PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

modlitwa

użytkownik usunięty

TERAZ SIĘ MÓDLMY, aby powstała 4!!
jak wiadomo mysi być 300 mln+ /Worlwide...

jego nam potrzeba-
http://img.moviepilot.com/assets/tarantulaV2/article_images/1369384210_True-Just ice-Steven-Seagal.jpg

użytkownik usunięty

On jest potrzebny na Kremliu,. Nie zagra,.

użytkownik usunięty

musi... jego kariera filmowa sięgła dna

ocenił(a) film na 8

Nic nie musi. I raczej nie zagra. Jakby miał byc w tej serii, to juz dawno by wystąpił.

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

zobaczymy

ocenił(a) film na 5

Od dna trzeba się odbić... Niezniszczalni 4 czekają ;)

ocenił(a) film na 6

Ja chcę klapy finasowej żeby twórcy filmu się ockneli jaki słaby film nakrecili ...

ocenił(a) film na 8
bradock

Łap mistrzu :)
http://youtu.be/cCMH549C7v8
http://youtu.be/3c-YiIC5Bz4

ocenił(a) film na 6
simon3333

Dzięki Simon za zwiastuny !!! W sumie ,,Falcon Rising ,, już mi polecił Heniu ale Ok .Właśnie na ten film czekam
z niecierpliwością ,widać że to bedzię takie prawdziwę staromodne kino akcji w nowszych szatach .Lubię takie coś !!!
Drugi zwiastun też spoko ,bardzo mnie zachęcił mimo że nie jestem jakimś miłośnikiem kina orientalnego .Ale i tak
to obejrzę .Zastanawia mnie kiedy ten nowy film z MJW bedzie dostepny w Polsce ? Ponoć premierę ma mieć 25 pażdziernika ,tego
roku ,jak szybko może dotrzeć do naszych sieci ?

ocenił(a) film na 8
bradock

Ten drugi filmik o dziwo jest to produkcja tylko USA a producentem wykonawczym jest Martin Scorsese.

Tutaj masz mały wywiad z Sylwkiem odnośnie EX3 (polskie napisy).Ja twardo czekam na wersję bez cenzury...
http://www.filmweb.pl/video/klip/Sylvester+Stallone+o+%22Niezniszczalnych+3%22-3 4236

ocenił(a) film na 6
simon3333

Dzięki za ten wywiad z Sylwkiem .Fajny i ciekawy .Czyli sam Sylwek przyznał że zrobili kino akcji w nowoczesnym stylu ,bez
sentymentu ala lata 80 jak było w 2 cześci .Ale z tym że ,,Exp3 ,, jest surowym kinem akcji bez podchodów w stylu Rambo 3
to trochę przeholował xD To jednak nie idziesz do kina ?

ocenił(a) film na 8
bradock

Nie idę do kina.Czekam na dłuższą wersję Blu-ray bez cenzury ale i tak zbyt wiele nie oczekuję po Waszych opiniach...
No ale zobaczymy.Teraz i tak mam dużo innych filmów do oglądania np dzisiaj może zaliczę sobie to bo podobno niezłe http://youtu.be/hkAGsmwwN2o

ocenił(a) film na 6
simon3333

Ja przed chwilą obejrzałem polską komedię ,,Brunet wieczorową porą ,, i naprawdę wypas komedia !!! Idzie się pośmiać .Lubię takie satyryczne obrazy epoki PRL -u .A teraz idę oglądać ,,Greystoke : Legenda Tarzana ,władcy małp z Lambertem .Wszystko oczywiście na TVN7 .

ocenił(a) film na 8
bradock

Ja muszę sobie odświeżyć Alternatywy 4 i Zmiennicy :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

Tak dobre seriale .

ocenił(a) film na 6

Nie zawszę klapą finasowa oznacza koniec projektu ,bo np wiele jest filmów co miały słaby wynik finasowy
lub przeciety a dalej kontynuowano serie np : W tajnej służbie jej królewskiej mości zanotowało klęskę a mimo to dalej
kontynuowano przygody agenta 007 ,Najlepsi z Najlepszych z 1989 też dużo nie zarobili a mi to film doczekał się
w 1993 roku drugiej cześci .,,Zaginiony w akcji 2 : Początek zarobił o połowę mniej niż 1 cześć a mimo to
twórcy zdecydowali się na kolejną cześć ,Amerykański Ninja 2 ,mniejsze wpływy niż 1 cześć ,były kolejne czesci ,
Życzenie śmierci 4 : Pojedynek ,mniejsze wpływy niż poprzednia cześć ,była kolejna cześć ,z nowszych to ,,The Punisher ,,
z Travoltą i Jane mniej zarobił niż się spodziewali ,była 4 lata kolejna cześć .Ale ogólnie faktycznie ,kolejne cześći przeważnie
są uwzględniane i planowane w stosunku od sukcesu kasowego danego filmu .

użytkownik usunięty
bradock

Nie interesuje mnie to.
Ex3 musi dobić przyzwoicie.... jak nie to lipa.... z pewnością ograniczą budżet

ocenił(a) film na 6

A widziałeś już 3 ? Bo ja nie mam po tym jakiś eufori na dalsze części .

użytkownik usunięty
bradock

Jeszcze nie, mam zamiar 20 lub 21 wbić do kina.

ocenił(a) film na 6

Ok .

ocenił(a) film na 8
bradock

Ja oglądałem. Demolka była. Sylvek zgrywał kozaka. I jak w Rambo chciał iść sam na całą armie. Ale końcówka mi się podobała miałem ciary. Chodzi mi o walkę Gibsona ze Stallonem takie napięcie było, bo zaraz miał być wybuch :D

ocenił(a) film na 8

Nie ma szans żeby się pojawił. Mówił, że Niezniszczalni go nie interesują i że chce zrobić Liberatora 3 .

ocenił(a) film na 8
dominik1989

to chu,,, mu w dupe gwiazdorowi!!

użytkownik usunięty
dominik1989

Liberator 3 najs ze średnim budżetem może 80 mln... to raczej za duzo .. wiec z 50.. studio.Warner Bros.

ocenił(a) film na 6

Podobno słabo wystartowali w Ameryce północnej ,tylko 20 mln podczas otwarcia ,dla porówniania 1 cześć w R zarobiła podczas otwarcia 34 mln ,druga 28 mln a 3 tylko 20 mln i to było w PG -13 .Ale zobaczymy jak bedzię na świecie .....

użytkownik usunięty
bradock

ale lipa... kurcze

ocenił(a) film na 6

Na Świecie może bedzie lepiej (Trochę ) z wpływami ale podobno najbardziej wyniki liczą się z Stanów ,bo tam kasa
spływa do studia filmowego .No niestety PG -13 i Wyciek do sieci ich załatwił .... A może nie ? Bo musi minoć kilka tygodni
by obliczyć całe Box Office .

ocenił(a) film na 7
bradock

Start w USA jest fatalny, zaledwie 5 mln w piątek.Dwukrotnie mniej niż poprzednia część. Przełoży się to na około 14 mln przez cały weekend. Co sugeruje maksimum 60 mln w USA. Trzeba liczyć na Chińczyków. Dwójka zarobiła tam 53 mln $. Jak teraz będzie tam 80-90 mln, to jest szansa na te 300 mln na świecie.

ocenił(a) film na 7
bradock

Za bilet w USA połowa idzie do kina, a połowa do studia, minus podatek. W reszcie świata część z pieniędzy dla studia idzie dla lokalnych dystrybutorów. Więc około 30% z wpływów z biletów poza USA idzie do na konto producentów.

ocenił(a) film na 6
MoszeUsz

Ok ,dzieńki za te info .Bedzięmy trzymać rekę czały czas renke na Pulsie .

ocenił(a) film na 7
bradock

Fatalny start, zaledwie 16 mln w weekend. Nie zarobi w USA nawet 50 mln $. Poza USA dystrybucją zajmują się różne firmy, więc nie ma dokładnych danych. Mnogość dystrybutorów oznacza jeszcze mniejszy zarobek studia. W tej chwili nie ma co liczyć na 4 część. Chyba, że Chińczycy zaszaleją na punkcie tego filmu.

Piractwo i wyciek dobrej wersji filmu kilka tygodni temu na pewno dobił się na wynikach. Bo spadki w porównaniu do dwójki w USA są ogromne. Nie zdarzają się prawie nigdy przy sequelach.

ocenił(a) film na 6
MoszeUsz

Rozumiem .A PG -13 też miało wpływ na to ? Niektórzy mówią że ,,Exp3 ,, mimo wycieku może dobić w światowym Box Office nawet do 200mln ,co wystarczy na sequel ! Co sądzisz o tym?

ocenił(a) film na 7
bradock

200 nie wystarczy. Budżet trójki wyniósł pewnie 100 mln albo i więcej. Nie widzę jeszcze nigdzie dokładnej liczby, trzeba poczekać aż podadzą. A do budżetu nie wlicza się wydatków na marketing, a to minimum kilkanaście milionów. Więc z kin musi być 300 mln, aby zarobili na filmie. Wtedy zrobią czwórkę z mniejszym budżetem, aby być pewnym zarobku.
Jest jeszcze inne wyjście, na które liczę. A mianowicie zrobią czwórkę bez względu na wyniki trójki. Z miejscem akcji w Chinach i Jackie Chanem z glówną rolą obok obecnych gwiazd. Wtedy można by liczyć na minimum 100 mln z Chin.

ocenił(a) film na 7

Segal nie ma już kompletnie formy wszystkie jego sceny są kręcone przez dublerow albo przy pomocy efektów przyspieszajacych jego wolne ruchy, zobacz, sobie film Bestia. Jak się przypatrzysz to zauważysz że walczy dubler a nie Seagal a ruchy są przyspieszanie prze komputer, i co najgorszego to nie jest jedyny taki film, a szkoda bo w latach 90- tych, oglądanie jego walk to było coś, ale wiadomo latka odpadają każdego.

użytkownik usunięty
brzydal1981_filmweb

to bardzo z nim słabo w takim razie./

ocenił(a) film na 9
brzydal1981_filmweb

Ciekawy jakich kolejnych "emerytów" dadzą do Niezniszczalnych. Może Clint Eastwood ? :P

http://metro.co.uk/2014/06/19/steven-seagal-reveals-why-he-wont-get-involved-in- an-expendables-movie-and-talks-under-siege-3-4768053/
i dlatego tez Seagal tak szybko nie zagra w EX.

Seagal tez ma jakiś problem z producentem Avi Lerner (Ex 1,2 i 3)

ocenił(a) film na 7

Szczerze mówiąc pomimo wielu, wielkich jak kratery po meteorytach, minusów bawiłem się przednio w kinie. Mam ogromny problem z oceną gdyż film jest strasznie nie równy; brak mu spójności i jasno obranej drogi jak było w przypadku dwóch pierwszych świetnych części. Razi nieziemsko PG13 w scenach akcji a także zmarginalizowanie Lundgrena, Stathama czy Jeta Li, który niestety stanowi tylko radosne tło i to bez sceny walki!
Nie ma także tekstów, które staną się kultowe, zostanę zapamiętane jak np. sceny z Chuckiem Norrisem z dwójki. Jest nieco siermiężnie.
Co mnie za to cieszy... To najlepsza rola Sylwka od wielu, wielu lat. W sumie można powiedzieć że to teatr jednego aktora; jest charyzmatyczny, świetnie pasuje do roli mentora a do tego fizycznie budzi szacunek; aktor dobiega 70 i łezka w oku się kręci że koniec kariery jest blisko, a na horyzoncie, co widać po odtwórcach "młodej" ekipy niezniszczalnych brak nastepców. Lutz, Ortiz, Powell są zwyczajnie śmieszni, ale Ronda mi się podobała :)
Aha, wspomnę jeszcze o sekwencji finałowej, która rozmachem, powerem i przesadyzmem (co akurat lubię) pomimo tego że wsparta słabym CGI bije niemal wszystko co było w kinie akcji na przestrzeni dekady. Sam Emmerich by się tego nie powstydził.

użytkownik usunięty
robert_28

Flm przynajmniej trwa 2h z haczykiem :P 2h06

ocenił(a) film na 7

Steven Seagal do The Expendables ? Przecież Pan Stefan to teraz wielka postać w polityce i muzyce. Filmy stały się drugorzędne. Od dawna podkreślał swoją miłość do muzyki i stąd chyba taki gwałtowny spadek formy bo zamiast ćwiczyć na siłowni, ćwiczy grę na gitarze. Sylvester starał się poratować upadającą (upadłą?) karierę Stevena i wyciągnął rękę ale Stefan ma focha na producenta The Expendables i grać w tych filmach nie zamierza. Proponowałbym Stefanowi bardzo ambitną rolę ambasadora batona na literę S na cały świat bo jak na razie to osiągnął nie tyle dno filmowe co najbardziej zakurzoną półkę z kinem akcji klasy S (Steven Seagal) i zamiast wygrzebać się z tego kurzu to woli się Jegomość nim okryć jak kocem. MosFilm (czy kto tam jest głównym producentem filmowym w Rosji) powinien teraz Stevena Seagal wywindować do pozycji ikony tamtejszego kina. Pamiętajcie że to Hollywood wykreowało Stefana, dokładniej Warner Bros, gdyby nie Ameryka, nikt by o Stefanie teraz nie pisał ani słowem a to że się tak teraz zachowuje wobec kolegów po fachu to już jest po prostu smutne.