PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

to mam nadzieje ze skopie ta niewyparzona gebe couture,nalezy mu sie.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Twoje komentarze damianho zawsze były fajne i śmieszne . Najlepszy z nich to ,,Nikt nie prawa równać się z Stevenem ,,,

bradock

dzieki,no akurat z tym rownaniem to przesadziłem przyznaje

użytkownik usunięty
damianho15

Tóż to trolling. :)

ja tylko wyrazam nadzieje.

użytkownik usunięty
damianho15

" ta niewyparzona gebe couture,nalezy mu sie"

bez komentarza.

to prawda przecierz chyba ze nie jestes w temacie

ocenił(a) film na 4

Krowa, która dużo muczy, mało mleka daje.

użytkownik usunięty
karoman4

otóż to.

ocenił(a) film na 4

Ja nie miałam na myśli Randy'ego tylko ogólnie rzecz ujęłam.

użytkownik usunięty
karoman4

no wiadomo

użytkownik usunięty

Ja tam bym wolal zeby Statham dostał i zeby go zabili najlepiej, skoro to ostatnia czesc (oby)

podzielam twoje zdanie.

ocenił(a) film na 6

Statham jest spoko .To taki spadkobierca tradycji Stallona czy Willsa .Wiec nie wyobrażam sobię żeby miał zginać .To by było wrecz skandaliczne .

użytkownik usunięty
bradock

Jeśli to koniec serii to chciałbym ujrzeć jego śmierć, najlepiej z rak Diesela, jak już wspominałem wcześniej

też chciałbym zobaczyć jak ginie, irytuje mnie ta postać, mam wrażenie, że nie jest żadnym fighterem tylko z niego zrobili takiego twardziela i on kreuje sobie taki wizerunek.

użytkownik usunięty
anonim7

Też mi się tak zdaje

ocenił(a) film na 4
anonim7

Oczywiście, że Statham głównie kreuje sobie taki wizerunek. Gdyby nie zgrywał takiego twardziela to by nie grał w filmach akcji. W takich filmach musisz się czymś wyróżniać: albo muskulaturą i charyzmą - Schwarzenegger, albo muskulaturą i ładnymi kopnięciami - Van Damme, albo muskulaturą i cwaniactwem - Statham.

Trzeba mu jednak przyznać, że ładnie walczy. Tego nie widać w Niezniszczalnych, ale w innych jego filmach widać, że trochę ćwiczył.

Dentarg

Tak, ale nie oszukujmy się, teraz każdego można zrobić fightera na ekranie, patrz keanu reeves w Matrix albo Liam Neeson w Uprowadzonej, to samo jest ze Stathamem tyle, że on robi z siebie nową wielką gwiazdę kina akcji, którą nigdy nie będzie.

użytkownik usunięty
anonim7

Nie będzie, bo już jest od 10 lat. :)

anonim7

przy Stallone, Seagalu, Arnim czy Van Dammie jest mięczakiem

Dentarg

muskulature ma ale nie az taka wielka,cwaniak i tyle.

damianho15

był pływakiem a oni mają taką muskulaturę i pewnie ćwiczy do tej pory + łysina i zarost, taki image "twardziela" :) jeszcze niby trenował kicxboxing czy boks w co nie chcę mi się wierzyć no chyba, że miał pare treningów, i tak mówi, że trenował :P

anonim7

zgadzam sie z toba to jeden z najgorszych fighterów kina akcji,jego walki sa przesadzone i tyle.