Wymienic kogoś kto wygląda wiarygodnie na spaślaka? Na twoje szczęście plany Arnold kolidują z planami Expendables III więc zajmie się on kręceniem Conana i najprawdopodobniej nie wystąpi w III części;) chociaż kto wie;)
Seagal jest mistrzem aikido i poskladal by tego twojego kulturyste, (ktorych pelno pod blokowiskiem) 3 ruchami.
Abyś się przypadkiem nie zdziwił;P Bo obecnie to jego Aikido polega chyba na wsuwaniu szybkimi ruchami kolejnych porcji jedzenia;D gdzie w przeciwieństwie do niego Arnold i Sylwek zapieprzają na siłowni by dla swoich fanów wyglądac wiarygodnie a nie miec ich...Nie powiem gdzie.
Aikido nie opiera sie na sile lecz na szybkosci.Seagal mimo genetycznego tycia jest jednym z najszybszych ludzi na swiecie.
Poprawka;) Był szybki, i nigdy nie był jednym z najszybszych na świecie bez przesady;) Lundgen oraz JCVD w czasach swoich treningów byli o wiele szybsi. Zobacz sobie filmiki na youtube;)
Siedzisz mu w lodówce czy też w kieszeni i wiesz?:) Nie będę tu się kłócił bo mam zbyt wiele argumentów by zakończyc temat na moją wygraną;) Lubisz Seagala i ok;) Nie ma co porównywac go do Arnolda tak więc nie ma dyskusji;) Fakt, znał sztuki walki, był jednym z lepszych w Aikido ale zobaczy co tym osiągnął? Zagrał w kilku wielkich produkcjach , zaskarbił sobie sympatię wielu fanów jednak nie potrafił zobic z tego kury znoszącej złote jajka. Zobacz Arniego... posty wieśniaczek który dzięki determinacji został 7 kotnym mistrzem świata w kulturystyce i był jednym z najsilniejszych ludzi na świecie swego czasu, czy Seagal może poszczycic się takimi osiągnięciami w sporcie? Jeśli chodzi o aktorstwo, również jest bardziej rozpoznawalny a jego filmy zarobiły o wiele więcej pieniędzy niż te z udziałem Seagla, został również gubernatorem 4 co do wielkości potęgi przemysłowej na świecie...Nie ma co poównywac tych dwóch ludzi do siebie bo Schwarzenegger osiągnął nieporównywalnie więcej i jest dużo bardziej popularną osobą. Nie atakuję tu Seagala ani jego fanów, stwierdzam jedynie czyste fakty. Pozdrawiam Szympansika Dangerisa;)
Tego nie powiedziałem czytaj ze zrozumieniem, jak mnie ***** wasza ślepa miłosc do Segala... Nie potraficie przyznac racji wtedy kiedy ktoś inny ją ma...Ja potrafię powiedziec ,że np Schwarzenegger brał sterydy i nie zna sztuk walki ale dla was Seagal jest niczym bóstwo...Ludzie ogarnijcie sie to tylko aktor i jestem pewny ,że w prawdziwej walce obecnie np: (UFC) nie wytrzymał by nawet 30 sec z zawodowym fighterem
Kura znoszaca zlote jaja..
Kaska sie skonczyla, to zostal politykiem, niestety mizernym..
Po 2 on byl kulturysta, a nie strongmanem..
Co? haha Kasa się skończyła? Za Terminatora 3 dostał najwyższą gażę w Historii Hollywood ponad 30 milionów dolarów...Całą kadencję gubernatora obił za darmo nie otrzymując żadnego wynagrodzenia. Był kulturystą ale odznaczał się potężną siłą jak na tamte czasy poczytaj jego biografię, zobacz zdjęcia.
Wspięcia na palcach robił ze sztangą o ponad 420 kg to jest mało?
Wyciskanie na klatkę ponad 255 kg...Jeśli to jest dla Ciebie bało to ja się chowam;)
Pewnie przepierdzielil kase.
Tyson mial 300 mln i wszystko przesral..
Co do tego, ze byl gubernatorem za darmo niestety nie uwierze, a to, ze byl politykiem, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze na zywo jest swinia...
milcz brzydalu bo już nie mogę patrzeć na twój obrzydliwy trolling. zabić gnoja!
Robił to za darmo nawet w najnowszej biografii jest to wyraźnie napisane...Majątek Arnolda jest obecnie wyceniony na 2,5 miliarda dolarów więc raczej kasy mu nie brakuje takim oto sposobem zamknąłem twoją mordę;)
Mówisz czytasz pudelka?:D Brawo dlatego masz takie a nie inne informacje;) Prawdziwy fan ma prawdziwe informacje;) Naprawdę pofatyguj się i kup Biografię to może skończysz pisac bzdury:)
Ale były by jaja jak w filmie Niezniszczalni 3 Jovovich albo Cage napizga*li by Seagalowi i na końcu jeszcze wyrwali mu kregosłub lub ,,pokroili indyka ,,
Pewnie tak .Ha ,ha .A ja myślę że Sylwek coś w tym stylu szykuje w Niezniszczalnych 3 ,zauważ ze Lundgren w 1 cześci przegrał z Jetem Lee ,w sumie to Stallone go postrzelił ,Dolph zaś leżał i jeczał że umiera ,Van Damma dostał w 2 cześci Lanie od Sylwka i jeszcze jego głowa została rzuczona pod nogi Arniego i Bruce .Niby takie dwa mega -kozaki ,byłe Uniwersalne Żołnierze a i tak Sylwek ich urobił .
No bo był taki scenariusz jakby Sylwek był tym głównym wrogiem niezniszczalnych a JVCD był by ich przywódcą to Jcvd by wygrał bo by taki zrobili bo byłby taki wymyślony scenariusz . Chociaż też bym chciał Seagala w tym filmie ,Dwayne johnsson i Donnie Yen też by mogli być
Zabawny jesteś. Wymienić charyzmatycznego mięśniaka, rzucającego fajnymi tekstami na tyjącego, sflaczałego nudziarza ? Dobre sobie. Dołaczyć do obsady to Seagal może sobie dołączyć, proszę bardzo, ale Schwarzenegger zostaje.
To bardzo nieładnie z twojej strony. Ja do ciebie kulturalnie i z żartem, a ty opowiadasz jak zwyczajny cham. To pocałuj się w...nos panie fanboy.
seagal niczym się nie wyróżnia, ani graniem, ani charyzmą, a przede wszystkim jako gruba spasiona świnia zdecydowanie tam nie pasuje. z resztą filmy z jego udziałem śmiało można zaliczyć do filmów klasy B lub nawet C, jemu (i widze co po niektórym) najwyraźniej się wydaje, że jest inaczej.
Ale chyba go nie bedzie ....Bo puki co wiadomo to on zgodził się zagrać w rozmowie z Sylwkiem ale podobno pod jakimś warunkiem .Tymczasem Jovovich ,Cage ,Chan ,Snips ,Rourke są podobno bliscy podpisania kontraktu z studiem które bedzie krecić ten film .Dopinane są ostatnie szczegóły itp Tak wynika z newsu z filmwebu .Jeżeli Sylwek bedzie miał tą 5 w garśći to w sumie aż na Seagalu nie bedzie mu aż tak zależało ,może z nim zagrać na swoich zasadach ....