PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 8
damianho15

RUMORED czyli na sto procent nie jest pewne. prawdopodobnie tak skoro sly z nim dyskutował jakiś miesiąc temu a steven sam z pół roku temu wyraził zainteresowanie

użytkownik usunięty
damianho15

powiem ci tak: moim zdaniem jest duże prawdopodobieństwo że steven zagra.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Ja też myślę że jest prawdziwy .Bo przecież został miesiąc do rozpoczęcia zdjeć ,wiec to że teraz wypływają takie info do sieci może oznaczać że się w końcu zgodził i zagra . A niech mnie ,Krnąbrny Steven Seagal dał się wreśćię złamać !

ocenił(a) film na 8
damianho15

Ja też myślę że Seagal w końcu zagra. Jakby nie było to ikoną kina akcji jest.

Iron_Maiden

No i wreszcie wróci na duży ekran.Po prostu super.Może wyprowadzi go to na dobrą drogę.

damianho15

Mi jakoś ten aktor właśnie nie odpowiada. Oczywiście to tylko opinia ale jednak wolałbym żeby nie brali tego aktora, nie pasuje on do tej historii o najemnikach-komandosach. Tak więc oby na plotce tylko się skończyło.

użytkownik usunięty
jozioman

czemu nie pasuje? przecież grał już komandosów czy najemników i świetnie mu to wychodziło.

użytkownik usunięty

Lepiej mu wychodziło granie policjantów.

ocenił(a) film na 6

Przecież w Liberatorach grał komandosów a to jedne z jego najlepszych filmów .

bradock

Owszem, ale On raczej wszystkich rozwalał "ręcznie". Ogólnie stwarza jakieś takie wrażenie że jest najlepszy na świecie, przynajmniej przez jego zachowanie. W sensie gre aktorską. Nie wiem jaką rolę by mu dano w tym filmie, jednak On zawsze był jednoosobową armią dobra która zawsze wygrywała. Po prostu nie pasuje mi do tego filmu, gdzie główną rolę ma grupka komandosów na zlecenie.

ocenił(a) film na 6
jozioman

Arni w ,,Komando ,, , ,,Jak to się robi w Chicago ,, Sylwek w ,,Rambo 2 ,, ,,Cobra ,, ,,Chuck w ,,Zaginiony w akcji ,, ,,Inwazja na U.S.A ,, ,,Dolph w ,,Czerwony Skorpion ,, ,, The Punisher ,, byli jednoosobowymi armiami którzy zawsze wygrywali i jakość się odnależli w Niezniszczalnych 3 Ze Stevenem może być podobnie .Natomiast ja u Stevena nie lubię jak on marszy brwi i czasami jest taki zimny i nieprzyjemny ,ale jakość ujdzie .

bradock

Tu dajesz przykłady filmów w których grali jako jednoosobowe armie. Jak wiemy Ci aktorzy grali również inne role, jednak Steven praktycznie zawsze grał w takich i zresztą tylko z nich jest znany.

ocenił(a) film na 6
jozioman

W sumie masz racje ,aczkolwiek w ,,Liberatorze 1 współpracował z ekipą Missouri ,wiec nie do końca był jednoosobową armią .

bradock

marszczy brwi-to jego znak rozpoznawczy,swietnie mu to wychodzi.

ocenił(a) film na 6
damianho15

W sumie tak .

jozioman

no to sie dopasuje do tej histori,nie boj zaby,kto jak kto ale on pasuje.

użytkownik usunięty

Ale to twoje zdanie. Komandosów (liberator) grał przecież świetnie.

użytkownik usunięty

" grał przecież świetnie"

Rzeczywiście to najlepszy aktor w historii kina światowego, każda jego rola jest wybitna i kultowa. :D

ocenił(a) film na 8

mam nadzieje że to ironia. Już nawet Justin Biber lepiej śpiewa niż on gra :)

ocenił(a) film na 9
dominik1989

Dokładnie :)

użytkownik usunięty
dominik1989

Pewnie, ironia. Użytkownik powyżej mnie pisał, że Seagal grał świetnie komandosów to odpisałem żartobliwie co o tym sądzę.

ocenił(a) film na 8
dominik1989

Stallone to jest prawdziwy artysta nie dość że gra to jeszcze maluje obrazy :D Nawet jeden obraz sprzedał za niezłą sumkę :)

no za duzej roznicy niema czy gra policjanta czy kogos podobnego.

ocenił(a) film na 7
damianho15

To jednak pewne

http://film.wp.pl/id,136336,title,Steven-Seagal-z-niezniszczalnymi,wiadomosc.htm l?ticaid=110e87

użytkownik usunięty
damianho15

mógłby biegać z tą wielką bronią co miał w maximum conviction.

czy ja wiem,wolałbym zeby załatwiał wszystko rekami.

użytkownik usunięty
damianho15

ale mi chodzi np: podczas ostrzału z ekipą Barneya.