Wyobraźcie sobie taką sytuację, ze znajduje sie sponsor na tyle bogaty, ze jest w stanie zorganizowac realne walki miedzy twardzielami kina akcji. Podawajcie swoich ulubienców, połączę ich potem w pary (mam taki fajny programik do losowania zestawień par). Potem każdy przyznaje po 1 punkcie temu,, ktory jego zdaniem powinien zwyciężyć,ja po pewnym czasie zaktualizuję wyniki, przy remisie dogrywka załózmy do trzech pierwszych glosów. zwycięscy par przechodzą dalej i tak, az do wielkiego finału.
Tak więc Igrzyska czas zacząc!
Moje typy:
Tony Jaa, Jacky Chan, Donni Yen, Chrystian Bale, Gerard Butler, Hugh Jackman, The Rock, Diesel, Denzel Washington, Russell Crowe, John Cena, Snipes, Seagal, Michael Jay White, Thorton, Jeff speakman, Connery, Kevin Costner, Craig plus Statham, Arnold, Sylwek, Willis, Norris i Daniels, JCVD i Adkins z niezniszczalnych.
co ma craig do kina akcji nie wiem, nie wtracam sie. Jego bondy sa przerysowane, on nawet nie mruga gdy do niego strzelaja. A tak btw Connery? Dobra ja obstawiam Charltona Hestona. OMG
"realne walki miedzy twardzielami kina akcji"
Realne walki wręcz? Jeśli tak, to połowa z tych których wymieniłeś nic nie jest w stanie zrobić, jak chociażby Arnold. Podstarzały kulturysta nie jest zbyt groźnym przeciwnikiem xd.
A wygrają moim zdaniem Azjaci (najcześciej to oni najdłużej ćwiczą) oraz najmłodsi zawodnicy. Tak więc moje typy zwycięzców: Jaa, Yen, Li (że tak pozwolę sobie dopisać), Jay White, The Rock, Adkins i może JCVD (o ile lata na karku nie za bardzo mu przeszkodzą). Reszta do piachu.
Zgadzam się że azjaci by wygrali. Jet Li , Jackie Chan , Bolo napewno by wygrali walki.
Connery zasłuzył z a Bondy, ale Craig jak najbardziej pasuje, moim zdaniem jest najlepszym bondem. To jest moja lista, mozesz się z nią nie zgadzać, ale ni wyskakuj mi z jakimś truposzem, który nawet gdyby żył, nie pasowalby do tych aktorów. Podaj swoja prawdziwą listę a nie w...wiasz mnie jakimis idiotyzmami.
no jezu ja wiem, ze nie zyje ale co to ma byc.Connery, wiesz ile on ma lat? to jakis powrot do przeszlosci czy co?
wg mnie najlepszy byl Moore, pozniej connery i brosnan innych nie uznaje, zwlaszcza Craiga
Jackie Chan zakończył z filmami akcji pewnie nie zagra a szkoda mimo wieku wymiata.
Może to był tylko chwyt marketingowy. A gdyby nawet tak było, to nie musiałby biegać, strzelać i bić się. Mógłby zarządzać z tronu a zginąłby w eksplozji jego rezydencji albo limuzyny [ gdyby grał bad guya ] .