A mnie chodziło żeby razem zagrali w jakiejś komedii sensacyjnej myślę by super wyszło. Smith i M. Lawrence np. świetnie wypadli razem w Bad Boys.
Aha. A ja myślałam, żeby Murphy dołączył do obsady Ex3, ale to wiesz, marzenia nie do spełnienia. ;-)
Trzeba się zastanowić czy ,,Niezniszczalni 1,2,3 ,, mają być hołdem tylko dla klasycznego kina akcji lat 80/90 czy wogóle hołdem dla całego kina akcji ? .Bo jak tylko dla lat 80.to w sumie powini zagrać w 3 cześci tylko Jackie ,Seagal ,Snipes Gibson,Cage ,Dudikoff ,Ford i Hauer .Natomiast jeśli wogóle dla całego gatunku to inni w sumie też co odnosili sukcesy na tym polu np Connery ,Eastwood ,Diesel ,The Rock ,Damon ,Cruise
Niby hołdem dla 80/90 ale raczej dla całego kina akcji. Hołd wcale nie wyklucza innych aktorów stąd grają Statham, Crews i inni.
Dlatego chcą też aktorów którzy mieli kultowe role w innych filmach akcji nie z lat 80: Connery (Bond), Eastwood (Harry) czy nawet Ford.
Ok .Wczoraj znalazłem ciekawy artukuł o B -klasowych aktorach kina akcji ,chciałem go dodać ale coś mi nie działa .Jak wpiszesz w gogle ,,Męskie Perły Kina Akcji ,, to powinien ci wyskoczyć .
Dobra moja trojka to Andrzej Grabowski za Pittbulla, Jim Carrey za to, ze gral detektywa i Saleta, bo wygral z Gołotą..........
Bez kitu, Will Smith, jeszcze czego, żal.pl użytkownicy piszący takie propozycję to debile i się tylko ośmieszają :)
Jak by nie patrzeć to w kilku akcyjniakach Will zagrał np Bad Boys 1,2 czy Ja ,Robot .
To równie dobrze można byłoby dać Leslie Nielsena gdyby żył, też miał kilka filmów akcji na koncie, są po prostu aktorzy, którzy do Niezniszaczalnych nie pasują mimo, że grali w filmach akcji (między innymi Will Smith) to moje zdanie.
Gdyby zrobili Niezniszczalnych Komików w Akcji, to śmiało można byłoby zebrać Nielsena (gdyby żył), Murphy'ego, Tucker'a, Lawrence'a, Chease, Carrey'a, Wilsona, Attkinsona.
W komediowej wersji to spokojnie ;) ale do niezniszczanych twardzieli powinni być prawdziwi twardziele, a nie zwykli aktorzy, którzy kiedyś w paru filmach grali twardzieli.
Okey spoko. To przecież była rzucona luźna myśl. Przynajmniej forum nie świeci pustkami i tętni życiem.
Ja wiem, tylko załamuje się ludzie proponują do niezniszczalnych kolesi co zagrali w paru filmach akcji a twardziele z nich jak z koziej dupy trąba, a swoją drogą wydaje mi się, że na forum u Stevena ostatnio przycichło, hmm dziwne, czy tylko mnie się tak zdaje?
Może to nawet lepiej, że zrobiło się cicho, bo ostatnio był tam jeden wielki zamęt i wojna. Teraz u Van Damme'a siedzą, bo tam dawno się nie dyskutowało. A ciekawe kiedy wpadniemy na forum do Sylvka albo Norrisa.
Może kiedyś i zaczną dyskusję u Norrisa i Sylvka, widać nie cieszą taką popularnością a forum jak Steven i JCVD ;d;d mimo, że grają w lepszych filmach.
Dziwne to jest. ;-) U Lundgrena też częściej toczą się dyskusje, niż u Sly'a i Chuck'a.
U Seagala i Van Damme trwają najcześciej dyskusje bo młodzi fani jednego i drugiego kuczą się kto komu w autentycznej walce by dołożył i kto jest bardziej twardszy .A od jakiegość czasu doszedł jeszcze nowy wątek czyli czy Steven po 2000 roku kreci dobre filmy czy sammmee gnioty .I czy powinien zakończyć kariere filmową ,czy ma prawo zagrać w Niezniszczalnych 3 itp To są moim zdaniem nie rozstrzygnietne wątki które niepotrzebnie wywołują skrajne emocje .
Nierozstrzygnięte wątki, czyli można powiedzieć, że ta wojna jeszcze długo będzie się ciągnęła.
No tu się zgodzę z tobą że Will nie pasuje .Tu powini być sami mocarze i herosi kina sensacyjnego
Dokladnie. Tak samo Neeson. Kurde, mi się wydaje, ze chce go gimbaza, ktora obejrzala tylko Uprowadzoną i maja polucje na widok tego filmu
Gwarantuje, ze gdyby np zrobili jakas osrana serie typowych sensacyjniakow z gosciem, ktory nigdy w niej nie gral np. Carrey to od razu by go chcieli w EX.
No Jestem przekonany, że tak by było, głupie dzieci, nie znają się, a udzielają się najwięcej, niedługo zaczną pisać, że chętnie by widzieli Biebera albo Pattinsona.
''by widzieli Biebera albo Pattinsona.''. Może jeszcze w remake'u Rambo? To byłby całkowity, nieodwracalny upadek kina i początek apokalipsy.
Trójka powinna zawierać legendy, ale tez nie zbyt zakurzone, bo ja chce jakies walki zobaczyc, a nie tylko pojawienie sie na ekranie i strzelanie
Masz racje, z tych co jeszcze nie byli widziałbym Seagala i Snipesa, to byłyby moim zdaniem najlepsze nazwiska i najbardziej wyczekiwane przez widzów.
No tacy aktorzy jak Diesel albo The Rock mogliby dostać jakieś mniejsze rolę np. pomocników Seagala, Snipesa i Gibsona, fajnie by było.