PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 4
paul_van_dyk_87

Były tylko plotki na temat roli Forda. Według nich ma zagrać pilota samolotu/helikoptera. Jego postać będzie po dobrej stronie barykady.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ford z pewnośćią najlepszy i najbardziej prominętny aktor w całej seri Exp .

ocenił(a) film na 7
bradock

No nie wiem. Gibson też ma w swoim dorobku ambitne produkcje. Wg mnie obaj prezentują ten sam poziom aktorski.

ocenił(a) film na 6
DSLMarvel_Behnke

W sumie tak .

użytkownik usunięty
paul_van_dyk_87

Wg nieoficjalnych informacji postać grana przez Forda nazywa się Max Drummer i została wprowadzona jako zastępstwo za Churcha wycofaniu się z projektu Bruce'a Willisa.

paul_van_dyk_87

Jego rola ma być niewielka, i nie będzie się bił.

ocenił(a) film na 8
actionhero

On nie musi się bić. Wystarczy że będzie.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Kiedy widzę Forda na zwiastunie albo na zdjeciach z planu to zawsze mnie nachodzi taka myśl : Ford ,ku*rw*a co ty robisz w tym filmie ? Przecież zawsze grałeś w innych filmach a jeśli zdarzyło ci się zagrać w jakimś akcyjniaku to zapewne było to bardziej ambitne i inteligetne kino akcji np ,,Czas patryiotów ,, czy ,,Ścigany ,, Z pewnością ,,Niezniszczalni 3 ,, to bedzię najbardziej rozrywkowy akcyjniak Harrisona .

paul_van_dyk_87

Harrison Ford bedzie pilotem smiglowca, ktorym beda leciec Sly, Arnold, Kellan Lutz i byc moze ktos jeszcze. Zgadnij jaka kwestie wypowie Arni w momencie ,kiedy Expendables beda wycofywac sie do helikoptera?