powie mi ktos czemu nie ma jackie chana choc mial zagrac????
dizekuje za odpowiedzi :)
Nie kłam. Chciał dostać więcej czasu ekranowego niż Chuck w Ex2, ale niestety tyle czasu na niego nie znaleziono. Trzeba było przeznaczyć pół filmu na Lutza, Ortiza, Rondę i Powella.
Ja widziałem dwa wywiady z Chanem na temat Ex3.
W jednym mówił, że jest z wielką przyjemnością zagra ze Stallonem w Ex3. Rozmawiali o tym, Chan powiedział mu, że chciałby większą rolę niż jedna, dwie sceny, a Sly, że "ok, pomyślimy".
Później był ten drugi wywiad. Był już mniej zadowolony i zapytany o to czy zagra w Ex3 odpowiedział, że "nie. W tym filmie gra już za dużo nazwisk".
Wydaje mi się że twórcy po wspaniałej 2 ,gdzie obsada była epicka ,chcieli jeszczę ją bardziej przebić ,stąd tyle prominentnych gwiazd kina .Gdy się dowiedziałem że w 3 zagra Gibson ,Ford ,Snipes ,Banderas to pierwszę co sobię pomyślałem o tym to : Stać ich na tyle gwiazd ? Szczególnie gdzie film miał być pierwotnie w R -kę .Potem dośli jeszcze Lutz ,Ronda , Ortiz ,Davi itp Obsada bajeczna ale niestety odbiło się to kosztem produkcji -Tani ,niedoświadczony reżyser ,Kategoria PG -13 itp Jeśli mają zamiar krecić 4 cześć to niech trochę przystopują z obsadą a skupią się na dynamicznej i efektownej akcji .
Zapewne przeczytałeś tak w ciekawostkach. Kiedyś stworzyłem tu temat z zapytaniem który debil dodaje takie kłamliwe ciekawostki na co jakiś kretyn odpowiedział, że specjalnie napisał tak, bo nie lubi Chana. Szkoda, że ta "ciekawostka" dalej jest na stronie i wprowadza w błąd innych.
Jeśli angaż Reno okaże się prawdą wówczas Banderas będzie musiał mu oddać swoją czapkę.