Podstawowa paczka powinna wyglądać tak aby każdy fan kina akcji znał twarz Herosa!!!!!!!!!!!
Od pierwszej części powinno być Tak... Stallon, Arnold, Van Damm, Wesley Snipes, Dolp Lundgren S.
Segall, Chuck Norris. B. Willis Ewentualnie jeśli wprowadzić egzotyki to Jackie Chan lub Jet Li
ewentualnie Mark Dacascos to są bohaterowie kina kopanego z przełomu lat 80/90 ..... Inni znani
aktorzy kina akcji są albo za młodzi albo zbyt komercyjni N. Cage, M. Gibson itp też znani z kina akcji
ale to też aktorzy oskarowi dramaturdzy romantycy itp a chodzi o typowych ciosaczy kina kopanego,
którzy raczej jak już zaczęli na ekranie kopać to już kopią do teraz.. :)
Popieram co do Couture'a. Powinien zostać zasztyletowany już w pierwszej minucie jedynki.
Akurat ze wszystkich "lamusów" (tj. gości, którzy nie są legendami kina akcji) to Terry Crews najmniej przeszkadza. Gość ma niezwykłą charyzmę i chyba sami przyznacie, że spisał się na medal ze swoim AA-12 w Ex1.
Najbardziej przeszkadzającymi "lamusami", którzy jak dla mnie nie mają najmniejszych podstaw na udział w tej serii, jest Kellan Lutz i Glen Powell. Ani to wojownicy, ani legendy kina akcji, ani nawet zwykłe szaraki którym Stallone mógłby dawać szanse. Ot załapali się na film, bo ileś tam młodziaków kojarzy ich gęby to może do kin przyjdą. Nic do filmu raczej nie wniosą i nie wyglądają na dobry materiał do kina kopanego.
Mogli jeszcze odkopać tyle nazwisk, które już dawno odeszły w zapomnienie, a jednak gdzieś tam pojawiały się w latach 80/90-tych (np.: Matthias Hues). Poza tym mogli zaangażować Azjatów z kina kopanego - Chana, Yena czy Jaa. Mordobicia byłyby wtedy na dużo wyższym poziomie. Ogólnie dużo mogli, a wybrali Lutza, Powella, Ortiza, Couture'a i Rondę.
Mi tam Powell nie przeszkadza., ktoś musi grać w filmach oprócz głownych postaci. Mnie denerwuja trzy nazwiska: Lutz, Ortiz i Couture.
Wogólę trzeba wyjaśnić kto ma grać oficjalnie w seri w Exp ? Do jakich typów aktorów ona powina się rozwijać ,rozszerzać ?
Czy tylko do tych klasycznych siepaczy typu : Arni ,Sylwek ,Stefcio ,Janek ,Czesio,Dolphik itp Czy też do prawdziwych aktorów którzy
też grali w kultowych filmach akcji lat 80 i aktorów typu Brusik ,Meluś ,Nicolaś itp A może nawet do młodzieżowych kurdupli typu Damon ,Lutz ,Ortiz ,Hemsworth .Lub aktorzy siepaczę z ,,Czarnej Strefy ,, czyli Danielsiki ,Austiny ,Huesy ,Lamasy itp Albo jeszcze aktorzy tzw ,,Wschodzące Gwiazdy Kina Akcji Nowej Dekady -Liam Nesson ,Gerald Butler itp .Kombinacji tyle że Ho ,Ho .
Ok ,mi się wydaje że Stallone wzioł ekipę młodziaków tylko poto żeby ich odbić ,mieć pretekst do działania .Tego wymagał scenariusz ,on nie patrzy w życiorysy ludzi ,kto co kiedyś robił albo kogo ugryzł xD
Kiedyś miałem tak że w sobotę miałem iść do kina na ,,Ultimatum Bourne'a ,, a kuzyn
przyszedł do mnie w piątek ze szkoły i miał już ten film na Compie .Ale byłem zły ale
w sumie seans za darmo xD
Bradock luknij sobie na tą stronę,jest dużo fajnych zdjęć.przejrzyj do samego końca http://www.webmasteruj.pl/niezniszczalni-3-expendables-3-2014-vt43871.htm
Matta Damona porównujesz do lutza i innych pajaców? To gratuluję. Damon zagrał Bourna zajebiście, zresztą to aktor bardziej dramatyczny, a nie kina kopanego.
Zakładając temat chodziło mi głównie o podstawowych aktorów, którzy mają grać we wszystkich odsłonach. Pozostali poboczni to już kwestia gustu... Każdy oglądający kino kopane wie kto był gwiazdą kina kopanego na przełomie lat 80/90 i kto pozostał wierny tradycji... Wymienieni u góry znamy wszyscy inni to kwestia kaset jakie wpadały w rękę :) dla jednego M.Dudikow dla drugiego Apollo Cook itp :)... Podstawowi powinni być wyjadaczami żaden Crew i Couturn jako dodatek gdzieś ok ale nie podstawowi
Tydzień przed premierą film wyciekł do sieci :
https://kickass.to/the-expendables-3-2014-dvdscr-leaked-clean-xvid-mp3-rarbg-t93 73184.html
Sugerujesz akcje na statku z jedynki, gdzie od Lundgrena to Couture dostaje 'strzałem ostrzegawczym' zamiast tego pirata? xD