No dobrze, ale czy tej obsadzie można wierzyć? Jakoś nie słyszałem jeszcze oficjalnego potwierdzenia, że Cage, Chan, Li czy Jovovich (którą zresztą bardzo lubię głównie za rolę w Piątym Elemencie) wystąpią.
weźcie wyluzujcie. nie od dziś wiadomo że filmweb jest opoźniony. w przypadku drugiej części też się ciągle zmieniało z milion razy
moze tak na luz wrzucice? nawet nie zaczęto zdjęć. oficjalnie wszystko będzie potwierdzone przed. no i wiadomo jak filmweb dodaje newsy
No jest cudowna :) Tylko, żeby był Statham i Lundgren i już będzie naprawdę świetnie - nic dodac, nic ująć :)
Arnold to koniecznosć - przecież , kto by tak dobrze zagrał Terminatora, czy Conana jak on? To czołowa gwiazda kina akcji, która moim zdaniem musi się zjawić w obsadzie 3 części Niezniszczalnych.
Co do Mela Gibsona, to mam dość duże zaległości, co do jego filmografii. Ale, co do jego osoby nie mam nic przeciwko :) Byle tylko nie Seagal.
No, racja. Mnie się jak na razie taka obsada, jaką skompletował FilmWeb bardzo podoba!