PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

dodajcie arniego do obsady

użytkownik usunięty

przecież się zgodził na występ.

ocenił(a) film na 8

można dodać tylko potrzeba jakiś linków gdzie jest oficjalne potwierdzenie

użytkownik usunięty
Expendable91

skoro jackie chan jest, to o seagalu chyba możemy zapomnieć ?

ocenił(a) film na 8

nie wiadomo. ktoś ostatnio wspominał że chan z seagalem się lubieją więc chyba problemu by nie było

użytkownik usunięty
Expendable91

były już rozmowy z seagalem i jakby chciał zagrać to już by się zgodził na tej rozmowie, więc mało prawdopodobne że zagra

użytkownik usunięty
Expendable91

A tego Cage'a usuną z FW ?

ocenił(a) film na 4

Ja ciągle mam nadzieję, że z nim będzie tak, jak z Jetem. Ale jak nie zagra, to trudno się mówi.

użytkownik usunięty
karoman4

Jet Li to inna sprawa, bo w jedynce zagrał to łatwiej przekonać go było do chociaż 5-minutowego występu. W trzeciej części pewnie nie zagra i skupi się na chińskim kinie. Wszyscy dalej się łudzą tym Seagalem skoro o nim nawet słowa nie mówią, a sam zainteresowany nic nie wspomina. Skoro producentem jest Lerner to tym bardziej nie zagra więc dziwne, że dalej droczycie ten nudny temat.

ocenił(a) film na 8

jeśli chan zagra a john woo wyreżyseruje to i nakręci w chinach to myśle że jest szansa na duży powrót jeta. zgadzam się że temat seagala jest już nudny odkąd wyszła pierwsza część. pożyjemy zobaczymy

użytkownik usunięty
Expendable91

Właśnie wtedy Jet będzie możliwszy, też się nad tym zastanawiałem.

użytkownik usunięty

zawsze jest nadzieja póki nie leży w grobie

ocenił(a) film na 4

A znasz powiedzenie: milczenie jest złotem? Ale okey, nie drążmy już tego tematu tak na sucho.

ocenił(a) film na 6

Wczoraj właśnie znalazłem arytkuł i wywiad z Stevenem którego udzielał reporterowi po nakreceniu tego filmu co grał z Austinem .Reporter pytał się czy Steven szłyszał że tak wiele osób chce że zagrał w Niezniszczalnych 3 ,on mówił że wie o tym .Ale mówił że wystep w Niezniszczalnych 3 go nie interesuje ponieważ fabuła czy historia nie wydaje mu się zbyt ciekawa .Jeżeli zmieni się historia filmu to mówił że zagra .Tak wiec małoprawdopodne jest że Steven zagra .Chyba że producenci Niezniszczalnych 3 nie zdobędą jakiś mocnych nazwisk to może wtedy pójdą na jakość bardziej radykalne ustepstwa wobec Stevena .Tutaj daje link z tej strony http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.nextmovie.com/blog /steven-seagal-the-expendables-maximum-conviction-interview/&prev=/search%3Fq%3D steven%2Bseagal%2Bin%2Bthe%2Bexpendables%2B3%26hl%3Dpl%26tbo%3Dd%26biw%3D1024%26 bih%3D667&sa=X&ei=jiX8UJPzIcOI4AS2ioG4DQ&ved=0CGIQ7gEwCQ

użytkownik usunięty
bradock

Czytałem o tym. O mocne nazwiska można być pewnym.

ocenił(a) film na 4

Dudikoff wyraził chęć udziału w Ex3, i mogliby go wziąć. Zawsze jest Gibson, myślę, że brali go pod uwagę.

użytkownik usunięty
karoman4

Bardziej czekam na Rourke który w EX 1 był jedną z barwniejszych postaci.

ocenił(a) film na 4

Była mowa, że miał powrócić. Zobaczymy, czy tak się stanie.

użytkownik usunięty
karoman4

jak będzie miał czas to na pewno wystąpi

ocenił(a) film na 6

,,O mocne nazwiska można być pewnym ,, Nie był bym taki pewny .Connery i Eastwood odmówili .Jackie się zgodził ale Cage i Ford nadal milczą ,gdyby byli zdecydowani to by już dali znać jak choćby Jackie czy Arnold .Też niewiadomo co z Melem i Wesly .,Rourke tak samo .Jeśli natomiast nie bedzie Seagala to powinien być Jeff Speakman .To było by najlepsze rowiążanie . http://www.youtube.com/watch?v=PRp6zTQUJwI

użytkownik usunięty
bradock

Masz Jackiego, Arnolda, Stallone, Statham pewnie i Willis nie ma co narzekać na brak nazwisk, a dojdą jeszcze inni co nie ma wątpliwości. :)

Seagala raczej na 80 % nie będzie w sumie wolałbym myśleć o kimś innym bo co mi po jednym Seagalu. Szczerze wiszą mi nołnejmy typu Speakman.

użytkownik usunięty
bradock

jak na razie z obsadą szału nie ma, szkoda że eastwood odmówił

ocenił(a) film na 6

No Arnold ,Sylwek ,Statham czy Dolph to raczej bedę .Z nowych na razie tylko Jackie .A reszta to niewiadomo .Co do aktorów typu Speakman czy Hues to oni powini być bo przecież też grali w kultowych filmach akcji .Po za tym z wizerunku wygladają na mocnych i twardych gości .

ocenił(a) film na 6
bradock

Sorry to miało być do granat .Ale zgadzam się że Eastwod powinien zagrać .

użytkownik usunięty
bradock

Speakmana nie widzę bo w ilu on filmach zagrał ledwo w 19 z czego większość klasa B/C. Jeszcze mało kto go zna i nikt na niego uwagi nie będzie zwracał więc mało znaczący jest. Prędzej już zasługuje Mattias Hues idealny go ról czarnych charakterów lub Arnold Vosloo kojarzysz?

ocenił(a) film na 6

Arnold Vosoloo nie znam .Jeff by się nadawał .Zagrał w kilku kultowych filmach akcji jak np ,,Niezawodna Obrona ,,czy ,,Rycerz Ulicy ,,,Te dwa filmy to były przecież kinówki .On jest bardziej znany klientom osiedlowych wypożyczalni kaset VHS .Podobnie jak Mathias Hues ,Billy Blanks czy Lorenzo Lamas .Oni byli świetnymi fighterami ,mieli klasę i styl ,kilku z nich powino się znaleść w Niezniszczalnych 3 ,szczególnie że Gary Daniels zagrał w 1 cześci .Też nie jest prawdą że ci aktorzy nie są znani ,bo na początku lat 90 byli mocno znani ,Polsat w połowie lat 90 czesto emitował ich filmy np ,,Odział Specjalny ,, Hycel ,, Niezawodna Obrona ,, itp Wiec pewnie cześc ich kojarzy .

użytkownik usunięty
bradock

Ale kogo niby by mieli zagrać w EX, tylko by czasu największym zabierali, a film krótki jest żeby wszyscy zagrali. Wolałbym Vosoloo bo on bije na głowę tych wszystkich Lamasów czy Speakmanów i innych "bezpłciowców".

ocenił(a) film na 4

Pytanie: kto to jest Vosoloo? Nie kojarzę gościa.

użytkownik usunięty
karoman4

http://www.filmweb.pl/person/Arnold+Vosloo-5991

Tak trudno zajrzeć. :)

Grał m.in w Nieuchwytnym Celu.

ocenił(a) film na 6

Jeśli chodzi o niego to jestem na tak .Natomiast generalnie jeśli chodzi o aktorów typu Lamas czy Speakman to tylko było by nasze marzenie żeby zagrali w tym filmie .Sylwek w życiu ich nie weżnie ,sa mało znani i nie zrobili takiej miedzynarodowej kariery jak choćby Van Damme czy Chuck .Aczkolwiek pamietam przed kreceniem Niezniszczalnych 2 ,zanim potwierdzili obsade to na internetowej stronie Chucka ,tej amerykańskiej pisali właśnie o castingu do Niezniszczalnych 2 i tam pojawiły właśnie zdjecia tych charakterystycznych aktorów z czasów boomu VHS czyli właśnie Speakmana ,Lamasa ,Grunera ,Rothrock i Chucka .Ja nawet myśle że Stallone nie bedzie chciał Dudikoffa który ten ciągle mówi że chcę zagrać .Prawdopodnie zagrają Ford ,Cage ,Wesly ,Rourke itp

ocenił(a) film na 4

Zaglądałam, tylko chciałam zasygnalizować, że to mniej znana postać.

użytkownik usunięty
karoman4

Mniej znany taki typu jak Lamas itp.

ocenił(a) film na 4

Ale Lamasa znam, a tego nie. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

"a tego nie."

Uu to słabo. :)

ocenił(a) film na 4

Tylko ''Nieuchwytny cel'' z nim widziałam, ale nawet go nie kojarzę. Nie mogę wszystkich znać. ;-P

ocenił(a) film na 4

A tak przy okazji. Widziałeś, jak Richard Norton kopie? Oblukaj sobie ''Na celowniku'' i zobacz, jak naparzał się z Sammo Hung.

bradock

no narescie cos konkretnego po polsku cos wiecej wiemy,dzieki za link.

damianho15

szkoda, że ciężko się czyta w stylu "kali jeść, kali pić" ale zawsze coś

użytkownik usunięty
bradock

O, Steve chyba przesadził. Większość z jego filmów ma lekko mówiąc drętwą fabułę i mu to nie przeszkadza.