Ja tylko wiem, że na dwójce przez te śmiechowe wybory miss nie nadali filmu z Dwaynem
a ja bym prosił byś nie spamował i nie zakładał ciągle tych samych tematów. jeżeli pojawią się jakieś informacje to zostaną one natychmiast dodane na forum więc nie musisz ciągle zakładać tych samych niepotrzebnych tematów
Takie tematy spamerskie jakie nam prezentuje Damian powinny być od razu usuwane.
pewnie myśli że coś przed nim ukryjemy :D dla niego seagal to chyba jakiś bóg wszechmogący.
A myślisz że o kim tak ciężko wywnioskować z tego co napisałem? Przecież wiem że to ty wtedy na mnie doniosłeś no bo kto inny niby co?
Wiem dla tego z tym kolesiem na ile to możliwe staram się nie gadać. Swoją drogą ja mu w tedy nic takiego nie powiedziałem, ale cóż.
A to nic takiego, moj temat na Dieselu tez zablokowali, norma. Zalozysz temat, a za chwile sie od chu... zaczna wyzywac i blokuja caly temat
Ja z nim wielokrotnie prowadzę kłótnie - jego motto to to, że Seagal jest najlepszy, wciąż gra w zajebistych filmach, nie ma od niego lepszej gwiazdy kina akcji - żałosne..
Tu się zgodzę, a tak btw masz blad w opisie. Pisalem kiedys na priv, ale chyba nie zauwazyles
Dzięki, już poprawiłem. Ciekawy jestem, kiedy go zablokują, bo kiedyś w końcu muszą. Tak jak Dangerisa.
Zalezy czy duzo osob zglasza, bo zobacz uzytkownika chomik coś tam. Spam i to taki natrętny. Mi raz zaspamował pół tematu
http://www.filmweb.pl/person/Steven+Seagal-98/discussion/kiedy+pojawia+sie+nowe+ filmy+na+2013r-2049375 W tym temacie też?
tutaj mamy 3 zdjęcia Seagala. Nawet nieźle wygląda. Bałem się, że dużo grubiej wygląda. Takiego chciałbym zobaczyć w trzeciej części Niezniszczalnych.
tutaj:
http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/02/new-die-hard-interview-bruce-w illis-praises-daniel-craig-jason-statham.html
moja gafa.
dzieki,to foty z tego jego nowego filmu,widze odmiana schudł i zarost miła odmiana spokojnie do ex mozna go brac.
hehehe stefan z zarostem pierwszy raz go takiego widze :D ale nie pasuje mu ta bródka za cholere.