the rockiem jakies nowe info? dla mnie on jest tu konieczny nadał by sie jako czarny charakter,nikt nie wyglada tak dobrze jak on.
Gdyby bylo jakies info, to by tu zamieścili. Jednak zgadzam się co do Dwayne'a, choc wiadomo, u mnie na drugim miejscu Diesel
Jak wyżej, a oprócz tego - cierpliwości. Za pól roku (albo i wcześniej) obsada będzie znana ;)
Na jednego ze złych - czemu nie. Kawał chłopa i do tego w miarę się go kojarzy z pyska. Jednak na główny, czarny, charakter przydałby się ktoś pokroju Van Damme'a, Seagala albo Yena. Ktoś jeszcze bardziej znany.
Nie, na główny czarny charakter przyda się jakiś dobry aktor co się dobrze wczuje w rolę nie taki Seagal który przekonywujący nie jest. Taki co by sobie rączek nie brudził. Reszta to mogą być jego pomocnicy. Tak jak w jedynce Eric Roberts.
Mi się bardziej podobała rola Van Damme'a niż Erica Robertsa. Jakoś lepiej przemawia do mnie stuknięty weteran z niezłym kopnięciem niż elegancik w garniturku. Seagal faktycznie gra jak dupa wołowa, ale podałem go za przykład jako bardziej znane nazwisko w świecie kina akcji.
O. No to może Snipes na głównego bad guya?
A do pomocy: Donnie Yen oraz Dwayne, Diesel albo Cage.
No nic, poczekajmy kilka miesięcy i wszystko będzie jasne.
Po cholerę ten napompowany anabolikami koks. Co on potrafi poza pokazaniem mięśni? Co on takiego uczynił, że powinien zagrać? Nie widzę gościa dla mnie zbędny towar tylko by miejsce niepotrzebnie zajmował, lepiej skupić się na Snipesie, Gibsonie czy innym aktorze.
nie powiem, filmy z nim nie sa złe, ale dwayne wygląda na większego twardziela. z postury nastepca sylwka i arniego.
Tak jak w Welcome to the jungle z Arnoldem- scena przekazania pałeczki. Zreszta ja w przeciwienstwie do innych uzytkownikow ( wiadomo jakich) potrafie skrytykować mojego ulubieńca. Vin ma bardzo mało dobrych filmów, może z 5, 6, które ogląda się przyjemnie
w ogóle obaj nie maja za wiele filmów na koncie, mają jeszcze czas.
widziałem, że ostatnio lubisz sie udzielać na innym forum hehe
Dałes do pieca, bo arnold z sylwkiem to pewnie wyrośli na kreatynie i kurczaku z kfc.
Dwayne na razie nie gra ponieważ wrócił do wrestlingu, zdobył pas mistrza WWE i wystąpi jeszcze w dwóch galach które odbędą się w lutym i w kwietniu.
ale zdjecia do ex rozpoczna sie pewnie latem,a pozatym i tak gra w filmach zobacz ile ma zaplanowanych.
W kwietniu wygasa mu kontrakt z WWE ale nie wykluczone, że go przedłużą. To zależy od tego czy chcą aby Dwayne stracił pas na kwietniowej gali czy dalej ma być mistrzem WWE. No i jak sam napisałeś gra jeszcze w kilku filmach, ma tak napięty harmonogram a ty chcesz mu wcisnąć jeszcze Ex3. :)
napewno znalał by czas,on musi zagrac,na wwe nie pojawia sie regularnie a wiekszosc filmów na 2013 ma nakrecone.
Główny czarny charakter? Jedyna opcja dla mnie to Danny "Maczeta" Trejo. A jako nowy mentor ekipy - Clint Eastwood.