PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

kiedy wychodzi na wolnosc? watpie zeby zagral.

użytkownik usunięty
damianho15

niedlugo powinien wyjsc. Poszedl siedziec za trolling internetowy

hah dobry zart

ocenił(a) film na 8
damianho15

seagal poszedł siedzieć bo jest bezczelnie gruby

Expendable91

hah a ty za to ze wypisujesz gupoty na forach.

ocenił(a) film na 8
damianho15

mówisz tutaj o sobie raczej

jeżeli film ciebie nie interesuje to przestań tutaj wchodzić i prowokować ludzi swoim sigalem. ludzie tutaj chcą spokojnie pogadać a ty wprowadzasz zamęt na forum więc się tutaj nie udzielaj

użytkownik usunięty
Expendable91

Ja do Seagala nic nie mam, gdyz moze i kreci nieciekawe filmy, to przynajmniej nie kreci ich milion na rok jak to czyni Danny Trejo

ocenił(a) film na 6

Przez takich ludzi jak on i Dangeris ludzie zaczynają się od wracać od Seagala , bo boją się podejrzeń o trolling .Zresztą to widać na tych forach :Nie jestem jakimś wielkim Fanem Seagala ale podobają mi się jego filmy ..... Niedługo Steven przestanie być symbolem twardzielskiego kina akcji a stanie się symbolem trollingu ...

ocenił(a) film na 4
bradock

O, no i wreszcie ktoś to napisał. ''Niedługo Steven przestanie być symbolem twardzielskiego kina akcji a stanie się symbolem trollingu.'' A to tylko dzięki panu Damianowi i Dangerisowi.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Tylko między innymi Oni :) Jest wiele innych, któzy teżgo popierają :)

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Ja też popieram go, ale nie dlatego, że jestem jego fanatyczką, ale dlatego, że jego udział w Ex3 jest jak najbardziej na miejscu.

użytkownik usunięty
bradock

dokladnie cos takiego wystapi jak z Chuckiem Norrisem. A te pierwsze filmy ze Stevenem sa dobre moim zdaniem

ocenił(a) film na 6

A własnie czemu powstały te całe żarty z Chuckiem ? Przecież on też w latach 80 grywał w dobrych filmach akcji jak np Mściciel z Honkongu ,Zaginiony w akcji 1,2 ,Kod Milczenia czy Inwazja na U.S.A

użytkownik usunięty
bradock

a tego to nie wiem. Rownie dobrze mogly powstac o Stallone

użytkownik usunięty

Zwłaszcza 5 pierwszych filmów Stevena są bardzo dobre. Miały świetny klimat, dobrą akcje i niezły scenariusz. Był niegdyś twardzielem kina akcji teraz bez obrazy ale patrząc na te nowe filmy z twardziela stał się słabiakiem. Według mnie powinien już karierę zakończyć a lata już swoje ma. Może znajdzie ciekawsze zajęcie.

użytkownik usunięty

Jesli chodzi o Ex 3 to przykro mi , ale Seagal musi zagrac. Skoro zbieramy legendy kina akcji to on musi byc

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Seagala, to mafia chciała zabić - nie wiedzieliście o tym?
Tu macie link z tą notką
http://kino.dlastudenta.pl/fotoalbum/692999,81770,1.html

użytkownik usunięty
damianho15

żyjesz w świecie snów, żyj sobie dalej :P

ocenił(a) film na 4

Sny są czasami fajne ;-p

ocenił(a) film na 6
damianho15

Snipes ma wieksze szanse zagrania w Niezniszczalnych 3 niż Seagal ,ponieważ Stallone już z nim raz krecił film i wie czego spodziewać po Snipsie a po Seagalu właśnie nie wie .....

ocenił(a) film na 9
bradock

Człowiek Demolka, to masz na myśli Bradock? :)

ocenił(a) film na 6