Twoje komentarze damianho zawsze były fajne i śmieszne . Najlepszy z nich to ,,Nikt nie prawa równać się z Stevenem ,,,
Ja tam bym wolal zeby Statham dostał i zeby go zabili najlepiej, skoro to ostatnia czesc (oby)
Statham jest spoko .To taki spadkobierca tradycji Stallona czy Willsa .Wiec nie wyobrażam sobię żeby miał zginać .To by było wrecz skandaliczne .
Jeśli to koniec serii to chciałbym ujrzeć jego śmierć, najlepiej z rak Diesela, jak już wspominałem wcześniej
też chciałbym zobaczyć jak ginie, irytuje mnie ta postać, mam wrażenie, że nie jest żadnym fighterem tylko z niego zrobili takiego twardziela i on kreuje sobie taki wizerunek.
Oczywiście, że Statham głównie kreuje sobie taki wizerunek. Gdyby nie zgrywał takiego twardziela to by nie grał w filmach akcji. W takich filmach musisz się czymś wyróżniać: albo muskulaturą i charyzmą - Schwarzenegger, albo muskulaturą i ładnymi kopnięciami - Van Damme, albo muskulaturą i cwaniactwem - Statham.
Trzeba mu jednak przyznać, że ładnie walczy. Tego nie widać w Niezniszczalnych, ale w innych jego filmach widać, że trochę ćwiczył.
Tak, ale nie oszukujmy się, teraz każdego można zrobić fightera na ekranie, patrz keanu reeves w Matrix albo Liam Neeson w Uprowadzonej, to samo jest ze Stathamem tyle, że on robi z siebie nową wielką gwiazdę kina akcji, którą nigdy nie będzie.
był pływakiem a oni mają taką muskulaturę i pewnie ćwiczy do tej pory + łysina i zarost, taki image "twardziela" :) jeszcze niby trenował kicxboxing czy boks w co nie chcę mi się wierzyć no chyba, że miał pare treningów, i tak mówi, że trenował :P