PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

To tekst przetłumaczony z oficjalnego oświadczenia które jest na oficjalnym profilu EX na FB

Barney (Stallone), Christmas (Statham) i reszta ekipy musi stawić czoło Conradowi Stonebanksowi (Gibson), który
wiele lat temu stworzył Niezniszczalnych razem z Barney'em. Stonebanks zmienił się i został bezlitosnym
handlarzem bronią. Barney był zmuszony go zabić, przynajmniej myślał, że to zrobił. Stonebanks pragnie zemsty i
unicestwienia Niezniszczalnych, ale Barney ma inny plan. Decyduje się walczyć ze starą gwardią przy pomocy
świeżej krwi. Dlatego werbuje do Niezniszczalnych nowe pokolenie, które jest młodsze, szybsze i obyte z technologią.
Ich misja staje się walką starego stylu z nowoczesnym podejściem. Jeszcze nigdy Niezniszczalni nie mieli tak
osobistego starcia.

-
Tłumaczenie znalezione na hatak
-

Stara gwardia Gibsona, hmm wydaje mi się więc że będzie w niej Banderas i Ford, ale z drugiej strony wątpię, bo to
by oznaczało że nie mogliby zagrać w EX 4.

ocenił(a) film na 7
soslecho

a gdzie tu rola Snipesa i jego "gangu/mafii/szajki (niepotrzebne skreślić )"?

Shockwave_91

Nie słyszałem o tym, pewnie plota

ocenił(a) film na 7
soslecho

pewnie masz rację, zobaczymy

ocenił(a) film na 8
Shockwave_91

podałem źródło an temat snipesa http://www.filmweb.pl/film/The+Expendables+III-2014-663958/discussion/zdj%C4%99c ia+rozpocz%C4%99te,2268921

"ccording to initial information Varna will "play" Somalia. Somali reality is recreated within the shipyard. From 5 am through the factory gates passing trucks and buses with equipment ... poor black Africans. The extras were chosen mainly among blacks students. They will be guarding the Somali Mafia. In this role will embody Wesley Snipes." jak dobrze roumiem

ocenił(a) film na 8
soslecho

po pierwsze źródło po drugie konto niedawno założone

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
soslecho

Złączyłam Twoje linki i wyszło tyle http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/08/plot-revealed-for-expendables- 3-set-photo%20s-possible-final-cast-and-more.html#comments

deadline.com/2013/08/stallone-expendables-3-cast-bruce-willis-wesley- snipes-harrison-ford/

Tylko ten działa news.moviefone.com/2013/08/19/the-expendables-3-synopsis-cast-list/

ocenił(a) film na 8
karoman4

też powklejałem pare linków. w moim temacie nie musicie nic odpisywac bo już tutaj jest

ocenił(a) film na 8
soslecho

nie musisz zaraz obrażać ludzi. nie dziw nam sie że "nowym" się odrazu nie ufa. mnóstwo było już trolli co na początku wydawali się spoko a potem zaczeli np. wszystko na temat prywatnego życia pana mela pisać

ocenił(a) film na 8
soslecho

tu masz wysyp linków

http://www.filmweb.pl/film/The+Expendables+III-2014-663958/discussion/co%C5%9B+n a+temat+fabu%C5%82y,2269475

tak się podaje źródła kolego ;)

ocenił(a) film na 8
soslecho

Opis tez Jest juz na. FW
Przyznaje sie po raz drugi do bledu i zwracam honor
Pozdro

użytkownik usunięty
soslecho

Ja także zwracam honor i sory że tak wczoraj na ciebie naskoczyłem.

ocenił(a) film na 8
soslecho

Czyli po tym opisie można wywnioskować, że tych nowych będzie dużo. Porażka.

ocenił(a) film na 8
Wujek_Bill

W sensie dużo ich będzie widać na ekranie. W sumie skoro Sly'owi pomogą nowi to wydaje się już jasne, że Banderas, Ford i Snipes będą tymi złymi. No chyba, że będą jeszcze w ekipie Arnolda.

ocenił(a) film na 8
Wujek_Bill

To bedzie mozna stwierdzic dopiero po obejrzeniu