ujęcia. Gdyby od początku kręcili to pod pg13 nie byłoby tak chaotycznego montażu.
Ok ,dzieńki za wyjaśnie .A kto to wogóle zarządził że film miał być w PG -13 ? Komu do głowy przyszedł ten szatański plan ? Boje się o sequel ,,Olimpu w ogniu ,, Serio .
Przecież Olimp w ogniu był w R i niby co tu ratować skoro to jeden z lepszych akcyjniaków jakie ostatnio powstały
Niech da R-kę i pełną walkę Jeta Li to może kupię. Bo jak da 7 minut z młodzikami to ja dziękuję :D
Tego filmu już nic nie uratuje ,nie oszukujmy się .Żadne wersje Bluray ,żadne inne wersje telewizyjne czy inne kopie .Ja chcą Rechabilitacji to niech nakrecą 4 cześć ale z pomysłem ,klimatem ,R lub nawet NC -17 z fajną muzyka i przedewszystkim dla fanów kina akcji !!! Przecież w 3 cześci Arni ,Jet Li ,Statham ,Wesley ,Lundgren i Couture zostali zepchnieci na dalszy plan .Tylko byli na początku i na końcu ,Co to ku*rw*a miało być ? Ja tu się napałem że Lundgren bedzię wymiatał i robił rozwałkę na całego w miedzy czasie bedzię sobię dogryzał słownie z Jetem Lii a tu Zonk !!!!
Wolałbym obejrzeć R-kę w kinie, ale pomysł wydania tego na Blu-rayu też nie jest zły.
A co z montażem ? Ponoć się mówi że ,,Exp3 ,, miał obrzydliwy montaż z powodu cieć R -na rzecz PG -13 .Ale czy to prawda ? No chyba cały film nie nakrecili w R -ki a potem wszystko tneli ,usuwali na rzecz PG -13 ? Żadna akcja w ,,Exp3 ,, nie jest stabilna ani nie przypomina klasycznego ,tradycyjnego montażu z Exp2 .