http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/09/mel-gibson-reportedly-arriving -in-bulgaria-next-week-to-start-shooting-his-ex3-scenes-new-details-about-a-scen e-involving-slys-barney-ross-first-photo-of-arnold-schwarzenegger-on-set-of-magg ie.html czyli ma jeszcze półtorej miesiąca by pokazać na co go stać ;)
Czyli jeszcze nie stanoł na planie ? Myślałem że nas szalony Melek już tu daje ostro ognia !!!
Ciekawe czy jak pojawi się Gibson, to jakieś inne niespodzianki będą, ważne, że w końcu zawita na plan. Ciekawy jestem tej postaci i jak ją zagra i jakich ludzi będzie miał koło siebie. Dodam małe info z wczoraj - Mila pojawiła się ponownie na liście IMDB do Ex3, więc sam nie wiem czy to coś mówi ;) strach cokolwiek spekulować, więc czekamy.
Ja z kolei podchodzę realistycznie i nie uważam by pojawiły się jakieś niespodzianki kadrowe w Niezniszczalnych 3, może jedynie na koniec zdjęć pojawi się Mickey Rourke i to wszystko.
masz racje. lepiej się nie nastawiać to zawodu nie będzie. a jak ktoś jednak wbije to będzie to po prostu miłą niespodzianką
Czyli Arnold i Banderas oraz Gibson nie pojawią się razem w jednej scenie? Na to wychodzi bo Arni skończył już swoją robotę na planie