PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Powariowali, przecież nawet u nas mieliby fajne plenery do kręcenia dobrych scen - i wyszło by im
niewiele drozej o ile wogóle drożej.
Przykłady:
-dobra scena strzelaniny na morzu a potem końcówka na molo - oczywiście Sopot
-doskonałe sceny walk w górach - Sudety lub Tatry, te pierwsze byłyby tańsze
-scena pustyni - Pustynia Błędowska

dobra,temat jest dla funu troche ale w czym Polska jest np.gorsza od Bułgarii że takie gwiazdy
wybierają jakieś bałkańskie zadupie niż nas?

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Bo Steaua wygrała z Legią. Tak wiem, że Steaua nie jest z Bułgarii.

wiadomo że kręcą we Wschodniej Europie bo jest taniej - już Seagal w Polsce ze 3 tytuły nakręcił, Bułgaria jest chyba tańsza nawet od Polski ale za to plenery ma fajniejsze.
W sumie zauważyłem że w Exach twórcy zmieniają co i rusz lokalizacje scen walk by zaskoczyć widza. Brakuje mi jakichś strzelanin w powietrzu, na spadochronach,tego jeszcze nie było - że wiesz, tłuką sie wręcz spadając w dół, coś jak początek Dark knight rises ale bez sceny lądowania na samolocie. W sumie nawet scena walki w samolocie byłaby spoko.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Zobacz obsadę trójki. Walk bedzie malo.

Ten koleś ze Zmierzchu to faktycznie wygląda na pakera wiec jego wybór jakoś zniosę ale pozostali to kompletnie nowe twarze.
Walki jak walki,ten reżyser jest kompletnie nieznany, ale myślę że nic nie schrzani bo wie czym jest ta seria i jak sceny maja w niej wyglądać.
Nawet Simon West jest fatalnym reżyserem bo Tom Raider było filmem-kaszanką a jednak jakoś na wysokości zadania stanął.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Tak tylko mogli dać kogos a'la Adkins czyli Jai White lub Diesel. Kogoś młodszego tez.

Ponoć White chciał zagrać, nie wiem czemu nie wyszło.Diesel ma nazbyt napięty grafik na przyszły rok,pewnie dlatego (choć fajnie że w FF 7 zmierzy sie ze Stathamem - a myślałem że to była sściema ) ogólnie spoko że wzięli Gibsona i Banderasa, ale brak Seagala jest nazbyt widoczny, szkoda że Seagal tak wielce gwiazdorzy,koleś chce być w centrum i naj i taki skutek.
Nawet Willisowi odwaliło i odmówił bo mu jednej banki odmówili.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Mi się obsada cholernie podoba, jednak jakiegoś nazwijmy to młodziaka mi brakuje z lat 65-75. W FF 7 nawet Russell i Jaa mają być. To dopiero jazda.

W sumie Forda jakos namówili,choć koleś nie jest gwiazda kina akcji - nie wiem jak dziadek dał sie podejść,myślę że cholerny brak kasy,tak samo jak swego czasu był szok jak Oldman zagrał w Harrym Potterze.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Tak, jednak to nie jest żadną ujmą. Wielu gardzi tą seria nie wiem czemu.

Chcą być zapamiętani po kinie bardziej ambitnym,pewnie dlatego. Choc taki Indiana jones czy nawet Stan Zagrożenia nie były filmami zmuszającymi do myślenia tylko spoko filmami które przykuwały uwagę.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Zresztą ci którzy piszą, że Expendables to seria dla osłów pewnie sami się onanizują na seansie widząc Arnolda i resztę.

To kino rozumieją pokolenia urodzone w latach 80ych,może nawet ci od 75ego wzwyż, reszta to dzieciaki wychowane na plastikowych Spidermanach i innym syfie. Choć o ilejesteś uroddzony po 89 to mam dla ciebie szacunek - bo widzę że sie interesujesz gatunkiem.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Ja jestem 91 i kino akcji rządzi!

karoman4

No to zwracam honor;)

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Dzięki. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja mam kużyna urodzonego w 1989 roku i on lubi nowoczesne kino akcji , w sensie że lubi nowości z klasycznego kina akcji np ,,Uprowadzona ,, ,, Niezniszczalni ,, ,,Die Hard 4,5 czy ,,Elita Zabójców ,, Do klasyki typu ,,Terminator ,, czy ,,Rambo ,, niezbyt czesto wraca .A jeśli Kasiu uwielbiasz świetne kino akcji to ,,Olimp w ogniu ,, jest już na ch*omi*kuj .pl Od pierwszej akcji aż do do ostanią ,,Olimp w ogniu,, jest doskonałą rozrywką która zadowoli wszystkich wielbicieli kina akcji !!!

ocenił(a) film na 4
bradock

Dzięki za rekomendację. Ja na razie siedzę w Hongkongu, to znaczy w filmach z Hongkongu. ;-) Ale niebawem zrobię sobie od nich przerwę i wtedy obejrzę ''Olimp w ogniu''.

użytkownik usunięty
bradock

A mnie to ciekawi co z tego będzie.
http://www.filmweb.pl/film/Agenci-2013-612342

ocenił(a) film na 4

O! Martin Castillo z ''Miami Vice'' zagra.

użytkownik usunięty
karoman4

No widzisz przyjemna obsada, myślę że panowie nie zawiodą. :)

ocenił(a) film na 6

Co z tego bedzię ? Napewno coś dobrego skoro grają w nim fajni aktorzy !!!! Dzięki za polecenie granat .Jakbyś jeszcze coś fajnego ,ciekawego ,głównie nowego znalazł z sensacji /akcji /kryminału to odrazu mi tu melduj .

użytkownik usunięty
bradock

Washington i Wahlberg w duecie to może być ciekawe. Zwłaszcza że ostatnio mało takich filmów w duetach powstaje.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

No to 2 miechy się mieszczę.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Po tym komentarzu dodaję Cię do znajomych;) Pozdrawiam;)

użytkownik usunięty

Zaraz, zaraz Kurt Russell w FF 7?

użytkownik usunięty

Nie dostałeś newsa?

użytkownik usunięty

Nie

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/news/Kurt+Russell+za+kierownic%C4%85+%22Szybkich+i+w%C5%9B ciek%C5%82ych+7%22-98491

użytkownik usunięty

Nie miałem zaznaczone, że chcę obejrzeć FF 7 i powiadomienia nie dostałem. :)

użytkownik usunięty

Ale ekipa tam będzie, a od piątki ta seria nabiera rumieńców.

użytkownik usunięty

Od piątki się formuła serii zmieniła czy tak?

użytkownik usunięty

Tak, bo nie lubiłem nigdy tego rajcowania się laskami i autami. Wolę akcję w konwencji strzelaj i walcz.

ocenił(a) film na 7

najnowsze ff bardzo mało mają wspólnego z wyścigami tak jak kiedyś, ta seria to przeciętne akcyjniaki obecnie, teraz napchają gwiazdorów do filmu żeby zrobili zadymy, postrzelali i pokopali się nawzajem. F&F już tylko z nazwy

użytkownik usunięty
Shockwave_91

A widzisz dla mnie to ogromny plus.

Strzelaj i walcz filmow jest miliony.
Seria zapowiadala sie na filmy o samochodach, a zeszla na sensacyjniak jakich jest miliony.

użytkownik usunięty
koperfas128

I mi się to podoba.

Mi tez, ale wolalem pierwsze 2 czesci.

użytkownik usunięty
koperfas128

A widzisz to ja odwrotnie.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Dla mnie też trochę ta Bułgaria znowu zbyt nie odpowiada. Nie wiem czemu ale ten kraj mi się kojarzy z Rumunią, a Rumunia z tanimi filmami Seagala. :D

To prawda, to tak samo jak dla niektórych Polska to to samo co Czechy albo Rosja.
Chodzi o to że tutaj kręcą za grosze ale za to sceny są spektakularne - choć w 2ce West przegiął ze scenami komputerowymi, tymczasem Sly nakręcił pełną pirotechikę w Brazylii w 1ce.

Tak a propos to Seagal chyba w Polsce nakręciła aż 3 filmy, a w Rumunii - 2. wiec chyba nas lubi bardziej.

Izabelka_filmweb

*nakręcił

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Nie w Polsce gdzieś z 2, w Rumuni na pewno więcej.

Być może, pewnie dlatego że taniej.
Dziadek sie ceni,nie ma co - filmy kręci w Rumunii, ale u boku Rocky'ego nie zagra bo nie chce być jednym z wielu ;p

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Jak on by wyglądał przy Arnoldzie albo Sylwku:) Mizernie

Tak wpolsce nakręcił 2 filmy. W Rumuni chyba z 5. A i w Bułgarii Seagal też kręcił.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

No kręcił.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

''Niezniszczalni toczą bitwę pod Grunwaldem. Dwa nagie miecze nie będą im potrzebne, bo mają własne. Hehe! ''

ocenił(a) film na 7
Izabelka_filmweb

fajnie było by też nakręcić scenerię w Prypeci na Ukrainie, lubię takie klimaty :)

użytkownik usunięty
Shockwave_91

A S.T.A.L.K.E.R.a nie masz oznaczonego, że grałeś.