Tylko żeby to wszystko było prawdą !!! Bo niedawno Stallone pisał na twiterze za młodziki zawołują w kinie akcji i na pewno nie zobaczymy Seagala .Wiec wiesz ... Bedę spokojny jak ich wszystkich zobaczę na planie .
Jaki problem. Czemu z dwóch młodzików nie może być? Trzeba szukać następców. Steven się zgodził, ale jeszcze nie zagrał więc wszystko możliwe.
Chan też się zgodził, ale jeszcze nie zagrał, bo nie rozpoczęły się nawet zdjęcia.
Napisałeś, że ''Steven się zgodził, ale jeszcze nie zagrał...'', więc ja chciałam zaznaczyć, że zdjęcia się jeszcze nie rozpoczęły.
,,Trzeba szukać nastepców ,, Tak ale tacy aktorzy do kina akcji to powini się sami wybić grając główną rolę w jakimś przeboju kinowym ,jak to zrobił Gerald Butler w filmie ,,Olimp w ogniu ,, Co Hesmowrt dobrze zagrał rolę w ,,Niezniszczalnych 2 ,, ale to z niego gwiazdy kina akcji nie zrobiło .
Dla mnie udział młodzików nie stanowi jakiegość problemu ,lubię świeżą krew (Diesel ,Statham ,Butler ) ale tu chodziło o jakiś bałagan informacyjny ,najpier mówią że Seagala nie bedzie napewno ,teraz że bedzie .Oby wszyscy zagrali i bedzie gitt .
On napisałby, że w tym filmie potrzebny jest prawdziwy mężczyzna z żelazną pięścią.
Chyba nie było na tym portalu osoby przeciwko niego, oprócz tępych Seagalowców :D
No dokładnie. Według mnie idealna trójka czarnych charakterów w ''Expendables 3'' to John Travolta, Wesley Snipes i Rutger Hauer.